å starte dagen akkurat sånn..

.. med den fine familien min, Nelia, Naia og Lars-Kristian – det er helt fantastisk! Jeg elsker hotellfrokost, men det er likevel noe med å ikke ha en klokke å gå etter, å bare stå opp, dekke på bordet og spise frokosten etter egen klokke, når alle har stått opp og magene rumler. Og når denne utsikten kommer på kjøpet, da er det bare å lene seg tilbake og nyte kaffe, gresk yoghurt, nybakt brød og pålegg. Vi er i butikken annen hver morgen for å kjøpe rykende ferskt brød, det kommer med bakerbilen rett før vi kommer og ligger bare og venter på oss 🙂 

Så er det vel ingen hemmelighet at jeg elsker gresk yoghurt, og den beste får jeg her! I koppen har vi faktisk pulverkaffe, selv om det finnes kaffetrakter i leiligheten. Det lever jeg helt fint med, utrolig nok. Jeg synes det er litt sjarmerende og så er det bare fint å ha noe å faktisk glede seg til når vi kommer hjem – som kaffetrakteren vår fra Tim Wendelboe 😉 Det er flytende morgenrus! 


I kveld skal vi pynte oss og gå ut for litt middag igjen alle sammen. Begge jentene sover nå, så da er de klare for å være oppe litt lenger enn vanlig – ikke minstemann, hun sovner som regel i vognen en times tid etter normal sovetid, men Nelia er klar for å strekke det litt lenger 🙂 Angående barn og det å reise på ferie, så er det så mange spørsmål som har rullet inn den siste tiden og derfor tenker jeg at et innlegg rundt nettopp dette kanskje kan være aktuelt når vi kommer hjem? Still spørsmål relatert til det å reise på tur med barn i kommentarfeltet, så tar jeg det opp i et eget innlegg og deler så godt jeg kan av egne erfaringer 🙂 

31 kommentarer

 1. Så nydelige, harmoniske blogginnlegg. Et lite pusterom i hverdagen for oss lesere. Tusen takk! 🙂

 2. Åh, Hellas frister virkelig!:-) spørsmål om reise med barn:
  Jeg lurte på hvordan dere legger opp en dag der nede? I forhold til mat, soving, pause fra solen, og kveldsstell?hvordan ser dagen deres ut fra morgen og til kveld?:)
  Håper på å få noe svar på det i et innlegg etter hjemkomst!:-)
  Ha en fortsatt fin ferie! Nyt det til det ytterste!<3

 3. Jannike

  Hei! Har dere bare babyzenvogna når dere er på tur? Hvordan er det for N å sove i den?

 4. Så koselig dere har det <3 Vi skal snart ut å fly med vår aktive toåring, har du noe tips til underholdning på en 4 timers flytur?

 5. Hei! Jeg har to barn på samme alder som dine og jeg lurer på om dere får brukt UV teltet slik du planla? Eller er det bortkastet nå som de små helst bare vil krabbe rundt, reise seg, spise sand og helst leke med storesøster? Klarer ikke se for meg at jeg skal få mini til å ville være inni et telt når det skjer så mye spennende på utsiden! Når hun sover er hun i vogn, men så er det dette med å tilrettelegge for at de minste får litt skygge da.. Takknemlig om du vil dele erfaringer og tips! Fortsatt god ferie!!

 6. top brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mango 🙂

 7. Fin du er og fint at du deler:) kos dere videre fra en godt voksen dame som leser bloggen dinEr vel ikke lenge til mine spør om det er meg, hi,hi

 8. Det virker som om dere har det helt topp! Lefkos er virkelig en perle.

  Til spørsmålsrunden angående reise med barn:
  Er alt fint og flott hele tiden eller er det tider hvor barna er hysteriske osv? Det er jo helt naturlig i og med at det fort kan bli mange inntrykk..
  Vi reiser for første gang med sønnen vår på snart 2 år, og vi skal helt til Thailand! Vi reiser heldigvis med to andre vennepar som har jevnaldrende barn, men er veldig spente på hvordan det kommer til å gå.

  Kos dere masse videre!

  1. Marianne

   Spør du virkelig om alt er fint og flott hele tiden? Skjønner du ikke selv at det IKKE er det, men at det ikke er noe vits i å fronte, da barn er barn?
   Regnet med at alle oppegående mennesker forstår at reising med barn også inneholder stunder med gråt og skrik.. pleier du å legge ut bilde av dine barn når de er trøtte, slitne, gråter eller er lei?

 9. Blir misunnelig av alle flotte feriebildene ☺ ser ut som dere koser dere veldig. Jeg har ett spørsmål ang barn på tur. Reiser til høsten med 2 åringen og 5 åringen, og lurer litt på åssen dere har gjort det med barneseter. Syns dere de setene dere har fått i taxier ol har vært greie? Har liksom ikke noe lyst til å drasse med det digre bakovervendte setet. Har de i det hele tatt bakovervendte seter der? Kos dere videre og nyt den siste tida alt dere kan

  1. Og bare sånn forresten, hvis dere har valgt fremovervendte seter eller andre løsninger må du ikke svare på spørsmålet altså. Regner med det blir krig i kommentarfeltet hvis du skulle skrive du har de i fremovervendte stoler, og det vil jeg nødig utsette deg for☺ bare spør av nysgjerrighet.

 10. Grekerne bruker jo mye pulverkaffe!

 11. Lag gjerne et innlegg om syden og barn 🙂
  Lurer veldig på hvordan hverdagen er i varmen med barn i naias alder. Er dere mye på rommet med henne, grunnet soving osv? Får dere henne til å sove i vognen på kveldstid og så bare bære henne over i seng uten problem når dere er hjemme igjen? Eller ødelegger det litt for rytmen hennes neste dag? Sover de mer i syden pga varmen? Har dere med mat til henne eller spiser hun det dere får tak i der nede? Hvordan var flyturen?

 12. Legger du merke til mange alenemødre/fedre rundt om kring der nede? Kall meg gjerne gal, men jeg har bestilt en uke på Kreta med mine to barn på 1 og 4.. vi er ganske reisevante, så jeg har trua.. haha. Ellers ser det ut som dere koser dere 🙂

 13. Stine g

  Høres så deilig ut!! Har en datter på ca naia’s alder, så spør av nysgjerrighet, når pleier naia å legge seg for natten og har hun mange lurer i løpet av dagen? Vi har gine rutiner nå, men spørs om vi klarer å holde på de på ferie.. 🙂 kos dere videre alle fire!!

 14. Hei Caroline! Jeg elsker bloggen din, har vært fast leser i mange år! Men det jeg lurer på, angående reise med barn – i fjor brukte vi UV tøy på sønnen vår når vi var på Rhodos, men i år har han blitt 2 år og det fins så mange søte badebukser. Vi skal være i Spania i 14dager i slutten av juli. En god solkrem er jo en selvfølge, men har dere brukt/bruker UV tøy på Nelia? Og evt hvor lenge? Jeg klarer ikke bestemme meg! Det er jo veldig sterk sol i Spania på den tiden… hjelp! Det har allerede sneket seg hjem et par badebukser, og jeg sliter med og ikke handle mer

  1. Hei!
   Kan du ikke bare kombinere litt da? Det har vi pleid å gjøre 🙂

 15. Camilla N

  Hvordan gjør dere det med sol og Naia? Bruker dere solkrem? Vil du gi tips om hvilken evt? 🙂 og hvordan er hennes rutiner på dagtid med soving osv. Skal selv dra til spania med gullet på 6 mnd:)

 16. Thea Marie

  Så fint innlegg! 🙂
  Hvordan gikk det med salget av leiligheten, forresten?

 17. shorts name?:)

 18. Margrete

  Del mer enn gjerne erfaringer, tips og triks for en flytur som helst skal gå knirkefritt med begge barna! Og hva ser dere etter når dere bestiller tur? Jeg er selv ute etter hotell med all inclusive, kort gåavstand til by og badeland på hotellet! 🙂

 19. Vet ikke om disse spørsmålene har kommet før. Da får du bare overse det isåfall:) Jeg lurer på ved hvilken alder på barna du så langt har syntes det har vært lettest å reise til varmere strøk? Og hva gjør dere med bilsete? Leier dere eller tar med eget? Får dere det med på flyet også for Nelia?

 20. Hurra for innlegg om små barn på reise!! Vi har en sønn som er ca like gammel som Naia og skal reise til Spania litt senere i sommer. Så lurer egentlig på det praktiske rundt flyreisen, hvordan er det med barnemat og oppvarming? Ammer ikke lengre selv dessverre. Tar dere med babymat eller kjøper der nede? Alle tips mottas med et stort hurra

 21. Så deilige bilder fra Hellas, så avslappende. Hektisk alder med barna deres i sommer;-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er nok å henge fingrene i :p Vi koser oss på ferie <3

 22. Monica M. B

  Jeg tror jeg er forelska!! *Smileys med hjerteøyne*

  Monica M. B.

 23. Hei veldig fin blogg, D hadde vært fint å se svarene du gir på folks kommentarer

 24. Lager du pakkeliste? Herunder, hva har du i håndbagasjen til de små? Del gjerne!! Jeg har to i samme alder som deg og skal straks på tur, kjekt med litt inspirasjon

 25. Åh, det ser bare helt nydelig ut! Herlig med «reiseblogg», føler nesten jeg er på ferie selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *