en voksende mage

En samling som dette har jeg hatt lyst til å lage lenge! Så nå har jeg bladd meg gjennom alle svangerskapsoppdateringene mine fra i fjor (som var utrolig morsomme å lage!) og satt dem sammen til en liten collage. Inni der ligger Naia. Det er så fint det  Jeg hadde et utrolig godt svangerskap og kunne ikke klage på noe annet enn halsbrann, stort sett. Absolutt finest følte jeg meg helt på slutten da magen virkelig hadde kommet, selv om jeg da også kjente vanvittig mye nedpress ganske ofte. Ventetiden var utrolig kjedelig og jeg gikk akkurat 7 dager over tiden. Naia kom 11. september 2016 ♥ 

Det å få lov til å bære frem et barn er vakkert. Det er et privilegium og slik jeg ser det er det livets gave. Jeg er så takknemlig for mine to små, de betyr alt i verden for meg. Så mye at jeg synes det er vanskelig å sette ord på hva jeg virkelig føler. Det går liksom ikke an å beskrive det med ord, det må bare oppleves og først da forstår du hva virkelig kjærlighet er. 


I dag er Naia 8 måneder og 18 dager gammel. Hvor ble tiden av? Jeg synes det var i forrige uke at vi lå på barsel, bare vi to. Det var så varmt ute. Hun er den blideste babyen jeg vet om, hun kaller meg mamma, strekker armene mot meg og når jeg kommer inn i rommet smiler hun til meg som om jeg er det beste som har hendt henne. Den følelsen ♥ 

44 kommentarer

 1. Så fantastisk, det er helt utrolig å få opplevde det å bære fram ett barn. Har selv ei lita jente på snart 5mnd, nyter tiden vår sammen.
  Du ser kjempe flott ut Caroline som gravid 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den beste følelsen <3

  2. Caroline Berg Eriksen

   Å, så herlig! De vokser så fort <3

 2. Haha. Jeg er i uke 22 og har dobbelt så stor mage som deg i uke 40. Har også dobbelt så mange fostere da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig med tvillinger! Gratulerer så mye 🙂

 3. Din uke 40 er som min uke 20….
  Jeg er i uke 32 nå, og måler 104 cm rundt magen!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Masse lykke til de siste ukene 🙂

 4. Benedicte

  Du var så NYDELIG under graviditeten<3 Deler dine tanker rundt denne kjærligheten til våre små, helt ubeskrivelig<3

 5. May-Britt

  Du kledde graviditeten så utrolig godt! Og så flott å se hvor forskjellige magene kan være, min i svangerskap nummer 2 var ihvertfall det dobbelte av din ‘:-D du strålte da Caroline og du stråler nå, du er virkelig en vakker dame:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er god! Tusen, tusen takk 🙂

 6. så herlig! Jeg får førstemann rett over sommeren – og jeg gleder meg sånn <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er utrolig koselig å lese! Masse lykke til – med alt <3

 7. Vakre bilder, nydelig mage og to skjønne jenter har dere fått 🙂
  Har dere planer om flere barn? Du behøver ikke å svare hvis du synes det er for privat. Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enn så lenge er jeg veldig takknemlig for to velskapte barn <3

 8. Hvorfor godkjenner du ikke kommentaren min på soverominnlegget ditt? Den var da ikke ufin på noen måte?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er godkjent, men som jeg har sagt før, så kan det noen ganger ta litt tid 🙂

   1. Du godkjente kommentarer som kom inn etter min.

    Taktikken med å godkjenne kommentarer som ikke er 100 % positive før det har gått en stund er jo velkjent. De fleste leser jo kommentarene ganske umiddelbart og når de litt kritiske blir hengende er det jo færre som ser de.

    Avslørende og skuffende.

   2. Caroline Berg Eriksen

    På soveromsinnlegget? Det var i så fall tilfeldig. Det var jo ingenting med din kommentar som tilsier at jeg skal vente med å godkjenne den? At du synes det er galskap å legge teppe på gulvet, er jo helt greit for meg, da det faktisk er noe vi vurderer 🙂 Jeg forstår egentlig ikke helt hva du mener at du har avslørt. Noen ganger er det faktisk ikke noe poeng i å spekulere i ting, for det er som regel ingenting å spekulere i.

 9. isabelle

  Utrolig lekker gravidkropp! Må jo ærlig si jeg er misunnelig… for det har seg sånn at magen min er større etter jeg bare har spist middag #oppblåst4life

  Du har virkelig noe å være stolt av, ingen skal få lov til å føle deg dårlig for å hatt en søt liten mage!

  Mammakropp er i alle fasonger. Alle er normale eller så hadde vi ikke sett slik ut slik vi gjør 🙂

 10. Det er så rart å tenke på at det å gå gravid faktisk betyr å ha et levende vesen inne i seg. Utrolig rart hvordan det å få barn fungerer. Utrolig nydelig er du hvertfall!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Veldig fascinerende, det er nesten umulig å tenke at det faktisk er sånn, før du har barnet på brystet ditt <3

 11. Du er så vakker du! Fantastisk nydelige bilder, med en tekst som jeg kjenner meg så godt igjen i,at den ga meg grøssninger ❤️
  Det å være mamma er virkelig den største gaven i livet, tiden går så altfor fort.. noen ganger har man lyst til å fryse den.
  Nyt de flotte jentene dine, alt godt ønsker jeg dere.
  God klem ❤️

 12. Morsomt og fint med slike månedlige bilder som gir en helhet på svangerskapet <3 Barn er gave, helt enig med deg der 🙂 er det ikke liiitt trist å tenke på at dere har bestemt dere for å ikke få flere barn…? Du har nevnt flere ganger at Naia er siste baby og at du syns det er hyggelig å ha to jenter slik du du og din søster er..jeg skjønner ikke hvordan man klarer å stoppe på to stk, jeg selv kunne fått 10 bebiser – det er jo så herlig med disse små, vakte skapningene…. Hehe, ja, det var en overdrivelse, ønsker meg ikke ti barn (tror jeg!) <3

 13. Hei Caroline! Jeg er så innmari nysgjerrig på hvordan du ser på fremtiden når det gjelder bloggen din og karriere ellers; hva tenker du om veien videre? Er planen å blogge som før, eller tenker du etter hvert å ekspandere videre på andre områder? Tenker for eks på den svenske bloggeren Blondinbella, som har startet opp flere andre firmaer med bloggen som eksponeringsplattform – er det noe du har tenkt på? Da tenker jeg på egne firmaer/varemerker, og ikke samarbeid med andre varemerker som for eks Adax. Hvor lenge ser du for deg å kunne leve av bloggen? Dette er ikke ment som kritikk på noen som helst måte – bare så det er sagt – er bare nysgjerrig på hva du tenker om veien videre 🙂

 14. Benedicte

  Wow!! Berre wow! Du var så flott gravid! Og like flott no, utan mage 🙂 Likar bloggen din veldig godt, og den einaste bloggen eg besøker daglig. Veldig kjekt å ha deg på snapchat óg… syns det er så kjekt når eg ein skjelden gang sender snap til deg og du svarer 🙂 Alt du får tid til! Du er heilt super 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er god, tusen takk <3 Og takk for at du følger med, det setter jeg stor pris på!

   Klem 🙂

 15. Du er født til å få flere barn så la det skje, plass har dere også:)selv har jeg 4 som i dag er fra 20 til 28 og det har vært mye glede og vanskelig i tider men ville ikke vært foruten noen av dem:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Høres herlig ut, Ingunn! <3 Selv om jeg har stor forståelse for at det helt sikkert har vært tøffe tider også, det hører jo med 🙂

   Klem 🙂

 16. Din blogg er den eneste jeg må innom hver eneste dag 😀 Går jeg glipp av en dag, er det nesten litt kos, for da har jeg to innlegg å kose meg med, haha! Jeg følger deg også på snapchat, og ble, som Benedicte skriver, helt satt ut av at du faktisk tok deg tid til å svare på et spørsmål på snap! Amazing hva du finner tid til – TAKK! <3 Ha en nydelig dag – det skal jeg også, med mine to jenter på 3 og 1 år <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Marit! Tusen takk for at du følger meg, både her og der <3 En stor klem!

 17. Caroline

  Hoppas och tror jag är gravid denna gång 🙂 Som jag längtar efter att bli mor <3
  Tusen tack för en urmysig och härlig blogg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Masse lykke til, Caroline <3

 18. Blir nesten litt rørt av bildene da jeg fødte dagen før deg og fulgte deg under graviditeten 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, ST <3

 19. Haha, Nå lurte du meg.. trodde nr 3 var på vei :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, det var ikke meningen! Men neida, ingen nummer 3 🙂

 20. Jeanette

  Kjempeflotte bilder! Håper jeg får oppleve det samme en dag. Enn så lenge har jeg en,og snart to nieser. Ser så mye av meg i hun,selv om hun er min søster sin datter. Det er så fantastisk å være tante for en så skjønn jente

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det forstår jeg godt! Barn er så herlige <3

 21. Du er kanskje den vakraste gravide eg veit!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var jo veldig fint sagt, Mært :O Tusen takk!! <3

 22. Når rompe er større en magen

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 23. Hi Caroline!
  Du har vaert slank og fit i graviden!
  Jeg har sju barna og sju veldig fine graviditeter.
  Please excuse my norwegian. I am going to learn it….
  I was always very round. UP to 130 cm Babybauch 🙂
  But now I am really fit and would like to run at Oslo Marathon
  Liebe Grüße, Tina

 24. Hadde dere kunne tenkt dere å fått et barn til senere?:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *