ta med hagen inn

Nå som helgen nærmer seg ville jeg vanligvis handlet inn snittblomster å pynte stuen med, det er noe med friske blomster når helgeroen senker seg. Ikke at det er helg helt ennå, men vi nærmer oss 😉 Vi skal jo på ferie snart også, så denne helgen blir litt masete, ikke så mye kos, men mye pakking og organisering. Så ja, det er ikke akkurat nødvendig å handle inn blomster da, men jeg må jo likevel ha noe på bordet for å kjenne at det faktisk er helg! Så i dag tidlig, da regnet endelig hadde gitt seg, gikk jeg en tur ut i hagen og klippet ned litt syriner og rododendron. Det er så vakkert! Hagen vår er virkelig i full blomst nå og jeg vurderer å ta inn enda mer, for når vi kommer tilbake er jeg redd disse har tatt kvelden uansett – ingen av delene blomstrer jo særlig lenge. 

Hvor vakre? Og helt gratis! Jeg elsker sommeren! 


I går hadde vi det siste svømmekurset med jentene, det har gått over 12 ganger nå og disse timene har virkelig bare forsvunnet som sanden gjennom et timeglass. Det er helt utrolig. Begge to har utviklet seg masse og det er jeg så glad for! Forrige gang sendte vi Naia under vann fra Lars-Kristian (jeg holder meg litt på sidelinjen i slike situasjoner) til instruktøren og jeg skal innrømme at jeg var ganske skeptisk. Men det gikk så fint! Nelia har også blitt så trygg i vannet og gleder seg masse til å bade og hoppe og øve seg mer på å svømme i Hellas, så jeg anbefaler svømmekurs til de minste – det er så lurt! 

I dag skal jeg bare jobbe meg inn før ferien, i hvert fall så godt som mulig, og så må jeg starte å pakke. Jeg skulle ønske jeg var ferdig med det, jeg bruker alltid så lang tid, men det er jo en god start å begynne i dag. Så i kveld når jentene har lagt seg er det prosjekt pakke koffert for 14-dager som står for tur. Og i morgen må jeg pakke til jentene. De har så mange skjønne matchende sommerplagg nå, kanskje jeg kan vise frem noen av dem 🙂 

Ha en deilig dag, dere! Sees senere ♥ 

12 kommentarer

 1. Syriner er så nydelig. Mange naboer som har det, men ikke vi, så jeg lurte litt på å gå litt på slang… 😛 Hehe – eller – spørre om jeg fikk ta med litt inn 🙂

 2. Dear Caroline, love how beautiful it looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Eldker ferske blomster!:-) så fint å bruke det man har rett utenfor døren!
  Ja, gjerne vis noen matchende sommerklær!! Har to jenter på samme alder som dine, og vil gjerne ha noen tips:-) jeg lurte også på om du ville lage et innlegg om hvilke parkdress/regntøy og fottøy dere kjøper til jentene? Naia skal vel kanskje begynne i barnehagen til høsten?:-) når begynner hun?:-)

 4. Det beste er å kunne plukke fra hagen <3 Hagen deres er helt nydelig!

  Vil veldig gjerne være med på pakkeprosessen din, ta masse bilder når du holder på.. det hadde vært gøy:-)

  Vi skal også til Hellas snart, gleeeder meg til å lande i varmen 🙂

 5. Så härligt! 😀 Syrener doftar så ljuvligt! 😀

 6. Hei! Har et stort spørsmål til deg! Vi skal også til Karpathos senere i sommer, og gleder oss. Men, det står sååå lite på nett om denne fine øya. Vi er veldig «sultne» på informasjon. Når man søker på nett er stort sett den eneste informasjonen som kommer opp fra din blogg i 2012. Kunne du tenke deg å lage en ny liten guide om Karpathos feks etter dere har kommet hjem? Det ville jeg satt utrolig stor pris på! Tusen takk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan se hva jeg får til, men kan ikke live noe :/

   Er det noe spesielt du lurer på, så kanskje jeg kam gi deg et utfyllende svar her? 🙂

 7. Helt nydelig lukt på syrinene 🙂 Gøy med selvplukkede blomster fra egen hage og dere har jo så masse store fine busker å ta fra 🙂 Dette bilde oser deilig sommer 🙂

 8. Fantastisk nydelige blomster! Og ikke minst veldig fine bilder som alltid!

  Hadde vært kjempefint å se matchende antrekk til jentene dine 🙂 Lykke til med pakking 🙂

 9. Hei! Ikke noe spesielt vi lurer på, lurer egentlig på alt. På en måte hva en bør gjøre, se, hvor man bør spise, på bare en uke der. (Det er visst blant annet en strand hvor det skal være en god lunsjrestaurant mellom stranden og veien, hvor man går ned til stranden fra veien) Men du, ikke stress, jeg prøver å finne ut mer selv! 🙂 Takk

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer jo litt an på hvor dere skal bo og hvem dere er som reiser 🙂 Men det som vi elsker med Karpathos, men som vi dessverre ikke får gjort så mye nå fordi vi reiser med begge barna, er å leie bil/scooter og kjøre rundt på øya. Karpathos er spesielt kjent for alle de «hemmelige» strendene, og sjansen er stor for at dere finner en strand helt for dere selv 🙂 I tillegg er det flere små koselige steder å besøke, vår favoritt er Kira Panagia hvor det er et koselig lunsjsted opp i fjellsiden.

   1. Takk! Vi er voksne med voksne barn som reiser, så da leier vi nok et par biler og ser oss litt rundt. Ser ut som vi skal bo ganske nær Pigadia. Ha en fantastisk ferie! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *