kaktusplanting og sykkeltur i oppkjørselen

Kaktus må være den perfekte planten for meg, de overlever lange tørkeperioder hvor andre planter gjerne bukker under, og de klarer seg HELT fint om du glemmer å vanne dem – så hei! Kanskje det er nå mine grønne fingre virkelig får blomstre, til tross for at de har hatt en jevn utvikling siden jeg for første gang ble huseier for snart 6 år siden 😉 Men ja, jeg hadde egentlig lyst til å ta turen til IKEA, for jeg vet at de har utrolig mange fine og store kaktuser inne nå, men i stedet for å reise helt til Oslo og kjøre bil i en time, kjørte jeg bil i fem minutter og endte opp på Plantasjen. De har et greit utvalg der også, selv om jeg kommer til å supplere med IKEA-kaktuser når vi kommer hjem fra ferie. Her er samlingen min så langt, gleder meg til å vise dere hvor i huset disse skal bo! 


Jeg skal ikke skrive et helt innlegg om kaktuser altså, bare nesten! Bortsett fra å bruke kvelden på å plante katusene over i egne potter uten hansker og risikere å bli en levende nålepute, har vi øvd på å sykle! 

Det er nemlig stor stas når sola skinner og jeg er så glad for at vi bor så nærme parken at vi kan få brukt syklene våre alle sammen. Og så er det veldig fint å ha steinbelagt gårdsplass når Nelia vil på sykkeltur sånn 20 minutter før sengetid 😉 


Nå skal jeg boltre meg i klesskapet mitt som fortsatt består av pappesker stablet oppå hverandre på soverommet og masse greier hengende på racks. O, hellige du! Når vi kommer hjem fra Rhodos skal jeg KOSE meg med klessortering og orden i systemet, for da er KLESSKAPET vårt på PLASS! Jeg sikler nesten over tastaturet når jeg skriver dette, helt seriøst! Fytti så godt det skal bliii! Håper kvelden deres er fin ♥ 

15 kommentarer

 1. 🙂 shorts brand?:)

 2. Guttemamma

  Kan tipse om balansesykkel 🙂 Det er en sykkel med to hjul, hvor barna sparker med bena i stedet for pedaler! Veldig fine å øve balanse med. Har det til vår gutt på 2,5 år og han holder fint balansen på tohjulssykkel 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 3. Kjære Caroline ! Beklager upassende spm til innlegg ; kan du si hvor gammel naia var da du nattavvente henne? Og om jeg kan spørre hva som gjorde at du bestemte at tiden var inne for det? Har en mini på snart 5 mnd og trenger søvn!!! Stor klem

 4. Hihi, husker jeg ikke fikk sykkel før jeg begynte på skolen! Mens våre barn fikk da de var 2 år – med støttehjul. Sommeren det året de fylte 4 år kastet vi støttehjulene, de syklet uten 🙂 Øvelse gjør mester, lykke til 🙂 God tur og kos dere masse, sommeren har bare såvidt begynt 🙂 Sommerklem <3

 5. Så herlig!!

  Kan dere være så snille å lage et innlegg om hvilket kamera du bruker, samt hvilken type blits? og andre utstyr ++ vet det er fler som lurer på dette 🙂 fantastisk flotte bilder du/dere tar!

  mvh Hanna

 6. Kaktus er kanskje noe jeg også bør skaffe meg da! Ikke så grønne fingre her heller:-p
  Takk for svar om barn og reise! Bloggen din er så gjennomført, så utfyllende og jordnære svar! du viser også leserne gang på gang at barna kommer først og at du som mor er helt fantastisk! 🙂

 7. Jeg synes kaktuser er råkult, har alltid likt dem. De har litt mer personlighet enn en standard IKEA-plante, synes jeg!

 8. Madelen

  Hei! Du la ut et bilde på snapchat av en brun og rød/blomstrete kjole, hvor er disse fra? Så kjempefine ut 😀

 9. Hej Caroline,

  Vil bare si takk for en utrolig hyggelig blogg! Du synes å være en utrolig fin person, kjærlig mor og klok menneske. Setter pris på att du skriver mye og ikke bare har bilder, og du oppretter en feel-good følelse på bloggen uten att det blir overfladisk. Hvis jeg starte min egen blogg, vil jeg ha deg som inspiriation.

  Varme hilsener fra en svensk lesere

 10. Dra på Guttas på iseveien der har de kaktuser og masse annet spennende av planter og mat☺

 11. Martine

  Sykling er så gøy:) Lille begynte å sykle uten støttehjul i fjor da var han 3,5 år:) Han sykler og jeg løper intervaller. Vi bor landlig og det er så utrolig herlig:) Lykke til med sykkeltrening:)

 12. ville ditchet støttehjula og kjøpt en balansesykkel i stedet. Mye bedre læring.

 13. Støtter balansesykkel! Støttehjul gjør det ofte mye vanskeligere.Her hadde vi balansesykkel kort tid, satt henne så på vanlig sykkel og hun syklet på første forsøk. Så det er et tips 🙂

 14. Har null erfaring med balansehjul, men jeg gikk rett på tohjuling. Alle venninnene mine hadde støttehjul, men pappa sa det ikke fantes noen som passet sykkelen min. Jeg ble døds forbanna, men måtte jo bare godta det:P Tok ikke lang tid før jeg suste av gårde selv, mens vennene mine fortsatt trengte støttehjul.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *