adax by caroline berg eriksen: katrine

– reklame for egen kolleksjon – 

I kveld har jeg lyst til å presentere veske nr. 4 i kolleksjonen min med Adax og denne har fått navnet Katrine! I likhet med Nelia i min forrige kolleksjon som hadde et langt sølvkjede som skulderrem, har denne fått en tilsvarende med gulldetaljer. Så fin! Dette er partyvesken i kolleksjonen og den har så mange fine detaljer! 

Du kan bruke den crossbody,  du kan ta av skulderremmen og bruke den som en clutch og du kan sette på håndtaket som følger med, slik at du fortsatt kan la den henge rundt håndleddet ditt uten skulderremmen. Eller! Du kan selvsagt bruke begge deler samtidig 🙂 

Katrine kommer i sort, sort med burgunder og i fargen rose. 

Den har rødt fôr inni som alle de andre veskene mine og du finner mye av kolleksjonen min HER på nett. 


Denne i fargen rose har fått henge over skulderen min i kveld, vi har vært i Oslo på overraskelsesmiddag for å feire Rasmus (broren til Lars-Kristian) sine 30 år!  Oppdaterer dere i morgen 🙂 Håper deres kveld har vært fin – nesten lørdag jo 🙂 

12 kommentarer

 1. Liker veskene-
  Men til den prisen.. Da legger jeg litt til og kjøper LV

  1. Hei. Ser at du synes prisen er litt vel høy, og ja, 2000-3500 kr for èn ting er dyrt. MEN har du tenkt på at de som lager disse veskene skal ha lønn? Har du tenkt på at stoffet (som er ekte skinn) til disse veskene koster peng? Alt koster penger, og for at dette skal komme godt ut hos alle parter, så må de litt opp i pris.

 2. Hvordan gjør dere det iforhold til Naia og mmr vaksinen? Tenker på meslingutbruddene som er flere plasser nå, og dere skal ut å reise. Vet at Hellas ikke er et av landene som står på «farelisten», men vet jo aldri hvem som reiser på samme plass som en selv… jeg har selv en gutt på 8mnd og er veldig usikker på å reise, og om jeg evt skulle vaksinert han før vi drar (de anbefaler å vaksinere fra 9mnd skal en reise).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har snakket med helsestasjonen og de ønsket ikke å vaksinere henne før hun er 10 mnd. :/ Jeg ga uttrykk for bekymring, men de sa bare at vi skulle tørke av områder rundt henne som hun kunne ta på, være påpasselig med hvem som holdt henne og fortsette ammingen 🙂

 3. Anne Skriver

  Så fantastisk nydelige!! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne 😀

 4. Så fine vesker! Vil det være plass til en 13 tommers mac i modellen Elsi?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det passer 😀

 5. Hi!
  Can I buy vesken in Germany?
  Liebe Grüße, Tina

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is only available in Norway now but will be available in the rest of Europe after the summer 😀

   1. Thank you for your answer!
    Maybe I will come to Norge in summer. Maybe…..I would like to do it so much. Ha det!

 6. Fin kolleksjon men helt ærlig…de prisene….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *