neste stopp: hellas

Heiii dere! Og god lørdag! Vi har pakket og reist og holdt på i absolutt hele dag, men nå er begge barna i seng og ettersom vi bare har et stort fellesrom på hotellet på Gardermoen, har vi satt oss rett utenfor døren for å jobbe, så jentene kan få ro og forhåpentligvis sovne snart. Vi skal jo opp i natt, flyet går tidlig i morgen og jeg har sommerfugler i magen! Det er ett helt år siden forrige ferietur, da lå Naia i magen min og jeg var gravid i syvende måned. Nå er hun her med oss og jeg ser sånn frem til disse to ukene. De er virkelig etterlengtet. Alt som har hendt siden forrige gang vi var i Hellas er nesten litt for mye å fordøye – Naia kom til verden tidlig i september, vi hadde visning mens jeg enda lå på barsel, så solgte vi, kjøpte hus, flyttet. Vi har pusset opp ganske mye. Det har vært jul oppi alt sammen, nyttår og bursdager. Jeg skjønner egentlig ikke alt som har hendt, det er som en tåke i hodet mitt og jeg tror at en ferie skal komme veldig godt med nå. Herregud! Jeg gleder meg 🙂 


Fikk et rom med plass til fem voksne, haha! Aner ikke hva som har hendt. Storfamilien på tur, si! 

Angående flyturen, så er det mange som har spurt meg hvordan det står det med flyskrekken for tiden. For å være ærlig så er jeg litt usikker. Det er veldig mye som spiller inn når jeg skal ut og reise, det kommer faktisk an på både humøret, dagsform og hvem jeg reiser med. Er det kun Lars-Kristian og meg, er jeg mye mer bekymret enn når jentene er med. Nå er vi hele familien samlet og jeg må være en rollemodell og mamma for de to jentene våre, da kan ikke frykten skinne gjennom. Jeg tar meg i hvert fall kraftig sammen og tenker positive tanker. Tenker at dette må gå bra og forsøker å slippe kontrollen. Jeg må la kontrollen være hos pilotene, det er ingenting jeg kan gjøre. Det er slik jeg tenker og det på mange måter hjelper det, selv om frykten min aldri vil forsvinne. Og så puster jeg med magen og klemmer hånden til Nelia som sitter og kikker ut av vinduet med digre øyne, og synes flyturen er det første og beste steget på vei til ferie. Det hjelper litt. Dette går fint ♥ 


Jeg skal finne sengen! Er så trøtt at jeg nesten sovner over tastaturet, pakket til klokken to i natt (!!) og var oppe for å amme altfor tidlig. Klokken to skal jeg opp og hoppe for å gjøre meg ferdig før de andre våkner, så det er bare å slenge seg i sengen. Det er kaffemaskin på rommet – morgendagen er reddet! Haha 🙂 God natt ♥ 

37 kommentarer

 1. God tur og god ferie. Hellas er topp. Deilig å dra nå når været er såpåss ustabilt med mye regn. Blir både Hellas (prøver ut det ene Grekhotel dere bodde på i fjor) og Spania.. ferien kan ikke komme raskt nok 🙂

 2. Camilla

  Jeg forstår deg så godt når det gjelder flyskrekken! Man prøver å tenke fornuftig og logisk, men kroppen vil bare ikke lystre.
  Jeg, min mann og vår datter på 7 år kom nettopp hjem fra Hellas på onsdag, nærmere bestemt øya Zakynthos. Vi hadde en fantastisk ferie på 5 stjerners hotell med badeland og all inclusive. Hun satt også ved vinduet med store øyne, og var ekstatisk over at ferien nettopp hadde startet… Min mann satt i midten og holdt henne med selskap mens jeg prøvde å puste og smile på samme gang. Jeg klarer heldigvis å holde frykten inni meg, og jeg må si at etter jeg begynte å ta beroligende før flyturen, så var det gått mye bedre. Håper du får en «fin» flytur, og en fantastisk ferie <3

  Styrkeklem fra meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Føler med deg, Camilla <3 Vet hvordan du har det! Godt å høre at du også kommer deg gjennom det 🙂

   Stor klem!

 3. Med de fine positive tankene dine ang flyskrekken kommer du til å klare deg helt fint 🙂 Sender deg allikevel masse gode tanker og god energi og håper flyturen blir fin 🙂 Og riktig så god ferie, kos og nyt dagene 🙂 Ferie i varmere strøk er helt heeerlig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Anita! Er så takknemlig for at det gikk fint denne gangen også 🙂 <3

   Klem 🙂

 4. Hopper aldri mer i hotellsenger, da jeg som barn opplevde at det kunne gått fryktelig ille. Hele sengen klappet sammen, og jeg holdt på å havne mellom den…

  God tur til Hellas!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, så leit å høre :O

 5. Hei. Du har en utrolig god smak og det er en fryd å følge bloggen din. Hadde vært gøy å sett noen antrekk/sko/accessoirer til mannen din også. Er det mulig? Riktig god ferie:) -Nina

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt! Noterer meg 🙂

 6. Ferieklar

  Fikk et tips ifht. flyskrekk en gang, og det jager vekk all tvil hver gang hodet mitt begynner å tulle: Tenk på pilotene og flycrewet. De er bare på jobb, og er også mennesker som har folk rundt seg de er glade i og vil hjem til etter endt arbeidsdag – de ville aldri tatt av eller flydd strekningen hvis de følte seg utrygge eller tvilte på sikkerheten 🙂

  God tur, og god ferie!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat det! Det hjelper å tenke på <3 Tusen takk 🙂

   Klem!

 7. Du er så herlig, dere er jammen en flott familie. Tenker det blir utrolig deilig å få kommet seg på plass på destinasjonen, rydde ut av koffertene, gå barbent og bare senke skuldrene mens barna leker. Det fortjener du/dere! =) Syns det er så koselig og bra at L-K tok avgjørelsen om å avslutte fotball-karrieren og heller fokusere på familielivet og jobben med blogg-bedriften. Dere er heldige!! Hadde dere vaskehjelp før visning og salg av huset i Siljan eller vasket dere alt selv :-O (ikke du kanskje, du fødte jo) 😉 :p Har solgt huset og ny eier overtar i august, lurer på om jeg skal hyre vaskehjelp eller droppe det.. er et hus på 200 kvm.. Gleder meg til oppdateringer fra Grekenland! NYT ferien, ha det gøy, vær kjærlige og skap fine minner. Klem til deg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille <3 Vi føler virkelig at dette har vært rette avgjørelse – har ikke vært i tvil <3

   Vi hadde vaskehjelp før visning og også ved utvask, selvsagt 🙂 Masse lykke til med overtagelse! Stor klem 🙂

 8. C Milla

  spennende! hvilke ulike typer sko har du med deg til en slik ferie? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   En del flate sandler, birkenstocks, tre par høye hæler og joggesko 😀

 9. Håber I får en rigtig god ferie 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ann 😀

 10. Hei Caroline. Håper du har det fint på feire! Jeg kom tilfeldigvis over episoden med deg på Typen til på NRK. Der snakket du bla. om kostholdet ditt og at du ikke spiser karbohydrater. Nå er jo dette lenge siden og jeg har ikke fulgt med på bloggen like mye i det siste, men lurer på hvordan det er med kosthold nå, med tanke på barn osv? Er du like streng? Og hvordan får du det evt til å funke på feire?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg er ikke streng, men spiser moderat lavkarbo 🙂 På ferie blir det gjerne en del karbohydrater 😉 Barna spiser brød, pasta og ris osv. det er vel bare jeg som ikke spiser så mye av dette i hverdagen, samtidig som jeg spiser det der det føles naturlig 🙂

 11. God tur! Jeg bare har et helt annet spørsmål ang vognen deres, Donkeyen! Jeg venter nr 2 selv om ca 4 mnd og det blir samme aldersforskjell som mellom Nelia og Naia. Også lurer jeg så fælt på om søskenvogn er nødvendig eller ikke. Nesten alle sier nei, men storebror her er fortsatt veldig glad i å sitte i vogn når vi går lengre turer. Har hund også, så vi går mye tur, og jeg er mye alene pga jobbsituasjon til far.. syns dere det har vært nødvendig med søskenvognen eller har det vært overflødig for deres del?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fikk ikke så mye bruk for sportselen til Nelia, og nå har jo Naia overtatt den 🙂 Men hun ELSKER søskenbrettet, og jeg er i tvil om vi kommer til å kjøpe en sportdel til i sommer eller om vi bare skal bruke brettet. Vet ikke helt ennå. Men jeg tror ikke det er nødvendighet, selv om jeg tror vi hadde brukt det dersom vi hadde to sportsdeler nå 🙂

 12. Caroline

  Ha en super ferie i Hellas!!

  Du skrev jo at du har kjøpt nattbord, men tenkte på deg da jeg så disse 🙂 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=98183282&ref=conversation&fks=98183282

 13. God tur til Hellas! Gleder meg til å se bilder, og til å se feriegarderoben din 🙂 Jeg drar til Gran Canaria med mann og to små barn i starten av juli, for første gang med hele familien. Hvordan gjør du det med Nelia og solen? Smører dere bare godt, eller bruker hun noen form for klær som beskyttelse også?
  Jeg prøvde forresten akkurat smoothien din med mandler, banan og soyamelk… Kjempegod!
  Hilsen Ida 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi smører godt hele dagen, men har med uv-drakt i tilfelle 🙂 Synes den kan være kjekt å ha på lange dager i solen eller når vi skal spise lunsj for eks. 🙂

   Så bra du likte den – jeg eeelsker den 😀

   Klem!

 14. God tur og ferie! Kos dere masse! Hvor er bootsene dine fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco, men finnes ikke lenger :/

   Tusen takk 😀

 15. Hei Caroline.
  Tusen takk for en inspirerende og fin blogg. Har lest den siden 2009, men aldri kommentert noe
  Så en gang må bli den første.
  Jeg lurer på om du kan lage en liste over hva du pakker med til Naia for 2 uker på badeferie? Skal selv reise med et barn på 1 år snart og han er litt treig med mat så vi må ha med grøt og mme tipper jeg. Veldig kresen på mat med konsistens…
  Så dermed tenkte jeg å høre om du har noen tips, dere har jo reist mange ganger med Nelia og har sikkert fått gode erfaringer.
  -bleier?
  -badebleier?
  -solkremer?
  -musthaves av klær/sko?
  -medisiner?
  God ferie til dere☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Mari! Så hyggelig 🙂 Til Naia har jeg med et par badebleier, badetruser og en uv-drakt. Sistnvent ebrukte vi aldri til Nelia da hun var så liten, men vi har erfart at det kan vøre betryggende etter et lang dag i solen med mye smøring. Noen ganger føles det så fint å bare kunne ta på den når dagen begynner å gå mot slutten, så begge jentene har en slik 🙂 Jeg foretrekker solfaktor, solbriller, solhatt og badetruse eller badedrakt sånn generelt sett. Badebleier brukte vi aldri med Nelia, vi lot henne bare gå uten, kjent ejo til hennes rutiner uansett og det var aldri noe problem. Det samme gjør vi med Naia, men har tatt med bare i tilfelle vi føler det er nødvendig, så har vi 🙂 Solkrem har vi med, spf. 50 kjøpt på apoteket 🙂

   Har alltid med Paracet og febermåler samt nesespray.

   Ang. klær og sko, så har jeg med et par cardigans til begge to, men ellers bare t-skjorter, lette playsuits, shorts, kjoler og enkle, lette klær 🙂 De reiser i langbukser eller tights og får aldri bruk for den annet enn frem og tilbake på reisen 🙂

   Masse lykke til og god tur! 🙂 <3

 16. Har du tenkt på at det finnes mange alternativer til å fly, som også er mye mer miljøvennlige. Hva med ferie i Norge for eksempel? Så slipper du å utfordre flyskrekken din også.

 17. Så fin topp! Hvor er den fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

 18. Elisabeth strand

  Hei ! Du er et syn for guder,, Likte klokken du har på,, Hvilket merke er det,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk <3 Den er i fra Daniel Wellington!

 19. Krenare

  Ha en utrolig fin ferie, kos dere masse!

  Hvor er toppen fra? Veldig fin <3

 20. Kristin G

  Mannen lurer på om dere kan sjekke om biffen er like god?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det ble ikke biff, men kanskje neste gang 😉

 21. Elisabeth

  Tøff bukse, hvor er den fra?

  God tur

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *