en dag på stranden

Vi har vært på stranden i hele dag, vi! Fra morgen til kveld 🙂 Vi bor jo så å si på stranden ettersom leiligheten vår ligger noen centimeter bak solsengene, men akkurat i dag spiste vi middag på solsengene også og det pleier vi ikke akkurat å gjøre 😉 Det ble lunsj på bror-restauranten til Dramountana, det er det så hyggelig atmosfære og nydelig mat! I morgen har vi vært gift i 7 (!!) år, så jeg lurer på om vi skal dra på restauranten til fiskeguttene da, som vi kaller det. Vi får se 🙂 Vi koser oss i hvert fall veldig her og jentene også! I går kveld hadde vi avskjedsmiddag med Stine, Jesper og Erle og til morgen i dag, da de ble hentet med bussen, gikk Nelia og jeg bort for å si ha det til dem og for å vinke bussen avgårde 🙂 Om en uke er det vår tur! Men jeg er glad det er en uke igjen, for dagene går så altfor fort! Jeg synes det er deilig å ha noen dager som denne også, hvor vi ikke trenger å gå ut for å spise middag, men bare slapper helt av på stranden og ikke stresser for å rekke noe. Ikke at det er stress å gå ut, men å bare hoppe i kosetøyet og bli værende på verandaen etter stranden, det er ganske godt det også 🙂 

badedrakt h&m / shorts one teaspoon / hatt gina tricot / solbriller celiné / sandaler birkenstock 


Jeg startet dagen med en joggetur oppi fjellene her og holdt på å renne vekk da 3 kilometer plutselig ble til 7. Den løypa har jeg jo løpt så mange ganger før! Stedsansen min kan du jo faktisk få gratis av meg om du vil, og turen i dag var jo et greit bevis på nettopp hvor elendig den er 😉 Jeg fulgte jo veien jeg, og måtte bare snu da jeg innså at jeg kom til å både svette bort og tørste ihjel før jeg eventuelt var tilbake igjen. Fytti! For en varme å jogge i og for en forferdelig følelse å surre seg bort på den måten. På et punkt begynte jeg å lure på om det fantes fjelløver her, for jeg SVERGER på at jeg så noe superkjapt og beigeaktig bevege seg oppi fjellet litt over meg da jeg var på mitt mest fortvilte. Haha! Det gikk fint da, plutselig var jeg tilbake igjen og det var en god tur. Men bedre lykke i morgen, si 😉 Nå skal vi nyte utsikten og en stille kveld før det blir natta. Siste uken starter i morgen! Den må ikke gå for fort ♥ 

46 kommentarer

 1. OI!!!! Det første bildet av deg var helt sykt fantastisk fint!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 2. Veronica Solheim

  Hei. Vi skal snart reise til Kreta med et barn på 1 år. Har aldri reist med baby før, og lurer på om du kanskje kan skrive et innlegg om det? Her har du jo endel erfaring. Hvordan blir dagene best mulig for de minste i slik varme?

 3. Ser så nydelig ut
  Spiser du all mat i syden, eller er det noen ting du unngår?
  Ønsker dere en fin siste uke!

 4. Så utrolig fine bilder! Ser ut som dere virkelig koser dere på tur. Blir inspirert til å utforske Hellas små perler av å lese innleggene dine.
  Synes du har en flott blogg. Gøy å følge deg!
  Fortsatt god ferie!

 5. What is shorts name? Do you have link? Nice pictures:)

 6. Hei.
  Jeg søkte på kjoler i dag og kom over et bildet av deg(?): https://www.dressywomen.com/floor-length-chiffon-back-criss-cross-prom-dress-blue-sweetheart-with-beaded.html
  Ville bare si i fra:) Nettsiden så litt useriøs ut ved første øyekast. Det er jo så lett å misbruke bilder av andre på nett, uten deres samtykke.
  Det ser ut som at dere har det helt tipp topp på ferie. Kos dere masse videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for at du sa i fra 🙂

   Tusen takk, vi koser oss masse 🙂

 7. Kristin

  Må bare berømme bildene dere tar enda en gang: de har jo en helt fantastisk kvalitet! Føler jeg ser deg i levende live på disse bildene, haha! Skjønner at godt kamerautstyr utgjør mye, men det krever en god fotograf også 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det er hyggelig å høre! 🙂 Vi legger mye tid og arbeid i bildene, og da er det koselig at dere setter pris på det 🙂

   1. Ann Kristin

    Kan ikke Lars Kristian få gjesteblogge en dag der han kommer med sine beste foto, redigering og utstyrstips? Fra A-Å liksom?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi planlegger en egen youtube-serie med foto og etterbehandlingstips i løpet av høsten 🙂

   3. Ann Kristin

    Fantastiske bilder dere tar forresten!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk 🙂

 8. Hei Caroline! Da jeg er i Hellas selv for tiden, med dårlig nett og lite 4G til overs kan det godt være dette har gått meg forbi, men jeg hadde blitt så glad for tips til å feriere på Lefkos! Hvordan hotel bor dere på feks? 🙂 Jeg er like frelst av Hellas som deg og har reist mye i Hellas, men enda ikke fått utforsket Lefkos som ser helt nydelig ut det også som ellers i Hellas, hehe. Setter pris på svar når du har tid <3

 9. Natalie

  Hei, det ser så hyggelig ut i Lefkos! Hva heter hotellet dere bor på? 🙂 klem

 10. Kristine

  Hei 🙂 Ser ut som dere har det helt fantastisk! Kjenner jeg blir misunnelig 🙂 Jeg har samme solbriller som deg, men ser du har noen «nesehvilere» (eller hva det heter) festet på dem. Har du satt på dem i etterkant? Mine briller siger ned hele tiden, så jeg kunne tenke meg å fått satt på slike selv..
  Kos dere masse videre! Klem 🙂

 11. Det virker som om dere har det så gøy sammen, spesielt på Snapchat! Ler enda når jeg tenker på den «paddleboard» videoen i saktefilm!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Vi har det ganske gøy 😉

 12. Å bare gå i kosetøy og å slippe å stresse på ferie er jo noe av det beste som finnes.

 13. Anette S.

  Wow, det første bildet av deg var helt nydelig:-D godt du fant veien tilbake, kos dere masse videre:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 14. Kos dere så masse videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 15. Så herlig! Blir litt misunnelig av å titte innom her og se alle de fine bildene, men det gjør i det minste noe med humøret mitt <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra! 🙂 Tusen takk for at du titter innom 🙂

 16. Jeg har aldri lest bloggene din før, bare hørt om deg gjennom media og det er jo ikke alltid bare hyggelige ting som skrives der dessverre.. kom tilfeldig over en oppskrift du hadde delt for noen år siden og etter det leste jeg nesten alle innleggene dine de frem til nå, og jeg må bare få lov å kommentere at du fremstår ekstremt sympatisk og vennlig:)
  Du svarere leserene dine hyggelig nesten uansett, og du har så vidt jeg vet hverken kritisert eller snakket stygt om noen av de som har omtalt deg i mindre hyggelige ordlag. Jeg kommenterer aldri egentlig på noe, men jeg ble så imponert over den «klassen» du viser i disse «mobbetider» at jeg måtte skrive det! Du inspirerer sikkert mange både med trening, kosthold etc, men du inpirerte meg til å bli litt snillere mot andre:)
  Ha en fortsatt fin ferie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Katie 🙂 Det var utrolig hyggelig å høre! Nå ble jeg ordentlig glad 🙂 Jeg orker ikke negativitet på bloggen, derfor skriver jeg sjeldent om den type ting! Det kjennes utrolig godt ut 🙂

 17. Fiiine deg 🙂 ❤️ Nydelig sted dere er på nå, kjempe fine bilder 🙂 Og gratulerer såååå masse med 7 års bryllupsdag, heia dere 🙂 Kos dere videre 🙂 Ha en strålende fin dag med familien din 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita 🙂

 18. Øverste bilde! Jeg har fulgt deg siden 2009, og du er virkelig flott på alle bilder av deg, men dette bildet tar kaka! Du vet både fotografen og modellen er unike når leseren tar til tårer fordi bildet var så vakkert ;’) Hehe, ser nydelig ut der nede! Nyt ferien litt mer en supermye <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, så utrolig hyggelig å høre 😀 Nå ble jeg glad! 🙂 Tusen takk! 🙂

 19. Hei du! Først og fremst vil jeg bare si at bloggen din er bare kjempe-inspirerende! Alt fra blogginnlegg om interiør til vanlig hverdagsliv. Vet det er litt randome å kommentere det her, men ser at du ikke har oppdadert siden om deg (About). Lille Naia er ikke med der..haha..ja. Tenkte å bare si ifra 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så hyggelig å høre 🙂 Ja, jeg vet 🙁 Skal få gjort det.

 20. Anette Sparby

  Såååå fint det første bilde:-)
  Kos dere videre på ferie og gratulerer med 7 år som mann og kone❤️❤️

 21. Fine bilder, Caroline. Og finest er du når du ikke har stæsjet deg opp, men er naturlig som her.
  Fortsatt fin ferie. :))

 22. En ting til. Hos ennelte andre bloggere kan man redigere innlegget for skrivefeil før man poster det, mens her sendes det promte. Kan det gjøres noe med?

 23. Der ser du – jeg skulle ha rettet ennelte til enkelte.

 24. Jeg er fast leser av bloggen din og har fulgt deg i mange år. Kommenterer en gang i ny og ne,men veldig skjelden. Synes det er på tide å gi deg ,og Lars-Kristian, ros nå ! For selv om du er travel med reiser, jobb, oppdrag, fotoshoot, trening, småbarnslivet, oppussing eller hva det måtte være er bloggen ALLTID perfekt..fra topp til bunn,alle innlegg og alle bilder ! Det er alltid spennende å klikke seg inn her og leve seg inn i din hverdag ,samtidig som jeg vet at det er mye mer i din hverdag og i ditt liv enn det som kommer frem her. Men er glad du ikke skriver om uenigheter, negativitet,rot og hverdagslige utfordringer som hører til i alle hjem. Du er en toooblogger og den tittelen har du virkelig fortjener,for du leverer alltid kvalitet. Takk for at du har en så fin blogg ❤️
  Nyt vakre Hellas og 7års bryllupsdag ❤️

  1. *toppblogger

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Irene 😀 Det er så utrolig hyggelig med slike tilbakemeldinger! 🙂

 25. Gratulerer med bryllupsdagen, Caroline! Det vil jo si at jeg har lest bloggen din ditto lenge.. Hjelpes! Nyt deilige dager på Lefkos

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Og tusen takk for at du leser! <3

 26. Hvorfor sluttet dere egentlig med lavkarbo? nå spiser dere bare junk.. 🙂 Hadde du hvite eller brune pigmentflekker? Ble de fjernet helt med den swiss clinic-saken? god ferie 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er det noe jeg ikke gjør, så er det å spise bare junk. Det har vel aldri skjedd i mitt liv at jeg har hatt et kosthold som består av mye sånt. Men et pizzastykke i ny og ne ser jeg ingenting galt i, det er fullt mulig å ha en god balanse i kostholdet, spesielt på ferie. Det er jo også lavkarbo på dette bordet 🙂

   1. Ja, jeg mener ikke at du bare spiser junk, det var ironi. Men jeg lurer generelt på hvorfor dere ikke er så begeistret for lavkarbo lenger. Mener jeg fikk med meg at dere ikke spiser lavkarbo lenger. Jeg lurer på om det er en grunn til det, om dere har lært noe som gjør at det ikke er så lurt å spise lavkarbo. Jeg fikk med meg at mannen din ikke spiser det lenger og derfor luer jeg på dette. Fint om du svarer på spm. ang swiss clinic.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *