startskuddet for sommeren

– inneholder annonselenker – 

Jeg kan ikke TRO at sommerferien 2017 er i gang! Og jeg kan ikke tro at jeg er her igjen, med mannen og nå to fantastiske barn i tillegg – klyp meg i armen! Hellas er og blir min favoritt og jeg må si at Pigadia er på toppen av listen. Her er det bare så vakkert! Vi bor noen dager på Alimounda Mare, hvor vi også var for noen år tilbake, før vi reiser til Lefkos. Lefkos er.. hva skal jeg si? Genuint gresk. Det er så herlig, menneskene der er sånne du skulle ønske du kunne ta med deg hjem, selv om du egentlig aldri vil hjem derfra. På Alimounda Mare får du litt luksus, litt mer hotell og resort i samme pakke, og her er det også helt nydelig å være. Så nå får vi litt av begge deler, selv om vi skal være mesteparten av ferien i Lefkos. Vi har blitt så glad i menneskene der, så vi gleder oss til å returnere og til å vise frem Naia ♥ 

Flyturen hit gikk veldig fint til tross for en del turbulens. Det er helt utrolig hvordan jeg klarer å bare bite det i meg, Lars-Kristian blir jo mer nervøs enn meg – i hvert fall utad. Pulsen min stiger sikkert fra 60 til 200 i løpet av et par rist i skroget og jeg tror kanskje du kan SE hjertet slå i brystet, men likevel. Jeg må bare puste meg gjennom det. Kanskje litt som under en fødsel? Vi kom oss trygt ned og nå er vi her! Og så hadde vi verdens fineste flyvertinne med oss i dag, som tok med seg Nelia litt rundt og gjorde stas på henne ♥ 

(annonselenker) bikinitopp HER / bikinitruse HER / strandskjørt HER / veske HER 

Akkurat nå er jeg bare lykkelig, selv om jeg også er sykt sliten. Jeg la meg halv elleve i går og stod opp halv tre og jeg har ikke sovet siden! Haha 🙂 Dagen før pakket jeg til to om natten, så jeg trenger søvn, men bare det å være her gir meg liksom den ekstra energien jeg trenger. Vi landet på Karpathos i ti-tiden, reiste til hotellet og kastet oss rett ut på solsengene. Nelia har gledet seg til Hellas i månedsvis og er i sin helt egne lykkeboble nå  Vi har vært på supermarkedet og handlet litt og i dag ble det bare en sen lunsj før barna måtte i seng. De er helt utkjørt etter reisen begge to, og så tålmodige som de har vært! Hele dagen har gått så fint 🙂 


Jeg skal finne sengen nå, tror faktisk at det er fare for at jeg svimer av hvis jeg lar være! Gleder meg til å våkne til sola i morgen! Ååå! Dette er så etterlengtet! Jeg sender dere sola 🙂 Vi reiste jo fra regn, så jeg vet at mange trenger den. Ha en nydelig kveld ♥ 

42 kommentarer

 1. Det både ser og høres helt herlig ut <3 Håper dere får en fantastisk ferie! I år skal jeg ikke ha noe ferie selv, skal leve litt gjennom bildene dine disse ukene kjenner jeg 🙂

 2. C Milla

  wow, vakker! nyt 😀 hvilken type foundation bruker du her eller til vanlig – og i hvilken nyanse/hva heter fargen?? 😀 kos dere!

 3. Caroline

  Det øverste bildet! OMG. Så bra! Det ser virkelig profesjonelt ut. Men det vil jeg vel si dere/LK er 🙂 Ønsker dere en nydelig ferie! Gleder meg til min hellastur senere i sommer 🙂

 4. Solbrillene på det første bildet, omg så fine! Hvor er de fra, vet du navnet på modellen? 🙂 Og nyt ferien <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Céline 🙂 Husker ikke navnet på modellen.

 5. picture 1. sunglasses brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Céline 🙂

 6. Så fine bilder! Det blir sikkert en kjempebra ferie! Føler så med dere i forhold til anspenthet rundt flyreiser. Jeg har fått så flyskrekk at jeg ikke har reist på noen år og jeg greier ikke å tenke tanken på skulle sette meg i et fly, noe som selvfølgelig er veldig kjipt. Men så hyggelig at flyvertinnen tok seg av Nelia litt, så flyvertinnen at dere var nervøse- var det derfor? 🙂

 7. sandals brand

 8. Så deilig det så ut!!
  Kan jeg spørre hva du gir Naia å spise på ferie?:)
  Vi skal selv reise med første barnet i sommer og er litt usikre på den biten. Snuppa her er like gammel som Naia.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har med litt hjemmefra, men må innom en butikk for å se hva de har i morgen :/ Det er ikke det alt for store utvalget her, så det blir vel en god del grøt i tillegg til melk og brødskiver.

 9. Britt Aaland

  Hei Caroline!
  Så fine bilder du deler allerede fra første feriedagen. Hva du rekker!!! Har fulgt deg en god stund nå og er så utrolig imponert over deg. Skjønner du må ha et ekstra gir for alt du får til. Samtidig vet jeg hvordan tilværelsen er som småbarnsmor og hva det krever. Du er virkelig en inspirasjon. Kos dere masse i ferien. Det er så velfortjent☀️

 10. Ranveig

  Jeg lurer på en ting: hvordan gjorde dere det i forhold til MMR-vaksinen?
  Nå er jo ikke Hellas på listen over utbrudd av meslinger, men fikk dere vaksinen fremskyndet eller reiste dere uten å vaksinere Naia?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Naia var dessverre for liten til å få dose to av vaksinen, så den må hun ta senere :/ Men vi tenker ikke så veldig på det, men er kanskje litt forsiktige med å la fremmede hilse for mye på henne.

   1. Helsesøster

    En liten oppklaring Caroline. MMR-vaksine får man først når man er 15 mnd. Andre dose gis i 6. klasse. Man kan gi første dosen når barnet er 9 mnd, men da må de få en til når de er 15 mnd da vaksinen kun har ca 75% effekt når de er under et år.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, beklager :/ Jeg som surret der 🙂

 11. Kristine

  Hei 🙂 Så herlig, Hellas er kjempe fint! Hvordan gjør du det med legging på kvelden der nede og drasser du med deg bilstol til flyet/taxi til hotellet? Kos dere så mye!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi forsøker å kjøre de samme rutinene med Naia, men Nelia får lov til å være oppe litt lenger 🙂 Bilstol har vi aldri hatt med oss, så om du leier bil må du passe på å spørre etter det!

 12. Nydelig bilder og du er så flott! Kos dere masse 🙂

 13. Looking good Caroline:) Kos dere masse på ferie-Hellas er min favoritt også. Fantastiske mennesker, mat og kultur. Nyt dagene, de går så altfor fort:) Klem Nina

 14. Hei Caroline! Jeg ønsker deg og familien din en avslappende og deilig ferie! Jeg skal selv til Pigadia i juli og gleder meg til å se hvordan dere har det! Er forresten stranden i Pigadia fin og barnevennlig?

  Lurer også på om du vil fortelle hvor den nydelige blå og hvitstripete toppen du hadde på bildene i forrige blogginnlegg er fra?

  Takk for en fantastisk blogg!
  Hilsen Mie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ikke vært på stranden ennå, så det vet jeg ikke :/ Men det er i hvert fall sandstrand, og ikke spesielt store bølger! Men jeg kjenner ikke til dybden.

   Den er fra Zara 😀

   Tusen takk! 😀

 15. Ville bare ønske dere alle en riktig flott og avslappende ferie. Håper du kan legge bloggen litt til side og bare nyte dagene sammen med familien din. Vi lesere venter på deg vi, vet du 😉
  Veldig glad i Hellas og de trivelige grekerne jeg også. Var to uker på Kreta i fjor. Men i sommer blir det hytteferie på oss. Gleder meg til det altså, men må nok ned til salt, blått hav og sol neste sommer..
  Kos dere med strand, sol og sommerferie <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anette 😀

 16. Marianne

  Så elegant du er Caroline! Ønsker dere alle en god ferie 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 17. Hei. Jeg er også i Pigadia, kanskje vi ses. Nyt ferien!☀

 18. Du stråler! Ønsker deg og din familie en nydelig ferie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 19. Ingvild

  Hei! Dette er ikke relatert til innlegget, men jeg lurte på om du kunne ha skrevet et innlegg om barnehagestart? 🙂

 20. Det ser jo helt fantastisk ut! Og jeg er helt enig, Hellas er magisk! Hvordan gjør dere det med mat til Naia når dere er på tur i utlandet?

 21. Kos dere masse med velfortjent ferie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 22. Ser aldelens underbart ut! Nyt!! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 23. Hvor ER den blå stripete omslagsskjorta fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 24. Benedicte

  Vilt forslag; hva med å bytte til en sommerlig header?

 25. Synes det er så koselig å se bilder fra ferieturene deres, blir alltid så inspirert! Dere er så flinke til å ta fantastiske bilder. Jeg skal til Hellas for første gang i sommer. Har ikke vært i Syden på 10 år, så det blir godt å endelig få litt skikkelig sol og varme. Nyt ferien videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kos deg masse! 😀

 26. Stedet ser nydelig ut 🙂 Godt og se det ikke bare er meg som har krøllete klær på ferie ;D

 27. Det ser kjempe fint ut:-) Hvor bestilte dere reisen? Prøver å finne reise til Pigadia….

  1. Caroline Berg Eriksen

   hotells.com på hotell og apollo på fly 🙂 Ang. leilighet på Lefkos så leier vi direkte fra de som driver der, ettersom vi / mamma og pappa kjenner dem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *