spontantur til havet

I går var vi på besøk hos Anette og Dario, vi skulle ikke være lenge og ikke komme sent hjem, men som alltid med barn kommer man seg som regel bare litt senere av gårde enn planlagt og plutselig går dagen så altfor fort. Vi kjøpte med sushi, som heller ikke var etter planen, og etter middagen ble det en gåtur på rundt 20 minutter – mot havet! Det er så vakkert her ute og jeg hadde så lyst til å se området og turmulighetene som hører til deres nye leilighet, og ettersom alle var gira, så var det bare å ta på seg godskoa og gå på tur! 

Et sjarmerende sted med et ikke fullt så sjarmerende navn: hørte jeg Glufsa? Haha! Jeg kommer ikke over det og skal ikke engang nevne hva jeg får assosiasjoner til hver gang Anette snakker om dette stedet.. Skal jeg vise deg Glufsa? Hah! Men det er altså navnet 🙂 

Her skal vi bade i løpet av sommeren, men da må været bli litt snillere med oss først – denne vinden må bort! 

Veldig mange spurte om kjolen min i går, den er fra Nelly / Motel, men er dessverre utsolgt. Men navnet på den er polka dot rica dress, så den finnes sikkert et annet sted også 🙂 


I dag starter jeg å pakke igjen! Denne gangen skal jeg ikke starte kvelden før og legge meg midt på natten fordi jeg bruker altfor lang tid. Denne gangen skal jeg være ferdig på torsdag, senest fredag på dagtid og jeg er godt i gang *bankibordet* Alle klærne som jentene skal ha med seg er i det minste vasket og klare til å legges i koffert igjen, så det er vel det jeg skal bruke kvelden til. Blant annet 😉 Tenk at vi skal reise igjen, da! Det er ganske fint, selv om været her hjemme har vært utrolig deilig siden vi kom hjem! Lite slår en fin, norsk sommer – håper bare at den kommer 🙂 

33 kommentarer

 1. Haha, jeg lo høyt nå. Glufsa et er grusomt ord, egentlig. Kom skal jeg vise deg Glufsa…haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg veeeet! Hahah :p

 2. Christine

  Vi drar også snart,til uka,og kofferten til frøkna her er så og si ferdig. Mine klær er også klare,så bare gubbens igjen nå. Men så har jeg selvfølgelig fått nyrestein av alle ting,så håper det blir borte før vi drar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, da! Masse god bedring <3

 3. Glufsa❤️❤️ Er vokst opp bare et steinkast derfra, herlig sted:) Reiser også til Rhodos på søndag med kveldsflyet:) God tur,kanskje vi sees:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så koselig! Veldig fint sted 🙂 Goood tur! Ja, kanskje vi sees 😀

 4. Hei Jeg kjøpte meg et lignende hårbånd, men sliter med å få det til å sitte. Har du noen gode råd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg knyter det bare egentlig, bruker ikke noe hårnåler eller noe. Er det glatt stoff, så vil det skli :/

 5. Ragnhild

  Hvor er de fine asjettene i det første bildet fra? 🙂

  1. Det er «Daisy» fra Figgjo flint. skikkelig retro flott servise. Svigers har dette på hytta si. ligger endel ute på finn. bl. a her https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=97556626

 6. Hvor er jakken til Nelia fra? Den var fin!

 7. Linn-Renate

  Hei

  Jeg lurer bare på hvorfor du ikke har godkjent noe jeg skrev til dwg for 3 uker siden?

  Mvh Linn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! 🙂

   Jeg følte at det var såpass sensitiv informasjon om en tredjepart at jeg ikke ønsket å godkjenne den :/

   1. Vibeke

    Oi! Hva tenker du er sensitiv informasjon om en tredjepart?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er mye som er sensitivt, men hva som var sensitivt i dette tilfellet kan jeg jo ikke dele, da kan jeg jo like gjerne godkjenne kommentaren :p

 8. Du er så fin! Er det Adidas sko? Hvor er de kjøpt?

 9. Heidi Smedsrud

  Hei
  Den sorte skinnjakka du er så finhvor har du kjøpt den?
  Vennlig hilsen
  Heidi

 10. Jeanette

  haha,for et grusomt navn 😛 morsomt med innlegget i går angående aldersforvirringen! Jeg blir selv 31 om en uke,men jeg har av en eller annen grunn for vane å si at jeg er 29! 😛 Ikke lett å bli eldre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Ja, helt forferdelig :p

 11. Caroline, hvor er skinnjakken kjøpt? Ny/gammel? Mvh

 12. Camilla

  Hei! Lurer så fælt på hvor dere har bestilt sushi? Bor i Sarpsborg selv, og ser jeg kjøper på helt feil sted.. haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den var fra Fredrikstad 🙁 Men vi bestiller vanligvis fra TUI Wok på Alvim 🙂

 13. Åh, sushi! Nu är det snart dags för lunch känner jag 🙂
  Lika fina bilder och så mycket kärlek som alltid!
  Kram <3

 14. Brienneoftarth

  Det har vært moro å se bilder fra ferien dere har hatt, men kommer det flere interiørbilder snart – har det skjedd mer på den fronten? 😀
  Et tips: Det hadde vært forfriskende med en ny og sommerlig header 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Det kommer 😀 Og ja, det hadde vært fint 😀

   1. Brienneoftarth

    Jeg smelte sammen en header for moro skyld (fra et bilde her på bloggen), men hvordan får jeg evt vist deg det? Hvis du er interessert da, jeg synes bare det er gøy å fiple med design 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Send det til caroline@carolinebergeriksen.no 🙂

    Tusen takk! 😀

 15. Hei!
  Hvilket objektiv har dere benyttet på de fine utendørsbildene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sigma 35mm ART f1,4 🙂

 16. Hei, så fint antrekk! Vet du hvilken modell Adidas skoene er? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Courtset!

 17. Kjersti

  For en fantastisk flott skinnjakke. Hvilket merke er det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bodaskins 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *