min favorittsmoothie akkurat nå

Hei mandag og en ny uke! Jeg har snappet en smoothie den siste tiden og har fått så mange spørsmål om jeg ikke kan poste oppskrift, og selvsagt kan jeg det! Her trenger du bare 3 ingredienser pluss isbiter og den er så latterlig god! Perfekt som noe kjapt og umiddelbart etter en treningsøkt, eller før – du bestemmer! Denne er en favoritt hos både meg, Nelia og Lars-Kristian, så du kan med fordel femdoble oppskriften og ha nok til hele familien 😉 Den er ikke veldig mektig og du kan fint drikke den sammen med frokosten din også, dersom du er skikkelig sulten. Og du! Dersom jeg føler at jeg ikke har fått i meg mitt daglige koffeininntak, smaker denne MAGISK med kaffe oppi også – det er bare å tilsette på slumpen! 

♥ 1 neve mandler ♥ 4-5 isbiter ♥ 1.5 dl. soyamelk ♥ 1 banan 


Og ja, den ER like god som den ser ut! Kremet, fyldig, passe søt – mmmm! Og ikke minst: SÅ SUNN! Sleng alt i blenderen og kos deg! Jeg bruker soyamelk fordi jeg synes smaken er helt nydelig og passe søt. Det blir ikke det samme med vanlig melk. For å få mandlene skikkelig hakket, anbefaler jeg at du har dem oppi blenderen først, og deretter isbitene før di tilsetter melk og banan. Topp gjerne smoothien med hakkede mandler eller for eksempel hjemmelaget granola 🙂 NYT! 

24 kommentarer

 1. Mmm! Har du prøvd vaniljemelk i smoothier ? Tenkte jeg skulle teste ut det 🙂 også lurer jeg på: får venninnene dine et eksemplar av vesken du har designet i deres navn? <3 de hadde sikkert blitt veldig glad for det 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De fikk det ved forrige kolleksjon, så jeg håper det samme denne gangen 🙂

   1. Ja, og hvis ikke så hadde det jo vært en hyggelig gave fra deg til dem?:)

 2. Yummy – denne skal jeg absolutt ta å prøve ut!! <3

 3. Jeg bruker mandelmelk i mine banansmoothies, og det er SÅ mye bedre enn vanlig melk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er også veldig godt, pleier å bruke det i iskaffe 🙂 i smoothie, i hvert fall i denne, synes jeg den blir for tynn dessverre :/

 4. Hei. Ifht kostholdet du har,tar du vitaminer og mineraler som kosttilskudd? I såfall hvilke?
  Hilsen Thea

 5. Hvor mamge karbohydrater blir det i en slik smoothie??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg ikke regnet på 🙂

 6. Smoothielover

  Her er tips til gode smoothier: e 1) mandelmelk, frosne bringebær, frossen banan, spinat, litt mandelsmør og lime! 2) Mandelmelk, frossen banan, litt peanøttsmør, isbiter og sjokolade proteinpulver!!

 7. Bruker du soyamelk uten søtstoffer?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Soya light 🙂

 8. Favorittsmootie! Jeg lager den med frossen banan, ekstra lett melk, isbiter og de magiske mandlene.:) Nam!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mmm 🙂

 9. Fantastisk! Prøvde denne etter trening i går, og den var kjempegod! Blir ikke siste gang jeg lager denne 😀 Takk for tips!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig! Den er helt nydelig! Og så enkel 🙂

 10. Monica M. B

  Hei!

  Hva er bokas fulle tittel? :o)

  Mvh.
  Monica M. B.

 11. Åh herregud, denne smoothien kommer jeg til å spise til frokost og kveldsmat hver dag fremover! Så sinnsykt god

 12. Hei. Jeg bare lurte på hvilken blender du har? Sliter med å finne en god som også knuser is 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kitchen Aid 🙂

 13. I mangel av soyamelk prøvde jeg med kokosmelk nå og det var supergodt! Takk for oppskrift!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 14. Lurer på hvilken soya melk? Er det alpro ? Original eller med mandler?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alpro light 🙂 Ikke den røde som er usøtet, men light 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *