flowers and sunshine

– inneholder reklame – 

Det å være her gir meg så mye og jeg vil aldri at denne ferien skal ta slutt! I dag har det vært så mye vind at vi bestemte oss for å droppe stranden, Nelia og jeg skal likevel ned og bade snart, men jeg tror at vind i kombinasjon med våt hud fort kan føre til forkjølelse eller rennende nese, og det er aldri gøy på tur., så vi venter til i morgen. Da skal vinden være borte etter min plan 😉 Det har uansett vært en deilig dag hittil og det kan jo være greit med et lite strandavbrekk også – det sier jeg i hvert fall til meg selv 😉 Jeg har vært på en løpetur i fjellet her i dag på over 8 kilometer, selv om jeg egentlig hadde planer om 10 kilometer og intensiv jogging. Ehe. Jeg holdt jo på å blåse bort og vinden gjorde at jeg gikk litt også, ikke bare jogget. Men fy søren, så godt det var likevel! Den som kunne flytte hit og bo akkurat sånn for alltid. Jeg hadde storkost meg. I hvert fall for en periode. Her er et antrekk fra en av de første dagene på Lefkos, hadde tenkt til å knipse noen i går også, men denne vinden ødelegger sånn ca. alt – bortsett fra feriefølelsen 🙂 

sandaler zara / smykke h&m (reklame) øredobber lignende HER / topp HER / klokke daniel wellington / veske adax by caroline berg eriksen HER / skjørt HER


I går spiste vi middag og hadde en liten minifeiring av 7 år sammen I dag kommer vi til å blåse bort, så vi dropper middag ute og bare tar livet med ro på terrassen, lager noe her og spiser en sen lunsj 🙂 Det er så deilig med å ha eget kjøkken! Håper sommeren i Norge behandler dere bra! Jeg lover å ta med meg sola tilbake, jeg vil ha en bra sommer hjemme også! 

35 kommentarer

 1. Kari-Anne

  Hei
  Så fint skjørt og digger skoene dine
  Vi har som og fint vær her hjemme også Men veldig vind i dag
  Leste på nett i sta at sør Norge skulle få den tredje beste sommern vi har hatt siden dem begynte med målinge
  Så det er håp om sommer når dere kommer hjem også

  Kos dere videre og ha en super kveld

  Sommerklem

  1. Caroline Berg Eriksen

   La oss krysse alt vi har 😉

   Klem og god sommer <3

 2. Gud, for en utrolig fin topp. Den ser så behagelig ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er veldig behagelig 😀 Elsker å bruke body under skjørt, slipper du at noe sklir opp :p

 3. Natalie

  Så flott du er <3 Lurer på hvordan du får huden så fin? Bruker du spf under sminken din, og i tilfelle hvilket merke? Hvis jeg tar solkrem under sminken, så blir det ofte så klissete og lite pent. Lurer derfor på om du har noen tips angående dette 🙂 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tenker du på dette bilde? Her har jeg bare brukt kremene jeg vanligvis bruker fra zo skin care og ellers pudder + foundation som i dette innlegget: http://www.carolinebergeriksen.no/2017/05/12/douglas-min-nye-skjonnhetsfavoritt-pa-nett/ Har blitt så glad i foundationen, så jeg kjøpte ny på Gardermoen før vi dro 🙂 Kjøpte også et limited edition-solpudder fra Guerlain som jeg har brukt her 🙂 Ellers også highlight fra Anastasia B H! 🙂

 4. Martine

  Så fine bilder på en vakker plass. Vasker du alle de nye klærne du viser frem før du ta de i bruk og tar bilder?
  Fortsatt god ferie – vi har nydelig sommervær i Norge:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dEt pleier jeg ikke å gjøre 🙂

   Tusen takk, Martine 🙂

 5. Christine

  Du stråler om dagen Caroline ! Virkelig vakker og et nydelig forbilde. Fortsett akkurat som du gjør og nyt ferien med den fine familien din 😉 Klem !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christine! Så god du er 🙂 Stor klem!

 6. When did you buy that just fine:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   I bought this right before our vacation 🙂 But the top is from May 🙂

 7. Vet ikke om du er noe annerledes for tiden jeg, men du virkelig gløder.. 🙂 Nydelig hår og sminke i det siste.. Nydelig er du 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, S! Tusen takk <3

 8. Du er nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille du! Tusen takk <3

 9. Kristine

  Hei vakre! Hva har du på leppene dine her? Så fin farge!
  klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har brukt leppepenn fra Jan Thomas, den heter soft lip liner i nude dessert 🙂 Leppestiften jeg har brukt er fra MAC og heter cremesheen peach blossom 🙂

 10. Anne Siri

  Så sommerlig og fint antrekk 😀 Og veskene dine i den lyse farger passet perfekt nå på sommeren 🙂
  Kjempefin bakgrunn og, passet bra til antrekket 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂

 11. Ja det er virkelig windy Island altså. Men min erfaring er at selv om det er myyye vind, er det oftest en av strendene på Lefkos som er levelig. Som regel den dere bor ved, der tar piren av for mye vind og bølger, og vinden kommer jo normalt fra nordvest.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tredje gangen vi har vært her og dette er første gangen det blåser 🙁

   1. Har vært på karpathos to ganger tidligere, og det har blåst kraftig begge gangene 🙁 Det er jo en øy som blir ansett for å være paradis for surfere på grunn av dette, men for min del ble det i meste laget.. umulig å ligge på strandmatte og badehåndkle fordi vinden simpelthen røsker tak i alt. Det er jo så nydelig der, så det er virkelig kjedelige greier.. Dere var sikkert heldige med de forrige turene dit 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, syd på øya ved flyplassen vet jeg at det er mye vind og derfor mye surfere. Men i Pigadia og i Lefkos har jeg aldri opplevd det. Mamma og pappa har vært i Lefkos 18 ganger og har heller aldri opplevd at det har vært spesielt med vind.

   3. Det var ikke meningen å virke smart-ass, for jeg hadde kun fått med meg at dere hadde vært der to(?) ganger før, og guiden vår var veldig tydelig på at dette var noe vi måtte regne med her da vi spurte om klimaet generelt. Jeg har aldri vært på lefkos, men begge gangene vi var der var vi i Pigadia. Men du har helt rett- det er ikke vanlig med like mye vind disse stedene(Google-smart:p). Så da er det vi som var uheldige og ikke omvendt. 🙂
    Må si jeg er veldig giret på Lefkos nå som jeg ser hvor utrolig fint det er der. Ønsker dere en fantastisk ferie videre <3

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jo, jeg tror du har rett 🙂 Pratet med en av de lokale her og han sa at det som regel blåste fra nordvest, men på stranden der hvor vi stort sett alltid er er det lé. Vi har sikkert vært en kombinasjon av heldig og det faktum at vi har vært på den «riktige» stranden når vi har vært her 🙂

 12. Du er så utrolig pen! Du ser ut som en superstjerne!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk!! 😀

 13. Jeanette H

  Hvor er kjedene fra ?

 14. Benedicte

  Hvor mye pakker du med deg på en ferie?
  Tenker alltid selv at jeg skal ha nye klær hver dag, et til å slappe av og shoppe i, og et på kvelden til festligheter, men ender som regel opp med overvekt i bagasjen Hva er dine triks til en perfekt ferie garderobe?

 15. Iseline

  Nydelig topp! Men via linken så finner jeg ikke den samme fargen du har, kanskje utsolgt? :-/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den er dessverre det da :/

 16. Hvor er den grønne toppen du hadde på deg med skjørtet i går

  1. Caroline Berg Eriksen

   topp fra h&m og skjørt fra gina 🙂

 17. Ser helt fantastisk ut<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *