to the beach

Ferien begynner å nærme seg slutten og jeg skjønner ikke hvor disse dagene har blitt av. Heldigvis har vi en hel dag igjen og den skal bare nytes til det fulle. Vi nyter best på stranden og i dag har vi rett og slett bare vært der. Frokost, strand, lunsj på stranden, mer strand, dusj og middag på rommet. Begge jentene elsker å være der og det er så fint, til tross for sandkorn over absolutt alle kroppsdeler hos liten og stor – haha 🙂 

14 dager går så fort når du koser deg og selv om jeg ikke er klar for å reise herfra i det hele tatt, har jeg noen små sommerfugler i magen når jeg tenker på huset som venter på oss der hjemme. Det har faktisk skjedd endringer der mens vi har vært her, så det gleder jeg meg virkelig til å se! Jeg sier alltid borte bra, men hjemme best og det står jeg ved. Likevel burde vi hatt en uke til her.. Kanskje jeg hadde gått lei da? Men vet dere hva? Vi blir bare 7 dager hjemme, og så reiser vi igjen! Da går ikke turen hit, men den går til Hellas 🙂 Så når jeg tenker på det, så går det litt bedre. Ferien er ikke helt over ennå 🙂


Jeg håper dere der hjemme også har gode feriedager å se frem til. Det gir så mye! Familietid, sol og varme. Det lader batteriene som ingen annen fridag der hjemme kan gjøre, og jeg unner alle å kjenne på den følelsen! God midtsommerdag 🙂 

53 kommentarer

 1. Så herlig dere har det. Driver selv og pakker til årets ferietur akkurat nå! Og i den anledning tar jeg altså motetips fra Nelia (selv om det sikkert er mamma som har kledd opp 😉 Hvor er den nydelige bandanaen, jeg ser hun stadig bruker på snap, fra? Ser ut som den er lyseblå, MÅ HA 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er min og fra HM 🙂 PS! Beklager at jeg ikke har godkjent og svart på den forrige kommentaren. Er litt i feriemodus 😉

 2. Sjukt fina bilder! 🙂 men btw, är inte Naia med på bloggen längre? Har varit så många fina bilder på dig och Nelia, så jag bara undrade 🙂 njut sista dagen!

 3. Så heldige! Ser så herlig ut 😀 Blir bare jobbing på meg i sommer, for se om jeg tar meg en aldri så liten ferietur til høsten istede 😉

 4. Veldig lekkert, men jeg stiller spørsmål ved at stadig flere bloggere trekker inn magen? Er du ikke fornøyd med kroppen din? Vi har sett bilder av deg før og dette er jo ikke naturlig…

 5. ååh det ser så deilig ut! Her har vi bare regn og så mye tåke at vi ikke ser noe som helst ut av vinduet. Lenge leve vestlandet, haha. Men jeg kan ikke klage, kom hjem forrgje uke fra 9 uker med masse sol på Gran Canaria. Vi hadde ikke en eneste dag med regn på 64 dager 😀 Men nok om meg, kos dere masse de siste dagene <3

 6. Hvor er bikinien din fra? Så fin!!

 7. Hei Så deilig med ferie. Nydelig bekini, hvor er den fra?

 8. bikini brand? nice pictures?:)

 9. Sååå fine bilder! Ah, blir helt misunnelig her, bare at det er dere vel unt! Gleder meg til å følge med på resten av sommeren, får så god følelse av å lese bloggen din!

 10. Hvilke modell er Celine solbrillene dine? Utrolig fine!

 11. Det er så morsomt å følge dere på ferie, flott familie er dere! Jeg vil bare få skryte av din kjære mann, Lars-Kristian. For en dyktig fotograf han har blitt! Det er virkelig inspirerende å se de ulike bildene han tar. Jeg drar på ferie med familien om en ukes tid, og da skal jeg virkelig ha bildene hans som inspirasjon. Så mange morsomme motiver, vinkler og komposisjoner. Du skriver veldig godt Caroline, godt språk og interessant innhold. Og Lars-Kristians bilder løfter virkelig bloggen i tillegg. Så delikate bilder, interessante å se på, og utvalget av bilder dere poster er så godt satt sammen. Bildene her fra stranden forteller virkelig en historie, slik de er knipset og etterpå satt sammen her. Flinke dere! Klem fra Ida.

 12. Hvilken solkrem bruker du til ansikt og kropp og hvilken solkrem bruker du til Nelia? Fortsatt god sommer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker 50 i ansiktet og på begge jentene. Ellers har jeg brukt 30 hele ferien 🙂

 13. Bildene dere tar er helt AMAZING!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Silje 🙂

 14. Så ekstremt mange fantastiske bilder! <3 Dere er utrolig flinke til å fotografere, og det er kjempegøy å se på bildene. Håper dere nyter den siste dagen 😀

 15. Borte bra, men hjemme best er et uttrykk jeg støtter fullt ut.

 16. Kjære flotte dikka. Heile familien strålar, de er nydelige. Kos dikka vidare og god tur heim. God helg. Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille! 🙂

 17. Så fin bikini ☺ Fra hvor? Nyt siste dagen, ser heeeelt fantastisk ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra asos 🙂 Tusen takk 😀

 18. Benedicte

  LK er virkelig en fantastisk fotograf

  1. Caroline Berg Eriksen

   Indeed 🙂

 19. Hei Caroline!
  Har du tips til en eller flere gode treningstoghtser til løping? Strever så hardt med å finne noen som sitter godt og som man slipper å ele tiden dra opp når man løper… På forhånd, takk for svar!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sjekk getinspired.no, de har et godt utvalg 🙂

   Klem 🙂

 20. Are those sandals Birkenstock arizona sandals?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes, they are 🙂

 21. Da går turen til Hellas? Er dere ikke i Hellas nå? Dere får kose dere uansett! Nyt sola, og ta den gjerne med hjem til Norge 🙂

  1. De er i Hellas, men neste gang skal de ikke til samme sted i hellas som nå

 22. «Da går ikke turen hit, men den går til Hellas»

  Er dere ikke i Hellas nå ?

  1. Pernille

   Hun mener sikkert et annet sted i Hellas. Synes det er så fint om man prøver å legge godviljen til:-)

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jo, vi er i Hellas (var i Hellas da jeg skrev innlegget) – jeg mente at turen ikke går hit hvor vi er nå, men til et annet sted i Hellas 🙂 «den går ikke hit, men til Hellas..» Kunne helt sikkert vært mer tydelig 🙂

 23. Ulrikke

  Så syyykt fine bilder! Skikkelig inspirerende er du

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ulrikke 🙂

 24. Kathinka

  Så utrolige nyyydelige bilder fra denne ferien:) du har jo alltid levert bilder i en klasse for seg i forhold til andre bloggere, men blir bare mer og mer imponert:) man får skikkelig good-feeling av å se på bildene fra denne ferien, blir litt som å få være med dere på tur og kjenne den skikkelig gode feriefølelsen! Takk for at du deler:) Bildene i dette innlegget var virkelig det beste jeg har sett! både du og LK er superflinke! Kos dere masse siste dagene i Hellas med familien

 25. Så utrolig fine bilder, ser ut som dere koser dere masse alle fire! Jeg skal reise til Hellas og lurte på om du har tips til reiseantrekk på flyturen. Stor klem

 26. Hover dere ikke ut isbitene fra glasset i syden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 27. Gult er kult :).. Lurer på hva om du har noen tips mot strekkmerker? fikk du virkelig ingen etter 2 fødsler? jeg har strekkmerker og sprengte blodkar på kroppen, og ville prøve grønn te, men det står at det er skadelig for leveren.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke fått noen strekkmerker som følge av noen av svangerskapene. Sprengte blodkar har jeg noen av på leggene, tenker å fjerne dem med laser etter hvert, men jeg tenker ikke så mye over dem at jeg har gjort noe med det ennå :p

 28. Hei! Flotte bilder og innlegg som gir meg inspirasjon til vi selv kan forlate regntunge Trøndelag og sette kursen mot varmere strøk;-) Kan jeg spørre hvor den lekre gule bikinien din er fra?? Ønsker meg;-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Good tur 😀 Den er fra asos 🙂

   Klem!

 29. Nydelige bilder 🙂 God tur hjem, helt enig at borte bra, men hjemme best 🙂

 30. Nydelige bilder, og eg føyer meg etter det ein av lesarane skriv over. Fotografen er verkeleg dyktig. Moro å sjå for ein som jobbar med journalistikk ( i Dagbladet). Ynskjer dokke fine siste dagar på ferie. Ser heilt himmelsk ut. Springerinne

 31. Åh, jeg trodde dere var i Hellas nå jeg 😛 haha, må ha skippet en setning et sted! Så deilig å være i varmere strøk, kos dere den siste dagen! Hærlige bilder <3

 32. Så herlig! Hvor er den fine bandanaen du har som er gul og oransje fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

 33. Hellas? Det er jo der dere er..
  Skjønte ikke den setningen der.. uansett god ferie vidre

 34. Hei vakre <3

  Jeg lurte på om du kan skrive et innlegg om hvordan dere opplever forskjellen på å ha 1 og 2 hunder. Nå har jo dere bestandig hatt to samtidig og 1 som single – men det er allikevel et veldig interessant tema som jeg veldig gjerne ville lest mer om før jeg tar et valg på egne vegne 🙂

 35. Birgitte

  Veldig fine bilder!!

 36. Christina

  Så utrulig fine bilder! Bruker dere noe kunstig lys eller andre metoder for å få til det lyset? Og hvilket kamera og objektiv bruker dere? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *