fantastiske Lefkos og Le Grand Bleu

Hei fra sola! Nå er det snart solnedgang og i dag har det vært ganske sterk vind, men det er så deilig her likevel! Vinden er så mild! Hjemme i Norge hadde jeg vært så oppgitt over at det blåste såpass på en så fin dag, men her går det faktisk helt greit 😉 Som jeg har nevnt tidligere bor vi på et helt nydelig sted på Lefkos, her er det klyp meg i armen-utsikt å våkne til hver dag. Leiligheten har to soverom, noe som er ideelt med tanke på jentene våre og behovet for eget soverom til dem, vi har kjøkken og det er så deilig med tanke på Naia som trenger å varme opp mat og vann og så videre. Ikke minst er det så hyggelig å styre med sin egen frokost 🙂 Vi har en romslig og superfin terrasse med sittegruppe og hengestol og leiligheten ligger jo PÅ stranden! Vi har reservert solsenger hele uken, front row, som venter på oss hver dag 🙂 Det er så sjarmerende nydelig her, hele Lefkos er det! Det er to år siden forrige gang vi var her, men nå vet vi at vi må tilbake allerede neste år. Stranden her er så fin, perfekt for små barn! Nelia og jeg har bygget så mange sandslott at jeg har mistet tellingen og Naia koser seg i vannkanten, selv om sanden er over snittet mer spennende å putte i munnen enn å ha mellom tærne 😉

Veldig mange har lurt på hva det heter her vi bor og jeg vet at mange vil se flere bilder, så her kommer det! Vi bor på Le Grand Bleu 🙂 


I dag har vi vært mann og kone i 7 år! Hvor blir årene av? Jeg er så takknemlig! Vi skal ut og spise, så det blir vår lille feiring, selv om vi er ute så å si hver kveld 😉 Har på meg hvite blonder for anledningen! Håper dere har en fin kveld ♥ 

25 kommentarer

 1. Marianne

  Hei! Det ser helt fantastisk ut i Lefkos, jeg har bare vært i Pigadia. En litt snodig ting å lure på kanskje, men hvordan er sengene på Le Grand Bleu? Jeg har reist mye i Hellas, men det er ikke ofte sengene er noe annet enn harde planker – og det sliter ryggen min med … Kos dere videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jeg kjenner til den problemstillingen! Mamma har bodd nesten alle stedene på Lefkos, og Le Grand Bleu skal ha de mykeste sengene! Men de er fortsatt relativt harde 😀

 2. Så utrolig fine bilder! Det ser virkelig fantastisk flott ut, kos dere masse! 🙂 Og gratulerer med bryllupsdagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 3. Er det greit at dere reserverer solsenger men ikke andre? (Ref. Snapchat tidligere i ferien)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, når hotellet legger opp til at det er lov så synes jeg det er greit 🙂 På Alimounda Mare var det førstemann til møllen, og da synes jeg ikke noe om at man holder av solsenger lenge før man skal bruke dem. Men her betaler vi for solsengene og hotellet legger opp til reservasjon, da er det i mine øyne greit 🙂

 4. Gratulerer med dagen. :o) Veldig fine bilder. Magiske farger.. Må nok vurdere en Hellas-tur igjen. Alt for lenge siden.

 5. Jannicke

  Hei:-)
  Når jeg googler stedet dere bor på kommer det kun opp en resturant med det navnet:-) reiser dere med charterselskap og hvis ikke hvordan har dere bestilt hotellet? Jeg kunne virkelig tenkt meg å reise dit.

  1. Caroline Berg Eriksen

   https://www.google.gr/search?q=le+grand+bleu+appartements&oq=le+grand+bleu+appartements&aqs=chrome..69i57j69i60j0l4.5623j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   🙂

 6. Hei! Kan jeg spørre hvor den nydelige grønne toppen til det hvite skjørtet du har på deg på snapchat er fra? Hadde vært perfekt til en bursdagsfeiring til helgen. Kos deg masse på ferie

 7. Gratulerer så mye med bryllupsdagen. Helt utrolig å tenke på at jeg har lest bloggen din i nesten 8 år! Virkelig så gøy å følge deg på alle dine nye eventyr 🙂

 8. Så nydelig!! Ditt vil jeg 😮 Kos dere masse videre!

 9. Hvordan klarer du ikke å gå med sminke når dere skal være på stranden ? 🙁 ser på bilder i forrige innlegg. Jeg fikser ikke det:( føler du ikke det er ekkelt å smøre solkrem på sminke ?

 10. Gratulerer med bryllupsdag ☺️ Så en snap av trillen til den minste, vi har også kjøpt babyene yoyo+ og gleder oss til å ta den med til varmere strøk senere i sommer! Lurte derfor på om du anbefaler paraply/parasollen til? Syns det er litt skummelt med sol og baby. Første baby og første reise til utlandet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Den vognen er helt topp! Og parasollen også 🙂 Det kommer til å gå så fint 🙂 Husk myggnett også, og selvsagt spf 50, solbriller og solhatt, så går det fint! Naia sover mye mer her og blir fortere sliten pga. solen, men ellers går det veldig fint 🙂

 11. Karianne

  Hei! Vi vurderer Lefkos ene og alene fordi dere har lagt ut så mange fine bilder. Utrolig fint å se:) Kan jeg våge meg å spørre hvordan dere reiser (selv om jeg vet det ikke er sponset)? Fly og hotell på egen hånd eller via et selskap ? Klarer kun finne dette hotellet selvstendig og ikke via en kjede:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager sent svar :/ Vi flyr med Apollo og har ordnet hotell selv 🙂

 12. Ser ut som en fin og praktisk leilighet, kjekt med eget kjøkken. Gratulerer så mye med vel overstått bryllupsdag!

 13. Det ser helt ljuvligt ut! Njut av ferien och att vara fru! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 14. Gratulerer med 7 år! Her har vi straks 17 😀

 15. Hanne K

  Kan jeg spørre litt hvordan dere gjør det med mat til Naia? Vi skal reise til Spania med datteren vår som er kun er 14 dager eldre enn Naia. Vi skal bo i hus. Første gangen vi reiser til utlandet med barn skjønner du 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde med litt selv, men kjøpte mer her når vi gikk tom. Utvalget her er IKKE bra, så angrer på at vi ikke tok med mer, men heldigvis kjenner vi en del lokale mennesker som har laget mat til Naia 🙂 Jeg vil tro at utvalget er bedre i Spania, men det kommer sikkert litt an på hvor i Spania du skal.

 16. Toril Tørnkvist

  Hei Caroline. Ifjor fulgte vi dine gode reise anbefalinger fra Karpathos. Vi koste oss med dine tips. N
  Prøvde å bestille rom i beg av Juni 2018,ikke tilgjengelige rom. Er vi for tidlige ute med å bestille eller er det bare fullt? Hvordan bestilte dere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan godt være at det begynner å bli fullt :/ Jeg vet at mange av de som bor der booker et helt år i forveien. Bestilte du via et reisebyrå, eller tok du det direkte med dem?

 17. Toril Tørnkvist

  Beklager glemte å skrive hotellets navn som er Le Grand bleu

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *