sommersalg hos den mest sporty butikken i Norge

– reklame –

Jeg elsker Get Inspired, det har vært min nummer 1 sporty butikk i mange år! Og vet dere hva? Nå kjører de sommersalg og jeg får gi dere en rabattkode som gir 10 prosent på hele salget! Den er caroline10 og varer ut søndagen! 

Som dere allerede vet, er jeg glad i en sporty sommerferie og synes en kombinasjon som består av mye kos og aktivitet er helt toppen – da føler jeg meg bra! På denne ferien har jeg pakket med meg fine sports-bher, enkle shortser og lette topper som ikke klistrer seg til kroppen. Dette antrekket har jeg brukt og vasket mer enn én gang 😉 Her i varmen er det så deilig å løpe uten topp også, og i bare sports-bh! Akkurat denne fra röhnisch har utrolig god support og jeg synes den er helt perfekt for løping! 

shorts HER / topp HER / bh HER 


Sjekk ut hele sommersalget HER! De har masse fint for en sporty sommer 🙂 

11 kommentarer

 1. Anne Siri

  Så nydelige, kule og sporty bilder! 😀 Du og Lars Kristian er så dyktige når det gjelder alt med blogg! 😀 Og du er så flink som jevnlig oppdaterer selv om du er på ferie. Fantastisk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne Siri 🙂 Det er hyggelig å høre! <3

 2. Så fine bilder og det siste bilde av deg var knall fint og tøft 🙂 Getinspired har masse fint, rå bra nettbutikk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Hilde A

  Du er den vakreste!! Nyt ferien <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 4. Hvor ser du deilig avslappet og naturlig ut på disse bildene (selv med sminke). Alt av stress og bekymring er som blåst ut av ansiktet ditt! 😉

 5. Flotte antrekk. Viktig å ha på seg noe komfortabelt når man trener.

 6. Hvorfor så mye sminke når du trener? :p

 7. Altså! For noen nydelige bilder Lyset, stemningen og deg

 8. Can you make a post about sports shoes?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *