morgenstund sammen

I dag fikk vi sove helt til syv før Naia våknet, så det kan jeg bli vant med hver søndag, takk 🙂 Vi har allerede gjort jentene klare for middagsselskap senere i dag og ellers har de bare holdt på litt på rommene sine sammen. De leker så godt allerede nå, det er helt fantastisk å se på! Naia elsker å ha Nelia i nærheten og omvendt – de styrer veldig ofte med hvert sitt i hver sin ende av rommet, men likevel kan de holde på kjempelenge når de bare er i samme rom. Ingen av dem går lei 🙂 Nelia kan sitte og tegne mens Naia raserer lekekjøkkenet hennes (bokstavelig talt) og så kan de stå akkurat sånn. Å kikke oppi lekekassen sammen, mens Nelia forteller Naia hva hun ser, tar opp en og en ting og forklarer henne 🙂 Så skjønne! Gleder meg til å se leken dem imellom utvikle seg i årene som kommer. 

Hugo får alltid være med 😉 


Nå skal jeg slenge meg på mølla! Altså! Jeg ELSKER at treningsrommet begynner å bli ferdig og jeg gleder meg til å vise dere! Vi skulle henge TV opp på veggen i går kveld, men endte med at vi knakk noen skruer inni veggen og må dermed starte helt på nytt etter å ha brukt EN DEL tid på å det hele tatt komme dit vi kom. Haha! Så typisk. Og så mangler vi speil på veggene, samt noen fine quotes her og der. Det blir så bra! Håper dere har en fin pinse ♥ 

17 kommentarer

 1. Søtt, ganske enkelt.

 2. Det er herlig med en søster! Du? De putene på siste bilde, hvor er de kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra etsy 🙂 Her er link: https://www.etsy.com/no-en/shop/ProstoConcept

 3. Så fine de er!

  Jeg lurte litt på om du krøller håret til Nelia eller om hun har de bølgene naturlig? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun har naturlige krøller, hadde ganske masse krøller da hun var enda mindre http://www.carolinebergeriksen.no/2017/05/21/arets-sommerferie-hellas-og-hellas/ 🙂 Det hender jeg krøller det, men det er sjelden 🙂

 4. Marianne

  For noen herlige jenter:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er helt herlige <3

 5. Caroline

  Åhhhh, som jeg gleder meg til vi skal begynne å stifte vår egen familie om et halvt års tid. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så spennende, Caroline! Masse lykke til 🙂 <3

 6. For noen nyyydelig bilder <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 7. susanne hoff

  Å så fine de var i marineblått! <3 Og tenk at Neila er en så fantastisk storesöster.. Det jeg egentlig hadde i tankene at jeg ville si er at jeg synes du er et så flott forbilde som mor <3 Er overbesvisst at jentene dine kommer til å bli trygge, harmoniske, omsorgsfulle, ressurssterke, sterke kvinner en dag.
  Som man sår vil man höste <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig fin kommentar, Susanne! Tusen, tusen takk <3

 8. Så herlige! Elsker å se snappene med dere 🙂

  Ha en fin sommer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å lese, Elise! Tusen takk, det må du også ha 🙂

 9. Jeanette

  Hvor har du kjøpt de fine kjolene til de små? Veldig søte med matchende klær ✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er så herlig! De er fra Lindex 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *