hundene reiser på ferie uten oss

Hei dere! Denne dagen har gått så fort, akkurat som jeg visste at den kom til å gjøre. Det er et klassisk tegn på at du har for mye å gjøre og ettersom vi reiser i morgen kan du jeg trygt plasseres i den kategorien. Jeg har ikke engang rukket å starte på min egen koffert, men gjør det i kveld når jentene har lagt seg. Nå er det snart fredagskveld og tacofest 😉

Vi får mamma og pappa over på middag, men før det skal skal hundene avgårde på hundepensjonat! De er så skjønne, de to! Jeg kommer til å savne dem så masse. Dette blir andre gang de skal på kennel og jeg husker jo hvor vondt jeg hadde i hjertet mitt da jeg leverte dem fra meg forrige gang. Jeg gråt som en foss. Det er ikke det at kennel ikke er bra, men det er noe inni meg som gjør at jeg får dårlig samvittighet likevel. Selv om jeg vet at de kommer til å storkose seg! Og nå kan de sjekke damer også, så rene og pene som de har blitt 😉 


Jeg er forberedt på en sen kveld, jeg ligger etter på så mange områder allerede, men ferie blir det uansett! Jeg ladet opp med tidenes intervallfest og styrketrening i dag tidlig og har heldigvis masse energi å gå på, så det er bare å holde stødig kurs til alt er klart og vi kan låse døren bak oss med god samvittighet i morgen 🙂 Håper dere har en fin fredag foran dere! 

56 kommentarer

 1. Helledussan, så søtt det bildet i badekaret var.
  Jeg kjenner den kennelfølelsen, men dine har tross alt hverandre.

  God tur, og god ferie.

 2. Jeanett

  Badekarbildene: smelt, så skjønne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi <3

 3. susanne

  Hvulken kennel/hundepensjonat bruker du Caroline? Har også en Chi jente som er veldig avhengig av meg, og jeg har aldri värt borte fra henne.. ( Ett dögn og da sov ho ikke, bare venta på meg stakkar) kanskje hundepensjonat er bedre enn å la venner passe henne.. ? At ho blir opptatt med de andre hundene..kanskje ..<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi tok Kamperhaug Gård, men det var kun fordi de var de eneste som hadde ledig :O Vi var alt for sent ute! Men det virket veldig bra der, det skal sies 🙂

 4. Hej Caroline
  Fine hunde og rigtig god ferie.
  Hvor er dine blomster potter/krukker fra du har i spise stuen

 5. Hei 🙂
  Jeg har et spørsmål.
  I mine øyne virker det helt unaturlig «å gråte som en foss» fordi hundene blir sendt på pensjonat. Er du over sensitiv? Eller er dette en normal reaksjon for deg?
  Til sammenlikning, jeg eier i et selveie og har en katt, denne katten betyr alt for min datter. Tydeligvis er ei av naboene «hyperallergisk» (noe jeg og min mann syntes er en latterlig unnskyldning da han er allmennpraktiserende lege og jeg sykepleier)
  I hvertfall, styret har bedt oss om å kvitte oss med den snarest. Jeg reagerte med sinne, jeg forstår at problemstillingen er en helt annen, men kunne aldri grått for å kvitte meg med den uansett.
  Ha en fin tur 🙂

  1. Liv-Hanne

   Det å være høysensitiv kan være «slitsom» i enkelte situasjoner, som f.eks ved å levere fra seg dyr man er veldig glad i, men det skal være en styrke innen omsorgsyrker, som f..eks sykepleie, har jeg hørt.

  2. Merkelig spm. Som du svarer på selv..? Katten betyr alt for din datter(ikke deg). Hun vil sikkert gråte som en foss når hun må gi fra seg katten. En normal reakson.

  3. I.K: har du noen gang hatt hund selv?
   Jeg har hund og forstår det kjempegodt, jeg hadde grått som en foss selv, og jeg er alt annet enn «oversensitiv». Man vil jo helst ikke sette bort noe av det kjæreste man har til fremmede, men av og til må man, og det kan være kjempetøft!

  4. Christine

   Jeg har en jakthund på to år som betyr alt for meg:) Ila disse to årene har jeg vært alvorlig syk med depresjon og angst.Med hånden på hjertet kan jeg si at uten hunden min hadde jeg aldri kommet dit jeg er idag.Vi hadde hunden for første gang på pass ifjor sommer og jeg gråt som en foss da vi dro fra han.Ikke fordi jeg ikke stolte på passerne men fordi han betyr så utrolig mye for meg:) Vi tilbringer mye tid sammen på fjellet,i teltet, på jakt og ellers i hverdagen og man knytter sterke bånd.Jeg er oppvokst med katt men hadde ikke samme tilknytning til den.Den gikk bare der og vandret på egenhånd.Mi oppfatning er at det er veldig annerledes med hund-hvertfall kan jeg snakke for meg selv:)
   Jeg forstår Caroline veldig godt!

  5. Hva vet du om hvilke allergier naboen din har?

  6. Hvorfor er det unaturlig og gråte som en foss, når man er så utrolig glad i hundene sine? Jeg synes vel heller du virker litt merkelig som aldri kunne grått dersom katten som din datter er så knyttet til må flytte?? Og ja.. det er faktisk ganske normalt og gråte når man selv for kort periode må forlate noen man er knyttet til 🙂

  7. I.K. Det er nok mer naturlig reaksjon hos Caroline vil jeg si enn at du reagerer på at hun gråter. Hvorfor skulle hun ikke det ? Det har ikke noe med å være over sensitiv. Og at du ikke hadde grått om du må gi bort katten din ? Det virker veldig spesielt, og spesielt når du sier denne betyr alt for din datter. Vi har selv hund, og den betyr vanvittig mye for oss. Og det hadde blitt som å plassere bort en del av familien om vi skulle kvitte oss med henne. De fleste som har dyr føler jo at den er en del av familien, og det er sånn det skal være.

  8. Live Kvamme

   Virkelig? Hvor i all verden var dette en nødvendig kommentar?

  9. Har du tenkt på at kanskje du er følelseskald? Du sier datteren din er glad i katten men blir sint og ikke lei deg når du må kvitte deg med denne. Hørtes ut som du kanskje er litt hardhudet?

  10. susanne

   Denne kommentaren var rett og slett.. uforståelig :/ Hva har hans allergi med at han er lege og du sykepleier?

   Kanskje du forstår Carolines separasjonsreaksjon litt mere den dagen du ser din datters reaksjon om dere må kvitte dere med katten. Du er sykepleier, men sanser noe mangel på empati her :/ Dyra blir som barna våre <3

  11. Da har du mer unaturlig reaksjon enn Caroline spør du meg…

  12. Til IK: Det er HELT normalt for dyreelskere å reagere slik, de som ikke har slike reaksjoner overfor sine dyr burde ikke hatt dyr.

   Caroline: Forstår så godt det er vanskelig å levere de på kennel. Jeg har aldri klart det, vi er heldige og har familie som passer hunder for oss. Også passer vi for de når de skal på ferie 🙂
   God ferie 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3

  13. Da må jeg si du er en kald fisk. Ikke uvanlig å gråte av følelser for sine dyr. Kanskje du ikke skal ha dyr?

  14. Men om du reagerer på en måte kan jo andre reagere forskjellig fra deg? Alle har vi forskjellige reaksjoner på ting. Jeg syns det er rart at voksne mennesker tror den eneste rette måten er hvordan de selv takler ting på….

  15. Kristine

   Ingen empati, også er du sykepleier? Har ingen problemer med å skjønne Caroline. Har selv hund, å han er den jeg bor med, trener med og ferierer med. Ja, jeg legger opp feriene slik at hunden min kan bli med, her blir det norgesferier i skog og fjell. For jeg orker ikke tanken på å sette hunden min på kennel.

 6. Ååååå så sykt kule bilder av hundene!! 😀 God tur til dere!

 7. Så søte de er, håper de får det fint mens dere er borte 🙂

 8. Har dere vært på Rhodos tidligere? Og vet dere hvordan trafikken er der? Drar neste uke og vurderer å leie bil et par dager, men det avhenger veldig av trafikken der nede 😉 har dere erfaringer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har vært så mye i Hellas og husker ikke alle stedene fra da jeg var liten :O Men jeg kan bare huske én gang i Rhodos, men da ikke noe særlig fra trafikken :/

  2. Jeg var i Rhodos og leide bil med familien i fjor, og det gikk kjempebra! Når vi dro inn til gamlebyen tok vi taxi fordi det var enklere og så utrolig billig!(vi bodde litt utenfor sentrum) Spør gjerne de lokale om hvor man bør ta seg en kjøretur, en vi ble kjent med tipset oss om mange plasser, så vi tok en dag hvor vi kjørte rundt øya, stoppet hvor vi ville og bare koste oss:)

   1. Oi så spennende 🙂 du husker ikke tilfeldigvis noen av de plassene dere stoppet på? Prøver å planlegge ferien litt før vi reiser, slik at man slipper å bruke unødvendig energi på det der nede. Men det å prate med lokale er absolutt en fin ting! Skal bo i Ixia, så ser for meg at det vil bli mer enn nok turister rundt oss. Selv er jeg veldig glad i å finne steder som ikke er stappfullt av turister!

  3. Trafikken på Rhodos er litt galskap og bærer preg av lokale regler. Vi leide biler ofte, men jeg turte ikke å kjøre. Det lønner seg å legge litt penger i bilen du skal leie, eller så ender du opp med en falleferdig bil. Og ha med kart

 9. Hvordan sjampo og balsam bruker du?:)

 10. Hei.off the topic men kan du fortelle om den nye tredemølla di?

 11. Kos dere masse, selv feirer vi 30 år på secilia:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Kos dere og gratulerer så masse <3

  2. Cicilia

 12. Kjersti

  God ferie 🙂 kos dere masse 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 13. ååå, så skjønne !! Hvilket kamera og objektiver er det du/ Lars Kristian bruker ? 🙂 Utrolig flotte bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vakreste <3 Canon 5D, og her har vi brukt Sigma 50mm ART f1,4 🙂

 14. Herlige bilder 😀

 15. Skjønner deg veldig godt! Vi hadde vår hund på kennel i sommer og da vi kjørte derfra hadde både mamma og jeg klump i magen. Selvom vi visste at hunden ble godt tatt vare på så får man liksom dårlig samvittighet. Mamma var livredd for at han skulle tro vi dro fra han for alltid. Men da vi kom tilbake hadde han storkost seg og han var kjempe glad for å se oss igjen.

 16. Var ikke dere missfornøyde sist dere hadde dem på kennel? Mener og huske du sa aldri mer. Håper dere blir fornøyde nå da 🙂 er jo mange fine kenneler:)

 17. Så utrulig fint bad! OMG! 😀 Ser sikkelig deilig ut å legge seg nedi det badekaret etter ein lang dag!:) Også så fine hunder da<3 Tenker dere å få ny valp snart siden hundene er blitt såpass "gamle"? Veit det er eit litt trist og vemodig spørsmål siden eg har hund sjølv, men eg berre lurer:) og hadde dere valgt samme rase igjen om dere skulle anskaffet dere hund igjen ?

  Klem amalie 🙂

 18. Rebecca

  Åh, jag förstår precis vad du menar! Har själv två små hundar och gråter alltid när jag ska lämna bort dem <3 Jag tror att det beror på att man inte kan prata med hundar, man kan ju liksom inte säga till sin hund att "Du ska bara var här i några dagar, vi ska resa bort, jag kommer tillbaka och hämtar dig". Så kan man ju säga till sitt barn tex, men en hund förstår ju inte. Jag tänker alltid att de ska tro att jag inte kommer tillbaka eller något. Åh, men de kommer att ha det så bra! Och så blir de ju så glada när ni hämtar dem <3

 19. Benedicte

  Håper de trives bedre enn forrige gang da.. <3
  Riktig god tur!

 20. Cornelia

  Hei!
  Dette er litt off-topic, men jeg lurer veldig på hvilken størrelse du har i pulsbelte ditt?

  Håper du storkoser deg på ferie!

 21. Hei Caroline! Ikke ofte jeg kommenterer i bloggen din, men jeg har fulgt deg siden vi jobbet sammen for mange år siden. Gøy å se hva du får til, du har virkelig jobbet hardt for å komme dit du er i dag!
  Jeg pleier å glede meg på andres vegne, men nå kjenner jeg veldig på at jeg skulle ønske at jeg var i dine sko. At jeg kunne ta med min datter på ferie i morgen. -At hun kan få den fine sommer-opplevelse hun fortjener. Sommeren har alltid vært i fokus hos oss, vi koser oss både inn og utland. Det er tiden vi skaper mest minner for resten av året. Noe vi tenker tilbake på når skolen og jobben er i fokus.
  I sommer må hun være hjemme, hun må se mammaen sin ta cellegift, og se mammaen sin være dårlig. Jeg syns ikke synd på meg selv, det er jenta mi jeg lider med. Er det ikke meningen at barn bare skal være lykkelig?!
  Sporer litt av her
  Caroline, ønsker deg og familien en fantastisk ferie! Nyt hver eneste dag
  Klems

 22. Hei
  Et lite tips angående flyging er faktisk å laste ned appen flight radar på telefonen. Når du zoomer ut og ser hvor mange fly som faktisk er i luften samtidig, spesielt over Europa og helt ekstremt mange over USA, og hvor sjeldent noen av disse faktisk styrter! Hjalp ihvertfall meg veldig, var veldig lite nervøs nå.
  Hilsen en som nyter solen på Rhodos og har sett litt for mange flykrasjprogrammer 😉

 23. Hei!
  Jeg har kjøpt meg hus og skal pusse opp. Hva slags hvitfarge har dere på lister og tak?
  Skal selv bruke deco blue på soverommet, elsker den fargen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy! Gratulerer 🙂

   Vi har brukt klassisk hvit! Veldig deilig med ordentlig hvite lister i stedet for den vanlige bommullshvite 🙂

 24. Herlighet, så utrolige skjønne bilder, både av hundene og deg! Du ser smashing ut når du er litt «rufsete» på håret og naturlig sminket 🙂 Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar nå, håper dere får en kjempe fin ferie, gleder meg til å drømme meg bort i fantastiske bilder 🙂 Kos dere masse <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese, LH! Tusen takk 😀 <3

 25. Elisabeth

  Fiiiiiiiin øyenskygge! Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Mac 🙂 http://www.carolinebergeriksen.no/2017/04/29/eye-makeup-use/ 🙂

 26. Å, så utrolig skjønne hundene er når de sitter der i badekaret 😀

 27. Michelle

  Hei, hvor er den genseren du har på deg fra?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *