kule ting til de firbeinte

Jeg har så lyst til å lage en skikkelig fin krok til hundene! Ikke at de ikke har det fint nå, men matskålene kunne for eksempel stått i nærheten av sengen og ting kunne vært litt mer samlet. I gangen har vi en oppbevaringskurv til dem med alt utstyret deres, men i tillegg har jeg så lyst på et fint oppheng i gangen til kobbelet deres. Det har jeg funnet nå! Oppbevaring til mat har vi jo og jeg kjøpte nylig fine skåler, men nye senger – det trenger de! Hugo fikk en superfin en til bursdagen sin (hehe) for snart 2 år siden, men jeg har lyst til at de skal ha like og til at de skal være i en annen farge enn brunt. Den vi har nå er et utrolig lekkert møbel fra PetShopGirls, så dersom det blir noe nytt, så selger jeg i så fall den først. Vi får se 🙂 Det er så mye fint å få tak i til de firbeinte for tiden, så jeg har like gjerne satt sammen en liten inspirasjonscollage til andre hundeelskere som synes slike ting er like gøy som jeg synes 🙂 

1. hundeseng fra PetShopGirls – denne står høyt på listen, men prisen er litt for stiv til at jeg føler at det er noe jeg bare kan kjøpe sånn plutselig. Kanskje en dag! 2. oppbevaring til hundematen! Disse er superfine! Vi har noen fra Kremmerhuset som er like fine, men jeg tror de er utsolgt. Disse er i hvert fall fra PetShopGirls. 3-6. fine hundeskåler fra PetShopGirls, Hugo og Ronaldo har dem i sort og sølv. 7. aktivitetsbrett for hunder fra Clas Ohlson – dette har jeg lyst på til mine to! Du gjemmer bare favorittgodteriet under klossene, og så kan hunden lete ved å dytte på klossene – vips! så kommer snacksen frem. 8. kurv til hundeting, denne har vi! Fra horze.no 9. søt knaggrekke til kobbel fra PetShopGirls. Dessverre utsolgt akkurat nå. Jeg sitter parat og venter! 10. balsam til sarte hundepoter – så skjønt! Fra PetShopGirls. 11. nydelig møbel til de firbeinte 12. hundeposer trenger jo ikke å være kjipe? Du får dem i alt fra rosa til blått og grønt hos PetShopGirls! 13-14. hundesenger fra Riviera Maison. 15. skjønne, rund seng fra horze.no 16. halsbånd fra Louis Vuitton – dette har jeg så lyst på! Med inngravert navn på. Så fint! 17. oppbevaring til hundeposer – superkjekt å henge på kobbelet, så slipper du å stappe lommene fulle 18. fluffy seng! 


♥ 

9 kommentarer

 1. Hei Caroline. Kjempe fint innlegg, synes det er alt for lite fokus i Norge på fine ting til hunder. Jeg vil bare tipse om at det nettopp er startet et nytt dansk-norsk merke som lager eksklusive hundehalsbånd og snorer i skinn med fokus på skandinavisk design og laget i Italia. Sjekk det ut på http://www.rolfandlazarus.com 🙂

 2. martine

  Du må sjekke ut Nepaldo.no sine hundekurver! De er såå fine

 3. Benedicte

  Jeg vet ikke hva de andre leserne dine tenker, men jeg synes du med fordel kunne hatt en fetere skrift på tallene i de svarte boblene. Det blir så lite brukervennlig når det er så tynne tall.

 4. Har sengen fra Riviera Maison i rotting til mine, elsker den! Så fin, og samtidig myk og god 🙂
  Elsker å finne fine ting til pelsklingene <3
  Kattene må få automatiske matskåler (sånne som åpner seg når den merker chip'en på katten) til bursdagen sin, han ene spiser for begge to! Haha..
  Hunden pleier som regel å få litt fine klær til kaldere dager og nye seler. Er så glad i de fra Puppia. De kommer jo med nye hvert år også 🙂 fint design og passform på de.

 5. Masse fine ting til verdens beste venner her inne <3 Gøy med sånne innlegg:) Jeg kunne tenke meg den kurven Dog stuff og de krukkene med Dog treat 🙂

 6. Maritne

  Hvor fant du den kurv oppbevaringen fra horze? Jeg finner den ikke på siden deres, men skulle så gjerne hatt en slik til hunden våres 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg finner den ikke lenger :O Var der da jeg lagde innlegget :/

 7. Den runde sengen fra Horze (nummer 15) var superlekker! Akkurat det jeg ser etter. Finner den ikke på nettsiden deres. None some vet hvilke andre steder jeg kan finne den:)?

 8. Mammapålandet

  Hvor får man tak i den hundesengen fra Riviera Maison som det står Lounge Dog på? Finner ikke forhandler – helst nettbutikk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *