adax by caroline berg eriksen: elsi

– reklame for egen kolleksjon – 

Endelig har jeg fått tatt bilder av denne fantastiske vesken som har fått navnet Elsi! Jeg ville så gjerne ha en veske oppkalt etter min bestevenninne Elise, men dessverre var dette allerede tatt av en annen Adaxveske, så da måtte jeg være kreativ 😉 Elise har jo blitt kalt for Elsi i alle år, så det har en like full mening som Elise – i hvert fall nesten ♥ 

Dette er en typisk shopper – den har masse plass! Jeg har faktisk brukt den som stelleveske den siste tiden, får plass til så mye! For meg er det viktig at en slik veske er stiv og ikke faller sammen når jeg setter den fra meg, så denne står helt av seg selv. Du kan bære den på armen og du kan bære den cross body – jeg foretrekker sistnevnte, selv om det alltid er kjekt å ha håndtak også. Håndtakene faller lett ned til siden når du bærer den cross body, så de er ikke i veien. 

Elsi kommer i helsort og i sort med burgunderrøde detaljer og du tar enkelt av skulderremmen dersom du ønsker det. Alle veskene har det klassiske, røde fôret. 


Mange har spurt hvor veskene mine finnes online, og de kan du blant annet finne hos blush.no – HER. Ellers finner du oversikten over alle forhandlere HER. Det er opp til hver enkelt butikk hva de tar inn fra kolleksjonen, så det kan lønne seg å eventuelt ringe på forhånd og høre hva de har 🙂 Håper dere liker Elsi! Jeg er så glad i den – både jenta og veska ♥ 

25 kommentarer

 1. Tone R.

  Flott veske! Er håndtakene lange nok til å bære over skulderen? jeg er ikke så glad i den cross body remmen.. men liker at vesken kan brukes både hengende på armen og over skulderen. Klem Tone R

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er de 🙂

   Klem tilbake!

 2. Har du bilde av den i bruk? Hadde vært fint å se for å få bedre inntrykk av størrelsen. Jeg trenger desperat en mer praktisk (les: fin ;-)) stelleveske.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer snart en video hvor jeg viser hele kolleksjonen på meg 🙂 Og antrekksbilder utover det, selvsagt 🙂

 3. Hei Caroline. Du virker genuint opptatt av dyr, og jeg er glad for at du oppfordrer til å spise mer vegetar, og du unngå både pels og sminke testet på dyr. Da blir jeg skuffet når du velger å sette ditt navn på en kolleksjon med vesker laget av ekte skinn. Dette er fy-fy! 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Både skinnvesker og skinnjakker har jeg brukt i alle år. Jeg spiser jo kjøtt og materialet som Adax bruker er overskudd av skinn som er igjen fra kjøttproduksjon. Jeg forstår at jeg ikke kan tilfredsstille alle med valgene jeg tar, men dette med å bruke skinn er et valg jeg tok for lenge siden.

 4. Jeanette

  åh,den var superfin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette 🙂

 5. Kan du gi mer info ang stoerrelsen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Den er 31x25x15 cm. 🙂 Kommer snart en video hvor jeg viser den på 🙂

 6. Ante ikke at dere hadde leilighet i Oslo, hvor lenge har dere hatt det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den har vi hatt i snart 3 år 🙂

 7. Katrine

  Kjøpte lommeboken din Isabelle i dusrosa i dag! Fysøren så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk 😀 Er veldig glad i den selv, fargen <3

 8. Sigerid

  Har kjøpt Elsi og ELSKER den! Brukes til jobbveske og rommer det den skal. Digger skinnet som er akkurat grovt nok. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig å lese 😀 Det gleder meg! 🙂

 9. Hei 🙂

  Dersom man ønsker monogram på veskene dine, vet du hvor man kan få gjort det ? Ønsker så å få vesken min mer personlig.

  Mvh AB

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke dessverre, men jeg ville hørt med de som selger deg vesken 🙂

 10. Hei Caroline. Jeg elsker veksne dine og jeg skulle ønske at jeg å kjøpe en, men de er så dyre for studenten som meg .

 11. Men HVORFOR bruke ekte skinn, Caroline? Vi lever i 2017, det finnes massevis av gode alternativer (falskt skinn, for eksempel) som ikke går på bekostning av dyreliv. Jeg liker bloggen din godt, men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor 1) mennesker i dag bruker skinn (eller pels, for den sakens skyld), og 2) hvorfor kjente mennesker ikke vil gå foran med gode eksempler hva dette angår og boikotte dyremishandlingsindustrien (at folk spiser kjøtt kan jeg til dels forstå, gammel vane er vond og vende og så videre, og så videre, men skinn? :S)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skinnet i veskene går som sagt ikke på bekostning av dyreliv, det er overskuddsmateriale fra matproduksjonen 🙂

   1. Jeg liker bloggen din Caroline, og dette er ikke noe vondt ment mot deg personlig, men som dyrevenn skuffer det meg når kjente fjes bruker animalske produkter for motens skyld. Samme hvor skinnet (eller pelsen) kommer fra, samme hvorfor dyret har dødd, så sender det ut et signal om at utnyttelse av dyr er ok for motens skyld.

    Tenk bare selv; når du står i køen på meny og ser ei dame med ei jakke med pelskrage stå foran deg, hvor ofte tenker du da at dette kan være fks kaninpels som er til overs fra matproduksjon? Kanin er populær mat, og jeg vet om flere som spiser det (personlig kunne jeg aldri gjort det, men det er en helt annen sak), men det er garantert ikke din første tanke når du ser henne stå der og flotte seg i pelsen sin… Er det vel?

    Man må være bevisst på de signalene man sender ut 🙂

 12. Hei!
  Tenker å sette denne på ønskeliste i år til jul, men lurer litt på størrelsen. Vet du om det er plass til en Macbook Air 13¨?

 13. Dette stopper meg fra å kjøpe en adax veske: Jeg liker veskene dine veldig godt. Men for meg mangler det en veldig viktig ting… nemlig et feste på baksiden, som gjør at man kan tre den ned på koffertens teleskophåndtak. Slike vesker finnes nesten bare i type datavesker, men jeg savner denne funksjonen på fine skinnveske, som dine! Jeg tenker det er et marked for det, og spesielt for deg som selger veskene på morris 😉 så, det var et tips/ønske fra meg for din neste kolleksjon 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, den funksjonen har jeg aldri tenkt på selv! Men tusen takk for tipset, Liv! 🙂 God jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *