miss mini me

– reklame – 

Da jeg først ble presentert for Miss Mini Me sitt konsept ble jeg så glad! Jeg synes det er så viktig at barn i dag får muligheten til å utfolde seg gjennom lek og jeg husker selv hvor utrolig gøy jeg synes det var å leke med dukker da jeg var liten. Jeg hadde selv en liten skjønnhet med så mye hår at det dekket halve dukken, og jeg elsket å leke med den. Jeg har, i likhet med Miss Mini Me sin grunnlegger, lagt merke til at disse dukkene ikke er å se så ofte lenger, men Miss Mini Me er et dukkekonsept som har fått nettopp disse dukkene tilbake på markedet igjen! 


Det finnes 14 forskjellige dukker med helt nydelig hår i forskjellige farger og frisyrer. Håret er tett og fyldig, det kjennes ekte ut og er laget på samme måte som menneskeparykker. Dukkene kommer også i forskjellige fargekombinasjoner på hud og øyne, slik at enhver jente skal kunne finne en dukke som ligner litt på seg selv – og akkurat det er jo så utrolig stas for de fleste! Nelia elsker sin dukke allerede og har lekt masse med den siden hun fikk den og jeg både håper og tror at dette er en leke hun kommer til å sette pris på lenge. Dukkene er beregnet for jenter i alderen 3-12 år, men kan selvfølgelig lekes med utover dette også 🙂 

Et eget pass følger med dukken, så her i huset er alt klart for at hun skal være med på ferie til Hellas i sommer 🙂 Nelia har den som heter Miss Christina. 

Det finnes SÅ mye flott tilbehør til dukkene, alt fra bikini og strandhåndkle til snow boots og vinterklær og ikke minst: matchende kjoler til dukke og jente. Sjekk hjemmesiden HER om du vil se eller lese mer. 


Du kan bruke rabattkoden cbe1 som gir deg 20 prosent på alt herfra fra i dag til og med 13. juni 🙂 Og sjekk gjerne ut instagramkontoen min (carolinebergeriksenno) for en konkurranse også! 

24 kommentarer

 1. Sikke et fintdejligt koncept.
  Må jeg spørge dig, er det med vilje du ikke viser ansigter på dine piger mere? Jeg forstår dig godt hvis du vælger det fra. Mine egne er heller ikke engang.på mine sociale.medier og jeh er ikke kendt.

 2. Skulle bestille, men står at kupongkode ikke eksisterer…

 3. Minner ganske om american doll:)

 4. Hei!
  Det siste året på lærarskulen har eg studert mat og helse. Eit begrep eg er blitt veldig oppmerksom på og, prøvar å unngå, er «sunt». Det som er sunt for meg, er ikkje nødvendigvis sunt for deg. Det er ikkje sunt for ein nøtteallergikar å ete ein neve nøtter om dagen, sjølv om det kanskje er sunt for deg. Ei heller er det sunt for eit born i vekst å berre ete/drikke magre meieriprodukt.

  Eg synes dette er noko å tenke over når du ytrar deg til så mange menneske kvar dag, som du ikkje anar kven er. Dette er ingen kritikk, berre eit velmeint råd 🙂
  Anbefaler deg å lese denne artikkelen, publisert i Aftenposten.

  https://www.aftenposten.no/viten/Sunn-fornuft-Mediene-vet-ikke-hva-som-er-best-for-deg-38851b.html

 5. Hva mener du med laget på samme måte som menneskeparykker? Er det ekte hår på dukken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er ikke ekte hår 🙂

 6. Charlotte

  Hei!:) Barna mine elsker disse dukkene. De har stor glede av de da de også fant en som lignet seg:) Det eneste som ikke har vært positivt er håret, det ble veldig fort slitt og stivt.. Brukte til og med anbefalt stålbørste.
  Ellers vil jeg anbefale deg å lete på Pinterest etter tips hvordan du kan lage møbler, klær og tilbehør til de. Du får opp flest bilder ved å søke på «American Girl». Mye fint å lage, her er det bare å være kreativ:)
  Håper Nelia blir fornøyd med sin dukke! Den var nydelig:)
  Ha en fin tirsdag videre. (Jeg har så mandagsfølelse i dag så holdt på å skrive mandag:)

  Takker ellers for en flott blogg, fortsett som du gjør:)
  Klem Charlotte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så kult! Tusen takk for tipset, Charlotte! Det skal jeg sjekke ut 🙂

   Så synd mtp. håret, jeg skal høre om Gro Røisland har noen tips til dette! 🙂

   Har skikkelig mandagsfølelse selv, veldig merkelig :O Og litt synd at uken blir så kort, har så mye å gjøre innen ferien kan starte :p

   Klem 🙂

   1. Gro Røisland

    Hei Charlotte
    Håret er laget av veldig tynne syntetiske fibre og laget i samme materiale som blir brukt til menneskeparykker som ikke er laget av naturlig hår. Våre dukker har en ekstra fin hårkvalitet men om håret blir gredd/børstet for mye er det dessverre ikke til å unngå at fibrene blir strukket litt etter litt og vil tilslutt få et brusete utseende som det ikke er mulig å få fint igjen. Vi opplyser tydelig om hvordan håret må behandles både på nettsidene våre og i skriv som følger med dukken for at det skal bevares fint så lenge som mulig men da vi vet av erfaring at dette lett kan glemmes har vi nå innført løse parykker i kolleksjonen vår sånn at de som ønsker det kan bytte håret på dukken sin og igjen få en dukke som ser helt ny ut. Det følger med bruksanvisning for hvordan parykkene byttes, ingen helt enkel jobb men fult mulig for et voksent menneske med stødig hånd 🙂

 7. De dukkene er nydelige. Har kjøpt en til mitt tante barn. Synd mine egne barn ikke leker med dukker lenger. Fine delikate bilder som vanlig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, lill! Ja, de er virkelig så fine 🙂 Håper og tror Nelia vil få mye glede av sin, så får Naia få sin egen når hun blir eldre også 🙂

 8. Så morsomt konsept 🙂
  Men fy søren for et drømmehår Nelia har! Jeg blir ikke sjalu på så små barn, men det er bare nesten 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Hun har utrolig flott hår <3

 9. Synes det er flott at du har begynt å skjerme barna fra bloggen.

  Nydelige håret på prinsessa deres!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Monica! 🙂

 10. Katrine

  Hva tenker du om at barn bruker bikini?

  1. KATRINE. Hva har barn og bikini med dette innlegget å gjøre ? Kommer vel an på alderen på barnet også . Mener du 1 åring, 5 åring, 10 åring. Alle disse er barn. Eller om det var dukken og utstyr du tenker på? Så er det ganske uskyldig. Mine barn hadde da jammen bikini til Barbie dukkene ,til Build a bear bamser og sikkert til Baby born dukkene også.

   1. Katrine

    Synes ikke det var noe feil å spørre om det her siden konseptet er Miss Mini Me og dukken skal ligne litt på seg selv som Caroline nevner. Med barn så mener jeg aldrene du nevner ja, det kan jo hende man mener at det passer om man er større. Hva vet jeg. Mine barn leker ikke med sånne dukker. Det var et spørsmål til Caroline ikke til deg.

 11. Hvorfor skal dukken ligne på barnet? Er det ikke bedre å la dem være seg bevisste på at alle er forskjellige?

  1. Gro Røisland

   Det er dette som er roten i MissMiniMe konseptet, at alle skal finne en dukke som minner litt om dem selv i form av like fargekombinasjon på øyne, hud og hårfarger. Dukken skal gjenspeile hvor vakre akkurat de er i sine farger. De fleste dukkene ellers på markedet har lys hud, blå øyne og lyst hår, MissMiniMe ønsker ikke at det skal være et forbilde på det perfekte og har derfor laget en dukkekolleksjon med hele 14 forskjellige dukker i ulike fargekombinasjoner nettopp så at alle skal være seg bevisste på at alle er forskjellige og unike akkurat slik de er.

 12. Ingen av dukkene har kort hår.
  Kjedelig for småjenter med kortere hår som ønsker en dukke «lik seg selv…»

  Synes forøverig hele konseptet nesten er litt bisart.
  Kle seg likt som en dukke?
  (Eller kle dukken likt som barnet).
  Det er liksom det siste jeg ønsker mine jenter skal gjøre….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan klippe dukkene til den frisyren du selv ønsker 🙂

   Jeg ser ikke helt hva som er bisart med det? Det er en helt vanlig kjole.

 13. Jeg gikk inn på nettsiden for å titte. Dette dukkekonseptet synes jeg underbygger et ekstremt endimensjonalt og tradisjonelt jente/kvinnesyn! Mht det som vises på bloggen av barnas klær, leker og utstyr bygger dette videre opp under en meget trang ramme for barna å definere seg i. Her gjelder det bare å se pen og fin ut. Vil bare understreke at jeg opplever deg som en veldig tilstedeværende mor med mye omsorg og varme :)- Kun ment som konstruktiv «kritikk».

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser ikke helt hva som er problemet med akkurat det, for det er jo ikke akkurat den eneste dukken hun har 🙂 Hun har dukker som fungerer som doktor, dukker som er eventyrfigurer, dukker som er kjente maskoter osv. Jeg synes at det viktigste er at man har et variert utvalg sånn at ikke leken blir for ensidig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *