den verste langkjøringen ever og pizzapremie

Nå tar jeg helg og ferie med god samvittighet, ass! Jeg har trent hver dag siden vi kom hjem på søndag og ettersom vi reiser i morgen tar jeg fri resten av uken og har lenge hatt som mål og løpe en skikkelig langkjøring i dag. Så det ble tre runder i lysløypa på Kurland (som er ca. 5 kilometer) og det var kanskje verdens verste løpetur! Alt gikk galt! Musikken min streiket fordi jeg tydeligvis ikke hadde klart å lade opp høretelefonene mine godt nok, jeg glemte vannbeltet mitt og holdt seriøst på å sviiime av fordi solen var så sterk – det var 27 grader! Heldigvis hadde jeg vann i bilen og måtte bare stoppe og drikke før siste runde. Kjørte som en villmann til butikken etterpå, kjøpte tre flasker med vann som fordunstet i løpet av 30 sekunder. Haha! Vann er så utrolig viktig når du trener! I slike situasjoner innser du virkelig hvor dumt det er å slurve med drikkingen – vanndrikkingen altså.. Og ikke nok med det, men for første gang fikk jeg tidenes gnagsår i mine elskede asics-sko! Det har aldri hendt før – WHY TODAY?! Så ja, ikke min beste løpetur altså, men jeg er stolt av at jeg gjennomførte likevel, for fytti! Det var så tungt! Jeg kjempet med livet som innsats – nesten 😉 Gleder meg allerede til neste gang, da skal alt være på stell! 

Feiret mine 14 kilometer med fredagspizza sammen med mamma og pappa i solsteiken, blir helt latterlig sulten av å løpe så langt og Nelia hadde bestilt pizza. Jeg synes vegetar er best, med tynn bunn! Da føler jeg det er mer grønnsaker enn ost, og det er et pluss 🙂

Etter middag ble jeg med bort til mamma og pappa sitt renoveringsprosjekt, mamma har laget en helt ny planløsning i leiligheten, revet vegger og satt opp nye, og det blir så fint! Jeg skal snappe litt underveis i prosessen, tenker jeg 🙂 Så kan de som vil følge litt med.  


Nå skal jeg pakke siste rest ned i kofferten, ta meg en LANG dusj og sove. I morgen reiser vi til Oslo før Rhodos venter på søndag. Og på Rhodos venter gode venner ♥ Herlig! God helg, dere! 

39 kommentarer

 1. Merethe Steen

  Herlig! Hvor på Rhodos skal dere? Vi kom hjem derfra på søndag, og da begynte det bli rimelig varmt der nede! deilig med ferie!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skal til Pefkos 🙂 Ja, jeg har sett at det har vært ekstremt varmt der siste dagene, men det skal heldigvis bli litt lavere temperaturer fra og med søndag 🙂

 2. Hei Caroline.
  Skuffenes at LK skyldte på Gina tricot fordi dere hadde tabbet dere ut igjen. Er ikke det ansvarsfraskrivelse ? Er det ikke bare å legge seg flat når man har gjort en feil ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå skjønner jeg ikke helt hva du snakker om, Ina? Verken jeg eller Lars-Kristian har skyldt på noen som helst angående dette, og i hvert fall ikke Gina Tricot? Vi var ikke klar over den regelen, og det er ene og alene vår feil. Derfor har vi også lagt oss flat fra første stund Helsedirektoratet kontaktet oss.

   Poenget med Gina Tricot var bare at det er uproblematisk å vise frem alkohol på en blogg eller i sosiale medier, men ikke når det skjer i en kommersiell bloggpost. Og i dette tilfellet var bloggposten kommersiell fordi Gina Tricot hadde betalt for å vise frem sine klær. Om Gina Tricot ikke hadde betalt, men jeg kun hadde på meg klær derfra på eget initiativ, så hadde det ikke vært brudd på loven. Det har ingenting med å «skylde på Gina Tricot» å gjøre.

   1. Therese

    Dere har en interessant måte å legge dere flate på, med tanke på Lars Kristians oppførsel i Vgs kommentarfelt…..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å? Det går helt fint an å beklage og erkjenne et lovbrudd (som vi har gjort i dette tilfellet), rette opp i det (som vi også har gjort), men samtidig være kritisk til selve loven, hva den sier og avkrefte at bruddet var med overlegg.

    For øvrig er jeg og Lars-Kristian to enkeltindivider og ikke en og samme person. Hva han gjør og hva jeg gjør er ikke det samme.. Det virker nesten som at du er av den oppfatningen.

   3. LK skriver : » altså hadde ikke Gina Tricot betalt Caroline for å vise frem klær ville det ikke vært brudd på alkoholloven».
    Oppfatter dette dit hen at LK skylder på Gina T. Har du lest kommentarfeltet ? Altså hvorfor kverulerer han samtidig som dere legger dere flate? Syntes ikke kverulering hører hjemme samtidig som man legger seg flat. For meg virker det ikke ut som at dere legger dere flate grunnet kverulering. Regner med at du forstår det. Føler dere gjør det hver gang dere tabber dere ut. Syntes det er trist og uprofesjonellt til å være en stor blogger. Man får høye forventinger til dere.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det betyr jo ikke at han skylder på Gina Tricot?? Han illustrerer jo bare at champagneflasken i seg selv ikke er problemet, men det faktum at det er en kommersiell bloggpost betalt av Gina Tricot gjør den problematisk. Det er jo vi som har plassert flasken der, så feilen er jo ene og alene vår. Ser ikke helt hva som er uprofesjonelt, det er lov å være uenig med gjeldende regelverk, men samtidig beklage en overtredelse og rette opp i det sånn som vi gjorde i dette tilfellet. Jeg kan ikke se at han kverulerer noe sted i det kommentarfeltet? Han, som alle andre må da få lov å mene noe om lovverket? Han er jo ikke uenig i at vi brøt loven.

  2. Du har jo missforstått hele greia, de kunne fint postet denne bloggposten, om de ikke hadde klær fra Gina som de reklamerte for. Så flaska er kun et problem om den står der i en post med reklame for noe. Om hun ikke hadde reklamert for Gina eller andre i denne posten, ville ikke champisflaska vært et problem. Lars Kristian har da aldri lagt skylden på Gina, han har bare forklart hvorfor dette ble feil.

 3. Så herlig, det er utrolig deilig å få trent og ihvertfall ordentlige langturer;) synd at det ikke gikk så bra med deg, god bedring med gnagsåret;) jeg lurer på om du kan skrive linken på de treningsklærne du har på deg på bildene? De var s fine, trenger virkelig noen nye treningsklær til sommeren;) kos dere masse på ferie ril Rhodos og nyt sommerværet;)

 4. Hei! Jeg har vært borte en stund, men har lest litt innlegg etterhvert nå. Det slår meg at du gjentar gang på gang at dere nylig har vært i Hellas og nå skal til Rhodos! Nei, dere har nylig vært på Karpathos og skal til Rhodos, begge er Hellas! Forøvrig har jeg en kjent som er på Karpathos nå, så da skal jeg ikke spørre mer om reiseguide fra deg, som jeg etterspurte før dere reiste, fikk ikke så mye ut av innleggene derfra i år, innleggene fra 2012 er mer informative. Får tipp/topp oppdateringer av min bekjente 🙂 Ønsker dere god reise til Rhodos, var der for to år siden og 25 år siden. Flott øy! 🙂

  1. Hvad er formålet med denne kommentar, ‘#’? Den er så kedeligt og negativt formuleret, lige pånær ‘Ønsker dere god reise til Rhodos’. Indholdet kunne være (helst undladt, men) sagt på SÅ mange andre måder. Man bliver træt af den negativitet 🙁

   Håber I får en fantastisk tur til Hellas eller Rhodos eller hvad du får lyst til at kalde det, Caroline 😉 Glæder mig til opdateringer derfra, også selvom de ikke er præcis som i 2012.
   Din blog er virkelig gennemført på alle punkter, og det er så velfortjent, at den kører så godt. Gad godt se alle kritikerne prøve at føre blog…
   PS. Renoveringsprojekterne i jeres nye hus er mine absolut yndlings indlæg, det bliver helt sørgeligt når I er kommet på plads, haha! 😉 Kram fra København

 5. Hei Caroline!
  Hvilken modell er asics-skoene? De er sååå lekre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Det er Gel Cumulus, men Gel Cumulus Noosa tri 10 er også en favoritt 🙂

 6. Hvor lenge blir dere?

  God tur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Én uke 🙂

 7. http://trd.by/livsstil/2016/06/21/Ingen-grunn-til-flyskrekk-12917711.ece
  Tenkte du kunne ha glede av å lese dette 🙂 God helg! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk :D:D

 8. Så flink du er – jeg prøvde meg på rolig langkjøring selv på onsdag; 1 time og 20 minutter på kryss og tvers i Fredrikstadmarka. Selv om 6-7 min/km ikke er så fort blir det slitsomt nok når man skal holde det gående over lengre tid…men har meldt meg på et 20 km skogsløp til høsten, så det er bare å bite tennene sammen. Heia vårs!

 9. Jannicke

  Så god ut den pizzaen. Det pizza fatet i rotting,kor er det kjøpt?og er det lenge siden?

 10. Therese

  Har du testet Hooka løpesko? De går jo for å være veldig bra!

 11. Oi, en av de få pene pulsklokkene jeg har sett! Får jeg spørre om hva den heter?

 12. Er pizzaen premie? Du trenger jo mat, ikke som premie, men fordi du trener. Merkelig forhold til mat, virker det som.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pizzaen var premie, ja 🙂 Ikke fordi det er mat, men fordi pizza ofte betyr ekstra hygge i form av at det er et (nesten) ukentlig tradisjonsmåltid og gjerne symboliserer ekstra kos sammenlignet med et vanlig hverdagsmåltid.

  2. Ja mye bedre å kutte ut trening og frotse i pizza uten å tenke seg om. Jeg kan eller ikke døtte i meg pizza i tide og utide, uten å trene, er noen med inntak inn og energi brukt. Uansett så fremmer hun jo kun et sunn livstil, noe ingen av oss har vondt av.
   Hva ønsker dere egentlig, at hun skal late som hun spiser en diger pizza, med dobbel chees.

 13. Kjenner at jeg ikke kunne vært en blogger på ditt nivå, Caroline. Mest av alt har jeg lyst til å filleriste noen av de trolla som skriver i kommentarfeltet ditt, tror det er mange som sitter og leter febrilsk etter feil du gjør eller skriver. Kaster seg over deg og kritiserer for den minste ting. Ser det samme i et par andre blogger også, spesielt Pilotfrue får kjørt seg. Klart det er ok at Lars Kristian forsvarer deg, skulle bare mangle! Synes det er imponerende at du/dere klarer å være så vennlige tilbake. Men bloggen er jo jobben din, og da må du vel sørge for å ta vare på «kundene» dine (leserne). Bloggen din er rett og slett vakker og proff, er en fryd å følge deg! Håper du har glemt alle dustekommentarer så fort du går vekk fra tastaturet 🙂

 14. Du er jammen tålmodig Caroline. Så mye som skal vris og vrenges på. Det er sol og sommer, mange skal ha ferie. Det er lov å være fornøyd, eller er det for mye fritid noen har .De som må henge seg opp i skrive måter og innlegg ? På et vist forum er det nå for mye fritid og de dukker tydeligvis opp her også. Snakk om kun gå inn på bloggen for å finne noe å pirke på, eller det gjelder SOME generelt, Hva er driv kraften, bortsett fra misunnelse og prøve ødelegge for andre ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo ikke noe nytt :/ Heldigvis er det ekstremt få, og de aller fleste er hyggelige og fornuftige 🙂 Haha, jeg skulle gjerne kjent til den drivkraften selv. Det beste er bare å overse dem, verre er det ikke 🙂

 15. Nok en gang – hva er det med folk, bruke så mye tid og krefter på å passe på hva andre gjør! Det må da virkelig være litt slitsomt.

 16. Jeg er redd for å fly, og leste den linken som noen la ut lengre her oppe – og jeg ble ikke mindre redd. Jeg er redd for alt, og får åndenød av turbulens.

  Jeg skal også til Rhodos, og gruer meg til flyturen.

  God ferie til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   God tur, søte deg! Det kommer til å gå fint! Sender deg positive tanker <3

 17. Etter det første svangerskapet begynte jeg å få gnagsår av asicsene mine. Føttene mine forandra seg så mye at asics kayano, som før var en soleklar favoritt, er helt umulig for meg nå. Veldig dumt!

 18. Hei Caroline, jeg kommenterer aldri din blogg men nå måtte jeg bare si at jeg synes du har de senere årene virkelig modnet og det er en glede å følge bloggen din! Du skriver godt, interessant og bildene er jo kjempefine, hver gang! 🙂
  Det eneste jeg skulle ønske du tok opp mer på bloggen, er temaer som viser at livet ikke alltid går som på skinner, at ting kan være tøft også. Tror mange av dine lesere ville satt pris på det 🙂
  Angående saken om alkohol på bilde: det er menneskelig å glemme seg eller gjøre feil, jeg støtter deg og LK fullt ut. Synes dere håndterte det proft, og at det skal være rom til å være kritisk til loven. Skjønner ikke hvor firkantet folk er..! Det er politi overalt, mammapoliti, alkoholpoliti, motepoliti, you name it.
  Du bør være stolt over deg selv, du gjør en kjempejobb både ift bloggen men dine barn, din familie, dine venner.
  Gleder meg til å følge deg fremover!

 19. Hei! Jeg bare lurer på hva du har oppå pizzaen av vegetarfyll? den så veldig god ut! 🙂

 20. Den pizzaen så knall god ut!! Har du oppskrift?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, 22225555 😉

   1. Hahaha. Å ja den oppskriften!

 21. Så herlig at du fortsatt spiser vegetarisk i blant og fremsnakker det her på bloggen! 😀 Om jeg ikke tar mye feil ser det der ut som Green Garden fra Peppes? Kjempegod!

 22. Hei Caroline, kan jeg spørre hvor pulsklokken din er fra? Den var utrolig fresh.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *