bad nummer 2: ferdig

– reklame – 

Mens vi var på ferie i Hellas, kom de etterlengtede smijernsdørene opp her hjemme, dere vet – de jeg har snakket SÅ mye om! Lars-Kristian og jeg løp om kapp inn i huset for å se på mesterverket med en gang vi hadde parkert bilen i oppkjørselen her da vi kom tilbake fra ferie, vi var så spente på resultatet! Og ja, det ble så utrolig bra! 

På badet i midten har vi laget et dusjkabinett med smijernslook og på soverommet har vi satt opp en skillevegg i smijern for å skape et skille mellom garderobe og soverom. Det har blitt så fint, gleder meg til å vise dere det også, men tenker å vise dere badet i første omgang. 

Har det ikke blitt fint? HER kan dere se før-bilder! 


reklame 

Disse smijernsdørene er det Elvebyen Eiendom og PKS Scandinavian som har levert til oss, de kan skreddersy slike dører eller vegger eller hva som helst – alt etter hvordan du ønsker det! Ta kontakt HER for et tilbud dersom du er privatperson, og bedrifter kan få informasjon via DENNE siden 🙂 

63 kommentarer

 1. Wow…dååne 🙂 Så fantastisk lekkert!

 2. Jeg likte det. *tommel opp*

 3. Janne Ørgenviken

  Så lekkert det ble. Deilig sted å oppholde seg på det tenker jeg.

 4. Woooah! Helt nydelig!

 5. Wow, den var skikkelig stilig bad.. ønsker meg sån nå.

 6. Jeg likte interiøret, men slike ting avhenger av ens personlige smak. Det som derimot er HELT sikkert er det høye nivået på kvaliteten av arbeidet. Er jeg så heldig å eie noe i fremtiden skal jeg definitivt kontakte firmaet for mitt bad:-D de er veldig dyktige!

 7. Veldig fint, men kaktuser på et bad? Vel. Det er sikkert bare midlertidig.

 8. Kjempeflott!

 9. VELDIG kult! Og en mye mer maskulin stil enn dere hadde før. Digger kakteene. Super vellykket prosjekt.
  Nicole/interiørarkitekt

 10. åååå fy!! For et drømmebad <3

 11. Det ble knallfint!

 12. Åååhhhhh GUD, så lekkert!

 13. Så stiligt og lekkert! Riktig god helg og tur til sydenland 🙂

 14. Meg til deg..

  Jeg hadde 2 store flotte kaktus på vårt forrige bad – det så veldig bra ut – helt til gulvvarmen dessverre tok knekken på dem… Kanskje du har litt grønnere fingre enn meg og får det til Håoer det for det ser veldig bra ut!

 15. Gratulerer med et fantastisk røft og tøft bad! Jeg jakter på hånkler som faktisk er gode og som man blir tørr med (det er ikke en selvfølge bestandig). Hvilke type /merke har du valgt? Mvh Vivian

  1. Jeg anbefaler ikke missoni hvertfall. De er bare fine til pynt. Tørker overhode ikke.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg opplever det ikke på den måten 🙂 Finnes kanskje enda bedre håndklær, men jeg blir helt tørr med disse 🙂

 16. Knallfint!!

 17. Fantastisk flott. Mangler bare Champagne! Juhu.. ;o)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

 18. Er ikke dette badet til barna?
  Kaktuser der???
  Ellers var det kjempe flott 🙂

 19. Kjempefint! Men du får stikk-kontakt i svart nå, så slepper du den hvite kontrasten midt på veggen der. Enkelt å bytte 🙂 hvor er speilet fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi skulle egentlig byttet allerede, men klarte å kjøpe feil :O Speilet er fra Classicliving.no 🙂

   1. Cathrine

    Får man ikke bare sånn plast man klistrer over også nå?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det vet jeg faktisk ikke :/

 20. Altså hvor utrolig lekkert?! Det er så moro å se stilforandringen deres fra Siljan! Fantastisk fint altså!! Du/dere har så god smak, kunne tenkt meg et så fantastisk bad jeg og! God helg

 21. Jeg DØR! Dette er det lækreste badeværelse, jeg nogensinde har set! Det hele spiller. Og planterne <3
  Venlig hilsen fra en med et typisk københavnerbadeværelse på 1×1 meter 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så utrolig gøy å høre! TAKK 😀 Stor klem!

 22. Har dere de håndkleene kun til «utstilling» eller bruker dere de til daglig? Spør kun fordi jeg elsker de, og lurer på kvalitet og hvordan de blir etter vask osv..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bruker dem, etter to vask er de kjempedeilige! Mulig det finnes bedre håndklær, men jeg elsker disse 🙂

 23. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor du skal kritiseres opp og i mente for å publisere bilder hvor alkohol er synlig, når andre bloggere (Pilotfrue, Sophie Elise, Sraad etc.) gjør det samme konstant, uten at de får noe som helst problemer. Pilotfrue publiserte til og med bilder hvor hun og mannen hennes drakk alkohol ombord i båten sin. Det er tydelig at det stilles andre krav til deg, og at du havner på en høyere hylle enn andre bloggere i Norge.

 24. Stilig og de smijerndørene var rå stilig 🙂 God helg 🙂

 25. Wauwww, så lækkert bad…

 26. Skrekkelig bad i SVART.Personlig foretrekker jeg kun lyse farger på rom.Hadde en nabo engang i rekkehus og hun malte stuen både hvit ,blå,grønn og grå fordi hun alltid ville ha det som var mote innen hus.Selv kunne jeg aldri bodd med et menneske som var veldig opptatt av mote.

  1. Hahaha, unnskyld meg, men hæ? Orker noen å bo med deg, som bruker energien din på å bry deg om fargene i naboens stue? Jeg syns dette badet er stilfullt og skikkelig gjennomført, og finner kommentaren din helt usmakelig. Hva godt får du ut av å klage på mennesker som tør å gå litt utenfor boksen?

 27. WOW! RÅLEKKERT! NYDELIG! STILIG! DELIKAT!
  Ett av de fineste badene jeg har sett noen gang. Fikk litt sånn regnskog følelse av kabinettet, lyssettingen og plantene! Kjempefint var det! Et herlig »fristed»! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wow! Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 28. Pernille

  Superlekre smijernsvegger-dører! Nydelig alt sammen ellers også:-)

 29. Så lekkert! Bare ett lite tips ang grønne planter på badet: varmekablene tar ofte knekken på de :/ men prøv å kjøp plantestativer å få de opp fra gulvvarmen… jeg har kjøpt mine på søstrene grene!
  PS; jeg drar til Hellas neste søndag og har drømt meg bort i bildene deres;) god tur, og god sommer! Klem

 30. Drømmebad. Alldeles nydelig rett å slett. Å kaktusene gjorde susen Smijern er dritlekkert.

 31. Brienneoftarth

  Er i utgangspunktet ikke fan av så mørke bad/rom generelt, men dette er veldig stilig da. Gjennomført til fingerspissene, og skikkelig lekkert 🙂 Hadde dere et større bad også? Husker ikke nå i farten.

 32. Hvor er dusj armaturet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var der da vi kjøpte huset, så det vet jeg ikke :/

 33. Rett og slett det flotteste badet jeg har sett! Utrolig lekkert!
  Liker så godt det sorte mot «sølvet» i speil, armatur etc – og de grønne kaktusene 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 34. Altså, HALLO så kult! Virkelig nydelig.

 35. Å fytti dette ble bra!!!!
  Ser du har lagt mye arbeid i detaljer..kjempefint:)

 36. Kjempelekkert!!! Er ikke helt med på noen av de andre rommene dere har pusset opp, men dette var deilig å se på altså. 🙂

 37. Lovely bathroom 😉 could you show tv room?

 38. Så fint! 😀 Helt unik stil, og det er så kult!

 39. Veldig gjennomført stil på dette badet altså:)
  Kunne aldri tenke meg å ha det slik selv da det ikke er helt fin stil men liker veldig at dere tar stilen deres helt ut

 40. Helt fantastisk fint Kjempe tøft

 41. Hvor er hjørne hyllen til såpene kjøpt? Merke?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Husker ikke merket, vi kjøpte det bare hos en lokal VVS-forhandler 🙂

 42. Omg, Caroline! Så sinnsykt fint!! Dette likte jeg skikkelig godt!! Likte det andre badet også, men dette var kanskje enda finere 🙂 i hvertfall likestilt!

  Gooood ferie nr 2!

 43. Hei. Dette var skikkelig fint Jeg lurer på hvor gulv og veggflisene kommer i fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gulvflisene er fra Ulfven og veggflisene er fra flisekompaniet 🙂

   1. Silje Merethe Løvli

    Tusen takk for svar 🙂

 44. Hei
  Så fint bad. Kan jeg spørre hvor dusjhodet er kjøpt fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var der da vi kjøpte, så det vet jeg ikke 🙁

 45. Øyvind

  Så kult! Hvor mye kostet smijernsdusjen?

 46. Kristine

  Stilig og gjennomført! Inspirasjonskilde! Så jeg må nesten spørre hvordan lyset er ifht. Sminke osv. når badet er så mørkt? Kunne godt tenkt meg og eksperimentert litt mer med mørke farger!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det går fint, men sliter litt tidlig på morgen når vinteren er her :p Når det er sagt, er dette pga. belysningen vår vil jeg tro. Vi har spotter og det er ikke helt heldig uansett farge på badet :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *