dinner @ olivia

Jentene og jeg bor hos Vivi på Bogstad til i morgen og vi har utnyttet naturen rundt leiligheten i dag – det ER så nydelig her! Bogstad gård er jo så vakker, vi la turen dit i dag (som veldig mange andre) og rakk en is i solen før regne bøttet ned. Da gjemte vi oss innendørs til det ga seg før vi gikk hjem igjen. Var umulig å unngå regnet da, så jeg sitter egentlig her litt forvirret og lurer på HVORFOR DET ALLTID MELDER FEIL! Neida, det må være lov. Vi hadde det uansett kjempefint og nå skinner selvfølgelig sola fra nesten klar himmel – haha! Så typisk! I går var vi på Olivia for å overraske Rasmus med middag, det var så fint! Deilig å bare bo 1 liten time unna hovedstaden. 

♥ ♥ ♥ 

jumpsuit bikbok 


Det skal bli litt deilig med hverdag i morgen, vi reiser på søndag (lykke!!!) og jeg har så mye jeg gjerne skulle hatt på plass innen den tid. Det er selvfølgelig en del innen jobb, men også noen småting som vi trenger når vi skal på tur – jeg må for eksempel bestille søskenbrett til reisevognen. Visste dere at det finnes? Vi har babyzen yoyo og jeg hoppet av glede da jeg oppdaget nyheten med søskenbrett til den! Da slipper vi å dra med oss to vogner 🙂 Håper dere har hatt en deilig pinse ♥ 

11 kommentarer

 1. Lite tips ❤️ Av erfaring kan det være lurt med vogn til Nelia også – selv om hun ikke sover mer på dagen blir hun nok sliten før vanlig ( i allefall vår erfaring ) god tur og nyt ☀️❤️ Ingenting slår syden med ungene ( 3 jenter her )

 2. Love the wonderful summer looks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. martine

  Hei! spurte noen spm om babyzen på ett tidligere innlegg, men ikke fått noe svar. Lurer på hvordan den er til barn på 2 år? Vil gjerne at hun kan sove i den om vi skal være ute å gå i gater mens det er dupp tid, og at ikke føttene bare dingler ned…

 4. jumpsuit size

 5. C Milla

  Hei, savner et innlegg med litt tips og informasjon om hvordan du forbereder deg til ferien! Pakkelister og forberedelser i form av å pleie huden osv. 😀 Rekker du det før dere reiser? Vil gjerne «bli med» på ferden mot ferdig koffert og reiseklar familie!

 6. Hei! Jeg lurer på hvilket kamera dere bruker til filming? 🙂

 7. Jeg er jo fra Sarpsborg selv, men syns det er gørr kjedelig å bo her. Du og familien din flytter jo fra en stor by til lille, kjedelige Sarpsborg. Hvordan har overgangen vært? Syns du det er kjedelig å bo her? hva sier mannen din?

 8. Karoline

  Skjønner at det er frustrerende at det blir meldt feil vær, men om sommeren er det så ustabilt at det er veldig vanskelig å varsle. På grunn av lokale prosesser, hvor for eksempel bakken blir så varm at man får fordamping, som fører til skyer og nedbør i løpet av 20min-1time. Hvor dette inntreffer og når er veldig vanskelig å vite, så det er en av grunnene til at man melder feil… Været er kaotisk, men meteorologene gjør så godt de kan 🙂
  Håper dere får en fin tirsdag 🙂

 9. Ni är en sån perfekt familj <3 Så fina! Men det säger jag alltid 🙂
  Jag tänkte be dig om en tjänst. Jag och mina tjejer har blivit nominerade till Årets Babyblogg 2017 och hade med lite magi behövt fler röster. Kika gärna in och rösta om du tycker om det du ser. Varje röst räknas! 🙂
  Hoppas verkligen ni vill hjälpa mig allihopa <3
  Stor kram och tack för en fin blogg!
  http://goteborgsmamman.se/babyblogg-2017/

 10. Vil bare gi deg litt skryt idag 🙂 Jeg kommenterer sjelden på blogger, men trykker meg gjerne innom 4-5 stk hver morgen sammen med resten av nettavisene. Og du er faktisk den eneste som alltid har oppdatert bloggen din! Flere andre bloggere oppdaterer sporadisk, uten at det ser ut som det er en særlig plan bak tidspunkt osv. Du derimot, som att på til egentlig skulle vært/ er i «mammaperm», du oppdaterer jevnt og trutt, stort sett uten unntak. Creds til deg for det, altså 😀 Ha en nydelig dag 🙂

 11. Cecilie

  Hei, kan jeg spørre hvor jakken din er fra, veldig fin!! Er den ny, altså mulig å få tak i nå? Mvh Cecilie

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *