in the sunset with my loved ones

Dere! Vi er hjemme igjen! Jeg trengte et par dager helt borte for å forberede hjemreisen, la alle inntrykk fra ferien synke inn og pakke kofferter. Det var helt magisk å ligge i en myk seng igjen i natt, i Hellas er de eksperter på hardt underlag, selv om de sengene vi har hatt på Lefkos var overraskende myke til Hellas å være 😉 Hvorfor er det sånn? Jeg husker at jeg alltid slet med søvnen de første dagene av ferieturene våre til Hellas da jeg var yngre. Jeg liker å ligge på siden og den dovnet alltid bort de første nettene! Haha! Det var skikkelig ille. Men ja –  til tross for myk madrass igjen, er jeg litt ør i dag. Jeg kjenner at det tar på å reise med små barn, og ikke minst å bare få kommet i orden igjen etter 14 dager borte. Vi var hjemme rundt syv i går kveld og brukte kvelden på å få pakket ut, fylle kjøleskapet og jobbe litt før jeg nesten svimte av i sengen. Denne uken er det en del ting som må ordnes med, men mest av alt skal jeg komme a jour med  jobb, kofferter og klesvask. Vi reiser igjen til helgen! Men jeg er selvfølgelig tilbake her nå, og jeg vil gjerne vise dere noen bilder vi tok en av de siste dagene på Lefkos. Vi var på stranden i solnedgangen og det var bare så fint  Vi har hatt det helt magisk på tur – familieferier er gull verdt og bringer med seg minner for livet. Minner som er deilige å ta frem når den hektiske hverdagen er over oss igjen ♥ 


Ønsker dere en deilig mandag, så sees vi etterpå 🙂 

77 kommentarer

 1. Fine familien <3 så utrolig flotte bilder. Dere er utrolig dyktige. For et team! Nyt sommeren og hverandre ! Klem 😉

 2. Victoria

  Nydelige bilder 🙂 Siden din er svært estetisk tiltalende, mye på grunn av de flotte bildene. Hvilket kamera benytter dere?

 3. Tykke legger? LOL. Jeg ser bare mine egne tykke legger her jeg sitter 😛 Nydelige bilder og familie!

 4. LK vil ikke vurdere å ta på seg private oppdrag vel..? Sitter her med 8 dager gammel bebiss og en snart 4 år gammel storesøster jeg kunne tenke meg å få tatt bilder av, og med LK bak kameraet vet man virkelig at det som blir levert er kvalitet! 😀

 5. Flotte bilder og nydelig familie :)! Stemmer det at det er Canon 5d iv dere bruker? Og hvilket objektiv har dete benyttet her?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 🙂

   Det er brukt litt forskjellige, men i all hovedsak så er det Sigma 50mm Art f1,4 og Canon 70 – 200mm f2,8 🙂

 6. Hvilket kamera bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon 5D Mark IV 🙂

 7. Michelle

  disse bildene her er bare så nydelige!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *