video: slik sminker jeg øyenbrynene mine

Det er kjempelett å sminke øyenbryn og nå som mine endelig har vokst en del ut, trenger jeg kun 2 produkter for å gjøre dem akkurat slik jeg liker dem! Sjekk videoen om du lurer på hvordan jeg gjør det, jeg har fått mange spørsmål om det den siste tiden 🙂 Håper du liker! 

Ps! det beste er å gjøre makeup på bryn før øyenskygge, det gjør alltid jeg. Da blir overgangen mellom concealer under bryn og øyenskygge penere. Denne gangen ble det i en litt annen rekkefølge ettersom jeg allerede hadde sminket meg da vi gjorde filmen 😉 

88 kommentarer

 1. Så flotte bryna ble, å flott filma. Hvilket merke er øyenbryn pennen? Så genial ut!

  Helene<3

 2. Elsket denne videoen! Kort, men superinformativ, og du fikk det til å virke så enkelt 🙂
  Noen spørsmål: Fra hvilket merke er øyenbrynspennen din? Bruker du en farge som er helt lik din egen brynsfarge, eller noe lysere/mørkere? Fra hvilket merke er concealer-paletten?

 3. Fint 🙂 i videoen sier du at du bruker 3 produkter, men du bruker bare to? Hvordan bruker du den siste concealeren? Eller misforstår jeg?:)

  Personlig har jeg veldig tykke, lange bryn (brynhårene er lange), jeg liker det:) bruker en farget fiber-gel, før jeg tilslutt bruker en gjennomsiktig brow-gel. Det er jeg avhengig av for at bryna skal holde seg på plass iløpet av dagen:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er de tre jeg oppsummerer – concealer, concealerpenn og brynpenn :p Så egentlig er det bare 2 produkter, concealerpennen er jo bare en makeupkost 🙂

   Elsker brow gelen til bdb! Den er så bra 🙂

   1. Ojaa, ble såå forvirret av den consealerpennen, tenkte det var en stift ellernoe, ikke at det var en kost:-D takk for oppklaringen

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hahaha, beklager :p Godt jeg kunne oppklare det 🙂

 4. Så fine bryn! Håper mine vokser ut etter mye overnapping snart.. kan jeg spørre hvilken farge har du på Brow Wizz’en? 🙂 Den så nemlig litt «kjøligere» ut enn min! Som jeg syntes var finere:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Soft brown heter denne 🙂

 5. Hei, hvilken øyebrynspenn bruker du? 🙂

 6. Har du botox? Ser sånn ut når du beveger, eller ikke beveger, brynene…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har ikke botox. Slike ting er helt forbudt når du ammer, så det burde jo være åpenlyst 🙂

 7. Fy søren, så vakker du er! Du er virkelig en flott dame <3 Og det beste av alt er at du virker så god, snill og reflektert også. Stor tommel opp for deg, Caroline! Du er en fryd å følge 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er vel snill! Tusen takk, Marie! <3

 8. Brienneoftarth

  Synes du hadde så flott ørepynt, hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Gina Tricot 🙂

 9. Såååå fin! <3 Hvilken farge bruker du på penselen? Jeg finner aldri noen jeg er fornøyd med. Liker kalde farger, og de fleste jeg har funnet er varme.

 10. Hei! Så fin video. Kunne du ha fortalt hvor øredobbene er fra, kjempefine. Videre lurte jeg på om du kunne skrive opp navn på produktene, mulig dette dukker opp på videoen hvis man ser på datamaskin, men jeg ser fra mobilen… takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! De er fra Gina Tricot 🙂

   Produktene jeg bruker er:

   contour kit fra anastasia beverly hills – light to medium
   brow wiz fra anastasia beverly hills – soft brown

   Og så bare en concealerbørste å påføre concealer med, dårlig forklart av meg i videoen, men jeg håpet det var synlig hva det var jeg brukte 🙂

 11. Så fine bryn du har, jeg lurer på hvor øyenbrynspennen er fra? Også lurer jeg på om du klipper hårene fremme og på selve brynet hvis hårene overalt blir for lange?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den er fra anastasia beverly hills 🙂 Jeg grer hårene oppover og klipper de som er for lange 🙂

 12. Sara Katrin

  Steik, så blå øynene dine blir av det lyset du bruker. Utrolig fint. Liker den hvite buen du får i blåfargen. Den får en så vanvittig fin kraft..Tøøøft, som stepappaen min sa hele tiden..Hehe..

  Hvor fikk du tak i den blitzen forresten? Vil også ha sånn selv.
  Jeg er ferdig utdannet fotograf neste måned, og da er planen å starte opp min egen virksomhet, samt en blogg som skal fungere som min arbeidsplass. Skal blant annet begynne å jobbe med en del film og fotoprosjekter når jeg er ferdig på skolen, og da trenger jeg litt nytt utstyr. Hadde vært kjekt å vite hva slags utstyr dere bruker til filming bla..Og hva slags vidvinkel bruker dere? Jeg må dessverre selge min, ettersom den er tilpasset til cropkamera og ikke fullformat. Jeg bruker samme kamera som dere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det lyset er kjempebra 🙂

   Det er Lars-Kristian som styrer med lys og sånn, han kjøpte den i midten her: https://www.dvestore.com/brands/Diva-Ring-Light.html?sort=priceasc&category=202

   Vi filmer med speilrefleksen, Canon 5/6D , og bruker Sigma sin 12 – 24 mm vidvinkellinse: https://butikk.foto.no/sigma/106645/sigma-af-12-24-f-4-dg-hsm-art-canon?gclid=Cj0KEQjw9r7JBRCj37PlltTskaMBEiQAKTzTfOBIYJ7QmYFjCk0L8pyjszZZP2xRQU-kukOy9BNfkKEaAsA78P8HAQ

   Er ikke heeelt happy med den :/ Var egentlig mer fornøyd med Canon sin 17 – 40mm, og den er jo også laaaangt rimeligere 🙂

 13. Hvilken farge bruker du i Anastasia pennen? 🙂
  Kjempe fint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Soft brown 🙂 Tusen takk 🙂

 14. Hvilket merke er øyenbrynspennen og hvilken farge bruker du?

 15. Du er saa soet!!! Staa paa!

 16. Hvilket merke er det på øyenbrynspennen du bruker?

 17. Cathrine

  Så fint! Hvilken farge og merke bruker du?

 18. Har du noen gang tatt botid i pannen da? Ser jo veldig stiv ut hvis du skjønner hva jeg mener 😉 min venninne har nettopp gjort det og får akkurat samme ( ikke rynke pannen ) hehe.

  1. Botox

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg klarer fint å rynke pannen, jeg bruker ikke botox 🙂 Jeg har nettopp svart på en tilsvarende kommentar, og jeg synes bare det er så merkelig at folk spør – spesielt nå som jeg ammer og slike ting er helt utelukket.

 19. Takk for fin video! Hvilket merke er det på brynpennen med børsten?

 20. Hvilke størrelse har du i kjolen fra Zara på det forrige innlegget ditt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Strl. xs / 34 🙂

 21. Synes det er enklere og ikke minst raskere og farge bryna, sån 3.-4. uke. Er det egentlig noen forskjell, bortsett fra hva man foretrekker selv? Hvorfor liker du å sminke bryna f.eks?

 22. Rebekka

  Kunne du skrevet et innlegg om lysringen din, innstillinger på den, pris og sånt? Syns den ser veldig bra ut, og vil gjerne vite mer 🙂 Håper virkelig på svar <3

 23. Kva heiter brynpennen og kor kan ein kjøpe den? Veldig fine og naturlige bryn 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Du får den for eks. hos Douglas eller Kicks, den jeg bruker heter brow wiz fra anastasia beverly hills 🙂

 24. Kjempe fin video !

 25. Charlotte

  Hvilken brynspenn bruker du, og hvillen farge? Flotte bryn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Brow wiz fra anastasia beverly hills, fargen er soft brown 🙂

 26. Hvilken type brynspenn bruker du? Og hvillen farge? Flotte bryn!!

 27. Did not you ever have glo Minerals or billion dollars brown angel colors … that’s fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes, I love those products too 🙂

 28. Så fin video 🙂
  Har du lyst til å la brynene vokse ut litt mer, eller er du fornøyd med formen sånn de er?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Liiitt til 😀

 29. Er det imme bedre aa fortele i filmen hva brumer du saa man trenger ikke aa spoere ??? Bare et tips

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, jeg sa det i introen, men så tok vi det ikke med likevel ettersom jeg ville ha en kort film. Det er helt ok at folk spør da, men jeg tar det med i videoen neste gang 🙂

 30. Ikke

 31. Beklager at jeg skriver feil, men det er min silly mobil!

 32. Knall fine bryn 🙂 Knall fin hud også så fin kjole som kledde deg utrolig godt, nydelig er du 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita! <3

 33. christina

  Hei
  Lurer på om du har satt på skallfasetter på tennene dine ?? Det er ikke for å være slem at jeg spør deg, men om du har gjort det, synes jeg du bør jevne det mer ut, ved å sette på bak tennene også!! Du har et veldig fint smil og en skjønn personlighet, men dessverre blir smilet ditt litt «ødelagt» ved at det ikke er like jevnt bakover… Det er dessverre en del synlig, spesielt i denne videoen og har vært en del synlig på de siste bildene disse ukene og det var derfor jeg valgte å kommentere bloggen din nå. Kanskje du venter på å få tatt de bakre tennene, og at du eller Lars Kristian kanskje ikke er klar over og kanskje litt blind over hvor synlig det faktisk dessverre er. Jeg har selv gjort det, og måtte gå tilbake til tannlegen for å fortsette på de bakre tennene, for å få et jevnere resultat! På meg ble det et såpass stort skille, at mine venner begynte å kommentere det, og jeg hadde dessverre ikke lagt merke til det selv. Men for alt jeg vet, kan det jo være at en av disse fæle nettrollene allerede har sendt inn en kommentar eller to og at du vet det selv.. Ikke ta denne kommentaren negativt, for det er den ikke ment! Jeg er fan av bloggen din, den eneste bloggen jeg faktisk leser og den er en daglig rutine hos meg, og jeg synes du skriver så enormt bra og tar så flotte og delikate bilder. Jeg vet også at det finnes sånne nettroll der ute, som sitter å pirker på hver eneste ting du gjør, hver eneste bilde og hver eneste video, i håp om å finne noe å «ta» deg på, og det er derfor jeg vil gi deg beskjed om tennene dine, slik at disse nettrollene ikke får noe å henge seg opp i, for det er helt utrolig hvor mye tid og krefter de bruker på å henge seg opp i alt mulig. Og om du har fått kommentarer om dette, og har valgt å ikke dele dem eller kommentere dem, i viten om hvor mye folk elsker å diskutere om deg, gjerne i lang tid fremover skjønner jeg dette veldig godt.! Igjen, håper du ikke tar dette negativt, det står stor respekt for deg, for måten du klarer å håndtere disse netttrollene på og viser at du må ha en sterk psyke for å klare å fortsette, å dele så mange flotte ting med oss hver dag.
  God sommer til deg og dine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg leser at du skriver at dette ikke er for å være slem og jeg tror deg, men jeg blir kjempelei meg når du spør om dette og antar at tennene mine ser slik ut FORDI jeg har fikset på dem. Hva er det for noe, liksom? De er sånn fordi de er sånn. Det er sånn jeg ser ut. Så nei, jeg har ikke skallfasetter på tennene mine. Smilet mitt er vel bare ødelagt, da.

   At tennene mine ikke er helt jevne kommer av at jeg gnisser tenner og de slites derfor ned. Jeg skulle ønske de var lengre i front og jevnere bak, ettersom de har blitt slik på grunn av gnissingen. Men enn så lenge har jeg rett og slett ikke gjort noe med det. Vi får se i fremtiden om jeg gjør noe med dem 🙂

   God sommer til deg og dine også!

   1. Helt seriøst, tennene dine er flotte. Jeg har aldri lagt merke til noe med de, har fulgt bloggen din i en årrekke og har en tendens til å legge merke til tannstatus veldig kjapt. Aldri kommentert før, men det må være en grense for a) hva folk henger seg opp i og b) hva de kommenterer. Dropp tannfasetter og slike kommentarer. Det her er jo helt bak mål. Pluss at du ser så flott ut når du smiler med åpen munn. Shine on.

    Hilsen straks ferdigutdanna profesjonsstudent (du kan jo gjette innen hva 😉

   2. Men kjære, ikke vær lei deg – du har et søtt smil. Virkelig.

   3. Christin

    Caroline, hvorfor slipper du sånne kommentarer i gjennom? Dere sier dere filtrerer ut stygge kommentarer, og denne var definitivt stygg. Håper du ikke bryr deg om slike kommentarer.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det er ikke slike kommentarer som jeg anser som de styggeste, for å si det sånn :p

    Jeg skal jo innrømme at den treffer meg, noe annet ville være rart, spesielt siden jeg vet at tennene mine har blitt preget av gnissing. Det finnes jo muligheter til å ordne på slike ting, men likevel synes jeg det er unødvendig å kommentere det og bare anta ting. Derfor ville jeg svare 🙂

  2. Christina. Du skriver at ikke for å være slem, eller at andre skal henge seg opp i alt mulig. Det er jo nettop det du selv gjør. Du kommer med utredning om at har Caroline fikset på tennene så kommer regle om å fikse det mere bakover. Jeg reagerte veldig på kommentaren din, og hadde blitt veldig lei meg om noen hadde kommentert slik til meg. Ingen mennesker har «perfekte»tenner , og det å kommentere slik er utrolig lite fint, uansett om en sier ikke for å være slem. Du kunne stoppet med om hun hadde fikset på tennene og ferdig med det om du absolutt måtte komme ,med en kommentar. Samme med disse botox spørsmålene . Hva er problemet til folk som føler de må kommentere på utsteende slik?

   1. Har du prøvd biteskinne om natten? Søsteren min slet veldig med gnisninger om natten og fikk sånn som hun måtte sove med og det hjalp betraktelig 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det har jeg! Kaster den bare ut i søvne :/

   3. Anonym

    Jeg gnisser også tenner (særlig om nettene), og jeg ble nødt til å venne meg til sånn bittskinne når tannreguleringen skulle av. Var helt jævlig i starten, men etter et par måneder ble jeg vant til det. De to første månedene måtte jeg ha den på på dagtid også, men kun hjemme da. Hvertfall, poenget var at den hjalp meg med bittet, den beskytter tennene mot gnissingen.

    Forresten synes jeg absolutt ikke smilet ditt er stygt, synes det er veldig fint. Håper ikke du ser på min kommentar som ekkel, det er virkelig ikke meningen altså! Jeg har etter råd fra kjeveortopeden fortsatt ikke sluttet, så mange år senere, fordi ytterligere skade på tennene er noe vi håper å kunne unngå. Nå er det dessverre snart på tide med ny siden den har blitt ødelagt av gnissingen, gruer meg, koster en del 😛

   4. Caroline: Angående bittskinne, så prøvde jeg den myke varianten først. Tok den av i begynnelsen, men ble vant til det. Har nå gått over til hard, og den sitter også på hele natten. Den sitter i tillegg ganske godt fast, så man må vite hva man driver med for å klare å ta den ut 😉

   5. Caroline Berg Eriksen

    Ja! Min var veldig, veldig hard :O Holdt på å klikke for meg. Noen ganger våknet jeg av at jeg holdt på å fikle med den. Vente meg aldri til det 🙁 Forferdelige greier :p Haha! Bør kanskje gi det en ny sjanse :/

  3. Du kunne bare spurt om Caroline har satt på falsetter, Christina.

   Det hjelper ikke å si «ikke for å være slem», når det man sier etterpå faktisk er slemt. Nå kan det jo være at du ikke mente noe vondt med det, men ser du i ettertid at dette var en skivebom? Du sier du var glad for at noen venner av deg fortalte om ditt problem. Hadde du blitt like glad hvis en fremmed postet en identisk kommentar som din på facebook-siden din? Jeg tviler.

   Glad jeg ikke er blogger og får påpekt feil ved meg selv hele tiden. Jeg har aldri tenkt over tennene til Caroline, annet enn at de er hvite.

  4. Nei, vet du hva, Christina! Skal man måtte være perfekt nå da, så ikke nett-trollene skal få noe å ta en på?

   Caroline; Hvis smilet *ditt* er ødelagt, da kan vi bare glemme å snakke om mitt smil og mine tenner. Begge mine hjørnetenner oppe overlapper de andre tennene. Jeg fikk tilbud om regulering på barneskolen, men det skulle jeg «i hvert fall ikke ha!» da jeg fikk velge selv, for det var ei i klassen som mente at jeg nok heeelt sikkert måtte ha regulering, jeg med mine stygge, feilstilte tenner. Jeg skulle vel vise henne… 😛

   Har vurdert å rette på de i voksen alder da jeg kvier meg litt for å smile. Smiler helst med lukket munn, men da synes av og til den ene tanna. Haha! Hvis du ikke kan smile uten at folk skal bry seg, så bør i hvert fall *jeg* la det være. Men ikke snakk om at jeg skal fikse på det bare fordi noen andre mener at alle bør ha perfekte tenner! Så kjedelig verden hadde blitt da, om ingen hadde noen unike skjønnhets»feil» som gjorde dem til den de er. 🙂

   (Har forresten snakket med noen venner angående min forfengelighet og flauhet ang tennene mine. Men, det er visst ingen andre enn jeg som tenker over det! 😀 Om ikke annet enn noen utenforstående «troll» da, kanskje. :P)

   Stor klem til deg, Caroline! <3

  5. Hadde jeg hatt dine venner, Christina, så hadde jeg droppet dem. Greit å si ifra hvis jeg har noe i nesa eller gruff i øyet – men den dagen de kommenterer TENNENE mine?

   Og snakk om pirk! Caroline har vel fine nok tenner i massevis? Noe av det mest intetsigende og platte jeg vet er plettfrie tenner. Det er så åpenbart at de er fikset med, og det er så mye mer sjarmerende med egne tenner.

   Haha. Fikk meg en god latter i hvert fall:D

  6. Bare fordi du skriver at det ikke er for å være slem, så betyr ikke det at det ikke er en slem og ikke minst veldig unødvendig kommentar. Har aldri tenkt over tennene til Caroline, annet en at de er veldig fine. Og det er jo helt normalt å ha ujevne tenner uten at dårlige skallfasetter er årsaken..

  7. Jannike

   Hva i all verden, dette er jo bare slemt. «ødelagt smil», hvem sier slikt hvis de ikke er ute etter å såre… Så den der må du lenger ut på landet med!!!

   Tennene er flotte og veldig tydelig at de er ekte. Synes Caroline har et nydelig smil:-)

  8. Dette var stygt og unødvendig skrevet, Christina. Du påpeker noe du mener ikke er pent, under påskudd av å komme nettrollene i forveien slik at Caroline er forberedt. I virkeligheten ønsker du å gjøre henne oppmerksom på at du finner smilet hennes lite attraktivt. «Dessverre blir smilet ditt «ødelagt» ved at det ikke er like jevnt bakover», dette er din personlige mening, og det oppleves sikkert sårende. Det er rett og slett uhøflig. Jeg er reguleringstannlege og forsøker aldri å skape noe behandlingsbehov hos mine pasienter. Tar det med meg i dagliglivet også, hvorfor sette fokus på slikt? Nei, hold deg til saken som er en fin video av hvordan du sminker øyebrynene dine. Smilet er flott:)

  9. Elisabeth h

   Det er mulig du, Christina, er så ung og sosialt umoden at du ikke vet at slikt spør man ikke om/sier man ikke, uansett. Uansett! Men forøvrig blir ikke utseendekritikk noe bedre eller lettere å takle selv om det kamufleres som ‘velmente råd’. Ville du f eks synes det var OK om noen i full offentlighet sa til deg ‘jeg sier ikke dette for å være slem altså, virkelig ikke, men ser du selv hvor smellfeit/radmager/kvisete osv du er, og har du tenkt å fikse det?’ Det er en kjent hersketeknikk å pakke kritikk,sårende kommentarer og nedlatende karakteristikker inn i floskler som ‘jeg mener det bare godt’. Nå tror jeg virkelig ikke at du, Christina, prøver å være så ‘slem’ som kommentaren din får deg til å fremstå, men for din egen skyld, og for andres, bør du tenke deg litt mer om i fremtiden når du vil kommentere andres utseende. Jeg håper du også selv skjønner hvorfor. Og til deg, Caroline: har aldri tenkt at det er noe ‘galt’ hverken med tenner eller smil hos deg.

  10. Christine :)

   Jeg har lest bloggen din i alle år, Caroline, og har absolutt aldri tenkt over det som skrives her. Må vel heller innrømme at jeg sjelden tenker på tennene dine overhode. Håper du ikke tar deg nær av kommentaren over, for det er bare tull.

  11. Pernille

   Jeg tenker litt sånn at om man føler man må legge til «ikke for å være slem/ ikke slemt ment» osv, så bør man kanskje revurdere om det er verdt å si? Og hva så om Caroline faktisk hadde hatt skallfasetter og noe så rart ut for deg, om hun hadde vært fornøyd er det det viktigste. Personlig har jeg aaldri lagt merke til noe «rart» med tennene dine, tvert i mot, har tenkt over at jeg synes du har et flott smil og fine tenner. Ha en fin helg 🙂

 34. Caroline

  Litt off topic, men hvor er de øredobbene fra? Var så fine!

 35. Det er kjedelig da. Men jeg syntes til du har fine tenner jeg 🙂 er mange som er mye mer uheldige med tann utseende enn deg og vi er jo alle av forskjellige former. Fasonger og farger 🙂

 36. Caroline, du har et veldig vakkert smil 🙂 Det mener jeg! Noe annet er bare tull

 37. Drit i hu over! Dritfint smil har du! Hvilken leppestift bruker du i innlegget her?

 38. What ? Hun har jo kjempefine tenner ! Langt over gjennomsnittet fine tenner ! Hva i all verden skulle være galt med det smilet?!

 39. Kjære Caroline, unnskyld på vegne av menneskeheten for at folk kan være så slemme. Tenk at noen kan forsvare at de sitter på nettet og lirer av seg så mye dumt. Jeg hadde aldri taklet å få sånne kommentarer, du er fanden meg sterk. Ikke la drittfolka holde deg nede. Heia deg!

 40. Dette var jo helt sprøtt,, en ting er å komme med negative kommentarer til en blogger, angående jobben vedkommende driver med, men å pakke inn så slemme bemerkninger inn i silkepapir, d er å gå ALT for langt,, og Caroline, hadde jeg hatt ditt smil og tenner, så hadde jeg gått å glist dagen lang,,

 41. Så fin og informativ video,så likte jeg godt musikken til..så behagelig!

 42. Angående tennene – jeg synes helt oppriktig du har helt fantastisk flotte tenner. Hvite, rette og helt perfekte til deg og ditt smil. Så på videoen for noen dager siden og tenkte at den dama der er virkelig helt perfekt – ikke en eneste skavank å skue. Håper du tar til deg alle de som skriver positivt til deg, for det kommer rett fra hjertet og er så sant som det kan få blitt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, Julie! Jeg er langt fra perfekt, det er helt sikkert! Men det er likevel aldri noe hyggelig å lese slike ting om seg selv. Uansett vil jeg si tusen takk for så fine ord, setter veldig stor pris på det <3

   Stor klem!

 43. Flotte, vakre Caroline! Det eneste jeg tenker når jeg ser tennene dine er: Tenk å ha så kritthvite flotte tenner! Du er et syn for guder! Like vakker inni som utenpå! At du i det hele tatt svarer noen så frekke kommentar sier sitt! DU HAR ETT FLOTT KRITT HVITT SMIL! Skulle gitt mye for ett så vakkert smil! Varm klem fra fast leser av Norges beste blogg! Ha en riktig flott pinse helg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du <3

   God pinse! Stor klem!

 44. Godt å se at det ikke bare er vi «vanlig dødelige» som har kviser og uren hud! Fine øyebryn :).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er tom for t pads og har vært det i snart 1 måned, da får jeg litt nupper i pannen med en gang :O Krise. Men kviser har jeg ikke 🙂

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *