sen lunsj og solnedgang

Dere! I dag har vi virkelig kommet til paradis! Vi har vært i Lefkos før, men det er akkurat som at det har blitt vakrere siden forrige gang. Det er et eller annet med dette stedet som jeg ikke klarer å sette ord på. Det må oppleves. Stemningen, folkene her, utsikten, naturen. Alt er bare.. jeg vet ikke. Det er akkurat som at alt stemmer og samtidig er det så fjernt fra alt som finnes hjemme. Kanskje det nettopp derfor er et så fantastisk feriested. Det er nydelig i Pigadia også, men Lefkos er noe for seg selv. Uansett! I går droppet vi middagen og dro heller direkte fra stranden for å spise en sen lunsj. 


Etter lunsj gikk vi inn til sentrum, spiste is og kikket litt før vi gikk hjem igjen. Jentene var i seng til normal tid og vi pakket kofferten til neste reisemål: Lefkos. Nå sitter jeg med en av verdens fineste utsikter foran meg og oppdaterer dere, gleder meg virkelig til å vise dere hvor vi bor! Følg meg gjerne på snap i mellomtiden: carobergeriksen. Og du! Spørsmål som du stiller der, må du gjerne stille her i stedet! Det er lettere for meg å svare her, selv om jeg svarer så mange jeg kan på snap også 🙂  

kjole + sko: nelly 


Stor klem fra en veldig ferieglad Caroline! Og god helg ♥ 

30 kommentarer

 1. Hei 🙂 Et lite reisetips her til en senere anleding: Parga på fastlandet! HELT nydelig her, så koselig, minner meg litt om Karpathos, hvor jeg var for noen år siden. Liker du karpathos liker du Parga 😉

  1. Hva tenker du (eller andre som har vært der) om Parga med en 1/2-åring? For varmt om sommeren? Lite vind? Ellers trenger hun ikke mye, et basseng og kanskje noen andre barn holder lenge.

 2. Christine

  Hvor fant dere de kule sbømmebrillene til Nelia? Vi drar snart til Spania,og frøkna her hadde elska de. Jeg bestod forresten fagprøven jeg snappet deg om,så nå er jeg ferdig med skole.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Toys R Us 🙂 Gratulerer, søte deg! 🙂

 3. For et fantastisk sted!! 😀 Hva heter hotellet dere bor på nå? Og hvor lang tid tar det å kjøre mellom Pigadia og Lefkos?

  Nyyyyt ferien videre! Og takk for at du orker å oppdatere bloggen så mye mens du er på ferie! Men ikke få dårlig samvittighet for å logge litt av og slappe av helt innimellom! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er kjempekoselig her, men vi trives hakket bedre på Lefkos 😉 Men de stedene kan nesten ikke sammenlignes :p

   I Pigadia bodde vi på Alimounda Mare, og i Lefkos bor vi på Le Grand Bleu. Bilturen fra Pigadia til Lefkos tar ca. 40 – 45 minutter 🙂

 4. Jeanette

  Herlig bilde av Nelia og kattene!

 5. dress name

 6. Lunch på Sea Side? Det er så koselig der…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, utrolig hyggelig 🙂

 7. Hvordan gjør du det med alkohol og amming egentlig? Har forstått det sånn at du ammer enda, og ut i fra bilder du legger ut så nyter du litt vin i ferien. Jeg ammer ikke nå, men har ammet, og husker selv den sommeren da jeg så gjerne kunne tenkt meg et glass vin, men turde ikke før etter at hun hadde sovnet for natta siden det da gikk mange timer før jeg skulle amme igjen. Ofte turde jeg ikke ta et glass vin eller en drink om kvelden heller i tilfelle hun skulle våkne opp igjen på kvelden. Jenta vår ville ikke ha flaske, på samme måte som Naia.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er enkelt å legge opp til å drikke ett glass vin når du kjenner til rutinene 🙂 Jeg synes ikke det var noe problem med verken Nelia eller Naia. Jeg ammer to ganger på morgen, kanskje på ettermiddagen og så før hun legger seg 🙂

   1. Det er ikke mer promille i morsmelken enn i blodet, så et glass vin iblant/til maten, er ikke skadelig på noen måte. Nyt både ferien og noen vinglass du Caroline, og evt andre som lurer. ☀️

   2. Takk for at du viser et avslappet forhold til vin og amming. Selv er jeg sykepleier og har alltid kunne tatt meg et halvt glass vin i passende anledninger, uten å tenke på timer eller konsekvenser rundt neste amming. Et halvt glass gjør mye godt for oss småbarnsmødre og skader slettes ikke de små. Iallefall ikke når de er bikket noen måneder. Herlig at du nyter ferie og koser dere med alt som er godt.

   3. Mari: barnet som drikker har jo et blodvolum som er veldig mye mindre enn et voksent. Derfor kan man ikke sammenligne promille på den måten. I tillegg er barnet i mye større utvikling der næringsstoffer og andre komponenter i kropp og blod spiller en stor rolle i hvordan hjerne og kropp vokser. Voksnes behov for alkohol er ikke viktig nok i forhold til sjansen for at barnet tar skade eller blir påvirket.

    Tar man derimot forbehold slik Caroline gjør, og ammer når alkoholen er ute av blodet, er det null problem. Argumentet med at spebarn kan drikke melk med alkoholpromille i er det ingen gode holdepunkter i.

 8. Takk for at du deler så vakre bilder! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Glad for at du liker det, Oksana! 🙂

 9. Hvor er solbrillene dine fra, link?
  Kos deg masse videre, set herlig ut! 🙂

 10. Hei!
  Har du noen lydbøker å anbefale? Jeg reiser på fefie om 1 uke å trenger litt tips! 🙂 ha storytel

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes bøkene til Lucinda Riley er veldig gode 🙂 Har du lest De syv søstre? Akkurat nå lytter jeg til Fioler i mars av Sarah Jio, den virker veldig bra. En liste for livet er også en superfin bok, den er skrevet av Lori Nelson Spielman! 🙂

   1. De syv søstre er knallbra! Har akkurat lest den siste. Kan også anbefale den jeg leser nå, Størst av alt, av Malin Persson Giolito. Handler om ei som er anklaget for skoleskyting sammen med kjæresten sin. Kjæresten døde under skytinga, så det er hun som får all skylden. Leser historien fra hennes ståsted. Ganske ny bok, vet ikke om den er på lydbok. Jeg får ikke helt til lydbøker. Er noe med at jeg klarer ikke stemmen som leser på en måte, når jeg leser selv så ser jeg for meg alt hodet mitt, hvordan folkene og omgivelsene ser ut. Får ikke helt til samme leseopplevelsen med lydbøker.

  2. jeg hørte nettopp på fioler i mars, synes den var kjempekoselig!<3 Men hvis du vil ha en serie å høre på så elsker jeg Sønnavind. Er veldig mange bøker, og du følger en familie gjennom mange år, fra 1900-tallet. Elsker den, hele vennegjengen sitter og venter på ny bok hver måned 😉

 11. Jeanette

  ser du tipser om en liste for livet boken. den er så utrolig fin! samme forfatter har gitt ut en ny bok som heter tilgi meg,holder på med den nå. Skikkelig gode bøker 🙂

 12. Hei! Reiser dere med charter/turoperatør? Fornøyd? Ser rolig og deilig ut, spesielt i Lefkos. Men har de barnebasseng? Synes det er praktisk om man ikke orker stranden hele tiden. kunne heller tenke meg et lite koselig sted i stedet for de gigantiske familiehotellene neste gang. Tror ikke det blir i år, oppussing og flytting, dette vet du alt om, tar tid! Kos dere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fløy med Apollo, men hotell har vi ordnet selv 🙂

   De har ikke barnebasseng her, er vel kun ett hotell i hele Lefkos som har basseng som jeg vet om. Her er det stort sett strendene det handler om, og det er jo så mange av dem 🙂

   Ja,det vet jeg alt om! Droppet turen i vinter på grunn av det 🙂

 13. Hei. Det virker som vinden har roet seg, Så bra, synes ofte det har lett for å blåse mye på øya… windy island….Et lite tips nå når dere er i Lefkos, prøv en lunsj eller middag på Dramoundana ute på piren 🙂

 14. For en fin blogg du har. Koser meg med fine bilder og gode beskrivelser. Takk for det.
  Har du noen gode restaurant tips fra Alimounda Mare og der du er nå?
  Nina

 15. Inger lise

  Hei
  Ser utrolig avslappende å feriere på lefkos Flotte bilder og gjennomført blogg .
  Lurer på hvor langt det er fra flyplassen til stedet dere er på? (Har en 4 åring med maur i rompa og har brukt opp sitte stille kvoten etter flyreisen ) Er le grand blue leilighet el hotell ? Og kan du anbefale stedet videre ..? Bilder fra rommet hadde vært supert Spør fordi jeg Er på jakt etter ett rolig, og barnevennlig feriested i september ( med sandstrand – ikke grus el stener )
  Hei og hopp
  Kos dykk videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ca. 40 minutt fra flyplassen 🙂 Le Grand Bleu er leiligheter med en koselig restaurant under leilighetene. Vi liker det veldig godt her, og kan trygt si at det er et av de beste stedene å bo! Det kommer bilder av rommet i morgen 😀

   September tror jeg kan passe fint, da er det ikke så alt for masse turister her 🙂

 16. For et vakkert sted! Og vakre barn har du også 🙂 er det noen spesiell grunn til at du poster mer av Nelia, enn Naia? Vil så gjerne se mer til henne også ❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *