ferie nummer 2 er i gang

Hei dere! Vi er på Rhodos! Vi har vært fremme i en del timer allerede og her har det vært over 40 grader i dag! Altså, temperaturen er helt ekstrem, luftfuktigheten er så høy at håret går i krepp bare jeg ser ut av vinduet og ja – det er lenge siden forrige gang jeg har opplevd en sånn intens varme. Jeg skal ikke klage, men å karre seg ut av flyet i dag med Naia på hoften og Nelia i den ene hånden og dukker og bamser og ryggsekk i samme hånd som jeg holdt Naia på plass med, etter at vi hadde vært oppe siden halv tre og sovet i maks 1 time sammenhengende – det gjør deg gjerne litt ekstra sliten kandusi.. så ja, jeg er så trøtt! Haha! Men vi koser oss allerede, selv om vi har mest lyst til å sove i badebassenget fremfor i sengen i natt 😉 


– klokken kvart på fire i natt: uhyggelig tidlig – 

Flyturen gikk kjempefint! Jeg synes det er så deilig å reise med jentene, det gir meg trygghet. Jeg liker at alle er samlet, da får jeg en helt egen ro inni meg og jeg kjenner at jeg klarer å sortere mine egne tanker rundt det å fly enda bedre ♥ 

På flyreise synes jeg alltid at måltidet skal være noe å se frem til, noe å bruke tid på og noe å glede seg til. Det er i hvert fall et høydepunkt for meg, for når matvognene starter å skrangle kjennes alt litt mindre farlig. Når jeg har anledning bestiller jeg ekstra fin mat, som i dag: 3-retter ombord! Flymat er flymat, men dette fortjener likevel en stjerne ekstra 🙂 

– fremme – 


Katrine og jeg har nettopp vært nede på en restaurant og bestilt med oss en haug med greske retter som vi har tatt med opp i leiligheten, det er så fint her! Gleder meg til å vise dere i løpet av denne uken 🙂 Tenk at vi har ferie igjen, da! Absolutt en av fordelene ved å ikke lenger være gift med en topptrent toppidrettsutøver 😉 Hah! Gleder meg veldig til å starte uken her i morgen! Håper dere har hatt en fin dag og at dere er klar for mandag etter en god natts søvn 🙂 

53 kommentarer

 1. Dag to med ekstrem varme her på Kreta! Hetebølgen slo mot oss da vi gikk av flyet i går, som når en åpner en varm stekeovn. Håper det blir litt mer vind og litt lavere temperatur de neste dagene. Håper dere får en fantastisk ferie! 😀

 2. Det ser helt nydelig ut! Kos dere og nyt ferien! 🙂 Her øser regnet ned.. Håper vi får litt sommervær her hjemme også 😉

 3. Jeg skal ikke arrestere deg eller noe, men synes kanskje i disse »miljøtider» at man skal tenke mer på hvor ofte man flyr. Folk flest gjør det kanskje en gang årlig, men du og flere bloggere gjør det flere ganger ila sommeferien. Hva tenker du om det?

  1. S.Helene

   Jeg tviler sterkt på at «folk flest» flyr en gang i året. Men det har du kanskje en statistikk å vise til?

  2. Sara Katrin

   Jeg tviler sterkt på at Caroline flyr så ofte som du skal ha det til. Dette er tross alt det første året de kan reise på sommerferie om sommeren siden de faktisk blei et par for 10 år siden. Jeg tror nok ikke at deres to flyturer i år vil ha noen påvirkning på miljøet du snakker om. De påvirker hvertfall ikke noe mer enn det andre gjør, så jeg tror ikke du skal begynne å pekepinne dette mot dem.

   Jeg flyr knapt nok en gang i året selv, men det gjør ikke meg til noen bedre person i det hele tatt. Miljøet blir påvirka uansett. Skal vi forbedre miljøet, må vi slutte å benytte oss av den transporten som fins i denna verden.

   1. Du har et godt poeng der! Er nok bare jeg som har misforstått, da 🙂 Beklager det, og god sommer!

  3. Frøken Andersen

   Det er ikke noe verre å fly med et fullt fly enn å ta bil 🙂

   1. Blogglesedamer! Les den artikkelen her om flyreiser: http://harvest.as/artikkel/a-fly-er-det-verste-vi-gjor1
    En flyreise til f.eks Kanariøyene har en påvirkning i form av utslipp tilsvarende 1.5 tonn CO2 ekvivalenter per person. FNs klimapanel mener vi bør begrense utslipp til 1-2 tonn CO2 e per år per person for å bevare et levelig klima for våre barn og barnebarn! Kunne ønske du kunne fokusere litt mer på forbruk og miljøpåvirkning Caroline. Og jeg kunne ønske jeg hadde er blogg med like mange lesere som deg, tenk å ha så mange å formidle viktige budskap til!!

  4. Solfrid

   Jo,håper du flyr enda mere, sålenge du legger ut bilder fra reisene! Jeg har ikke helse til å reise, men kan kose meg med flotte bilder fra dine ferieturer 🙂

 4. Hei hvor er den svarte toppen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   HM 🙂

 5. Hilde A

  Åh, nyt! Gleder meg til å drømme meg bort i bloggen din og Rhodos den kommende tiden 🙂

 6. Du må få hjelp av mannen din til å bære barna! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Lars-Kristian hadde nok med å bære håndbagasjen og det jeg hadde handlet på tax free 😀

 7. Hvor er den kule t-shirten fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   HM 🙂

 8. dress brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 9. Tenker dere får en flott uke på Rhodos. Herlig med feriehus , da er man også mer skjermet fra forstyrrelser fra andre ferierende .Vi kom nylig hjem fra Kreta, den første uken var temperaturen perfekt , men siste del av den andre uken ble det opp mot 40 g og dermed for varmt.:) Skal man gjennomføre en løpetur så må det skje kl 5 om morgenen :))) Hetebølgene kommer jo nå, så personlig liker jeg best å feriere i månedsskiftet Mai /Juni.Da er det perfekt temperatur for meg. Gleder meg til bildene fra Rhodos 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg er enig 🙂 Tidlig juni passer helt perfekt! Det ble en treningsøkt i 9-tiden i dag, det var temmelig varmt 😀

 10. Hvor på Rhodos er dere? Kom nettopp hjem fra en uke der – hadde vært morsomt å se igjen noen av strendene her på bloggen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pefkos 🙂

 11. Vi reiser til Rhodos i september. Vi giftet oss faktisk på Rhodos for 5 år siden, og selv om vi har vært der mange ganger både før og etter det så blir det litt spesielt i år. Med en halvrund bryllupsdag å feire. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det forstår jeg veldig godt 😀 Håper dere får en fin tur!

 12. Hvor er kjolen og t-skjorten fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   T-skjorte fra HM og kjole fra Zara 🙂

 13. Alltid fascinert meg med folk som bruker alle anledninger til å drikke vin, og spesielt de som begynner reisen sin med alkohol når reisen starter tidlig på dagen.
  God tur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alltid fascinert meg med folk som skal komme med et lite stikk, for så å avslutte kommentaren med en liten, falsk, «God tur».

   Takk for kommentaren!

   Ps! Vinflaskene står uåpnet i kjøleskapet i villaen vi leier.

   1. Det var ikke noe stikk, jeg er rett og slett bare fascinert! Men du skal så klart få være fascinert over hva du vil.

   2. Fascinerende å lese hva folk som Gerd henger seg opp i. Gudameg frekkheten lenge leve…. godt svart Caroline, men å stå til rette for om den lille hvitvinen din sto i kjøleskapet eller ei hadde jeg ikke stått til rette for. Måtte du og familien ha en god ferie til tross for hvem som bar «hva» ut av flyet. PS! Kos deg med hvitvinen

   3. Kongesvar, Caroline 🙂

   4. Martine Annie

    Elsker svaret ditt! Bra med damer med bein i nesa 🙂
    Kos dere på Rhodos, nyt!

   5. God tur, å nyt den! Om du vil drikke et glass til frukost, middag og kvelds, så gjør det! Viktig å kose seg når ein kan. 🙂 å enda viktigere å gjøre det ein selv vil og føles er rett, å ikke bry oss om hva andre mener er rett og galt! Du virker som ein fin person og ei fantastisk mor! Rett og slett et forbilde for mange!

   6. Elsket svaret ditt, Caroline! ELSKET det. Misliker falske bedrevitere som alltid mååå slenge fra seg en kommentar som stinker råtten fisk. Er så lei! Har man ikke noe positivt å si så hold munn da vel! Digger bloggen din Caroline! Du er rå på bilder ✌

   7. Hehe, bra svart Caroline ❤️
    Det er så fasinerende hvor suppehue noen gidder å være – eller bare helt utrolig kjedelig!!!

   8. Understreker bare poenget mitt at flere synes det er greit å drikke før frokost. Om CBE velger å gjøre det vet jeg lite om..

  2. # Gerd. Uffameien, syns oppriktig synd på slike som deg, som bare må inn å kommentere alt mulig skit. Hva ønsker du med en slik kommentar, hva gir det deg? Jobber du som moralpoliti, mammapoliti, eller rett og slett ikke noe bedre å foreta deg.

  3. susanne

   Alltid fasinert meg hvor utrolig mye rart folk lar seg fasinere av!

  4. Er det ikke derfor man har ferie? For å gjøre akkurat det man vil! Vet jeg at jeg skal la bilen stå kan jeg ta meg et glass hvitvin en solfylt lørdag, uten å føle det minste dårlig samvittighet 😀 dersom man trenger en unnskyldning til å drikke, har man et problem, finner man en anledning tar man den! 😉

 14. Ser herlig ut 🙂 Hvor er det stripete skjørtet fra?;)
  Nyt turen!

 15. Hva tenker du rundt det å ta med så små barn som Naia ned i varmen? Ser barneleger fra blandt annet St. Olavs anbefaler å vente til de er større, med tanke på varmen (de ikke er vant med), annen bakterieflora hvor de små er mer utsatt og har mindre forsvar mot bakterier. Om man skal ut å reise så anbefaler de hvertfall å vente til babyene er fullvaksinert som da er 15mnd. Så små har jo ikke noe behov for å dra på ferie, og for meg tenker jeg to tette lange turer er i meste laget. Regner med du har tenkt rundt dette, hvert artig å høre hva du tenkte. Har selv en gutt på 8mnd og har valgt å ikke risikere å reise pga mesligsutbryddene som er i Europa nå, tar ingen sjanser. Og når jeg fant flere artikler rundt dette med anbefalinger om å vente med små barn holder jeg meg hjemme.

 16. Elisabeth

  Hvor er det stripete skjørtet fra?

  Ha en super ferie:)

 17. Kjære flotte Caroline med fam.
  Kos dikka, nyt ferie og kvarandre. Du og dine strålar 🙂
  Klem

 18. Kristine

  Ser herlig ut! Hvilken foundation/farge bruker du nå som du har fått den perfekte brunfargen? Kos deg videre 🙂

 19. Tenk å bry seg med ei vin flaske a – lite problemer haha.
  Nyt ferien og den baderingen var kjempekul.
  Ps: Russedatter blir nå restituert med smoothier fra Caroline – tok på det livet der:)

 20. Christine

  Hvem har så god tid at de registrerer at det faktisk var en vinflaske på et av bildene? Hjelpe meg, jeg er overhode ikke en pers som drikker alkohol ofte. Men dersom andre vil ta seg et glass er det selvsagt deres sak. Makan til spydig kommentar. Kos dere på ferie, m og uten vin☺☺☺

 21. Ha ha ha, spot on Caroline! Den siste der var god!! Vh Hege

 22. TrineM.

  Har dere ingen betenkeligheter med å ta barna med ned til en slik hete? Særlig hun minste? Ikke ment som kritikk, jeg er bare nysgjerrig. Har selv to små, og veide frem og tilbake om vi skulle dra nedover nå i juli/august, men ble frarådet. Har også litt delt erfaring fra tidligere, med en veldig sutrete 2-åring som virkelig mistrivdes en uke i 35++ grader. Så da blir det september i stedet på oss 🙂 Gi gjerne noen gode tips til hvordan få de små til å trives i slik ekstrem hete 🙂

 23. Ha, ha, så utrolig bra svart Caroline Utrolig hva folk skal bry seg med! Nyt ferien, den er velfortjent! Legger ikke ofte igjen kommentarer på bloggen din, men leser den hver dag og maken til fin blogg skal man lete lenge etter! Du er en utrolig inspirerende og motiverende blogger! Kos deg masse med den flotte familien din! Nyt vin akkurat når du har lyst, tror nok du er den siste som trenger å bli passet på der! Gleder meg til å følge dere videre på ferien og senere når dere kommer hjem til det flotte nye huset deres! Hilsen trofast leser fra Tømsberg

 24. Ha, ha! For en bra kommentar Caroline:) Ha en super ferie!

 25. Karoline

  Hvor har dere leid villa fra? Min store drøm er å gjøre dette til neste år, men ettersom jeg er temmelig grønn på det området der, så vet jeg ikke om jeg tørr. Hører så mange historier om folk som blir lurt! Tar gjerne i mot tips fra alle i kommentarfeltet her 🙂

 26. Barnehagelæreren

  OMG hva folk bryr seg om. Det virker da som Caroline har et sundt forhold til alkohol. Nyt ferien din og kos deg med et veforjent glass vin du
  Det vokser i opp barn i Hellas også. Nå er det tilfeldigvis varmere enn normalt i sør Eurpia . En hetebølge er vel ikke noe en kan fotutse mange måneder i forveien. Så lenge småbarn ikke blir overopphetet så går det vel greit. Antar at leigheten har aircodition og sånn sett mulighet til avkjølng. Jeg tror nok det er flere greske småbarn hvor familiene ikke har den muligheten. Kos dere resten av ferien.

 27. Hei Caroline 🙂 Takk for flott blogg, med masse gode tips og inspirasjon! Håret ditt ser fantastisk ut om dagen, og mitt er endelig i ferd med å vokse ut til litt lengde 🙂 Jeg skal kjøpe meg en krølltang(den jeg har er uuuurgammel 😉 ) Dine krøller ser akkurat passe ut, og jeg lurte på om du kunne tenke deg å dele hemligheten? Nyt sommeren, klem L

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *