å bo i byen når sola skinner

– veske egen kolleksjon – 

I dag la vi lunsjen til byen! Det er ren luksus og jeg tror faktisk at vi aldri har kunnet trille avgårde med barnevognen for å spise lunsj i før, midt i uken. For en befriende følelse! Jeg likte virkelig landlinge Siljan, men jeg ELSKER sentrale og likevel litt-landlige Kulås. Slike ting gjør bare hverdagsgledene enda større, muligheten til å være litt spontan er befriende. Jeg hadde på meg jeans og t-skjorte i dag og det var altfor varmt! Skulle byttet med en lett sommerkjole, men jeg rakk ikke. 

Et liite glass rosévin i solen, jeg klarte ikke å la være! 


Senere møtte jeg mamma på Kurland for å løpe lysløypa. Jeg fikk ikke tid til å starte dagen med trening i dag, så da måtte det bli midt på dagen i stedet. I solsteken! Fytti, så godt det var! Nå skal jeg sitte på kontoret resten av kvelden, selv om jeg har veldig lyst til å pakke opp et møbel som kom da vi spiste middag i dag 🙂 Jeg får la det vente til i morgen. Håper deres dag har vært fin! Tenk at juni snart er her 🙂 

41 kommentarer

 1. hat brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 2. Katrine

  Er buksen fra Gina? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂 Leah highwaist heter de 🙂

 3. Din dag ser sa underbar ut! Vilken underbar Pizza!

  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (https://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  1. Caroline Berg Eriksen

   MED EGG :O Men det var visst godt 🙂 Lunsjpizza 🙂

   Klem!

 4. Så fint å se at dere koser dere! 🙂 Du er så inspirerende Caroline, setter så utrolig stor pris på denne nettsiden, håper du aldri slutter! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er skjønn, Oda! Tusen takk <3 Stor klem!

 5. Hvor er t-skjorten din fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Ganni 🙂

 6. jeans brand? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂 Leah highwaist 🙂

 7. ååh, hvor er skoene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco – ss16 :/ Så de finnes ikke lenger, dessverre 🙁

 8. hvorfor går du rundt i sånne stygge «rævbukser»? 🙂 er det ikke for den eldre garde?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mom jeans er HOT! Nå må du følge med da 😉

 9. Johanne

  Så stilig outfit, Caroline! Hvor er jeansen fra? Me want 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Den er fra Gina Tricot 🙂

 10. Beltet fra??

 11. Ser helt skjønt ut! 🙂

  Helt irrelevant for dette innlegget, men jeg lurer på om vinneren av 100g extensions er trukket enda? 🙂

 12. Rene kunstverket det fuglebildet, helt amazing 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lille pip <3

 13. Ammer du ikke lenger?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ammer fortsatt, stort sett morgen og kveld og ellers ved behov 🙂

 14. Å, Kulåsparken har jeg et nostalgisk og godt forhold til. Tilbragte en del tid i Sarpsborg som barn/ungdom, da moren min er vokst opp der, og besteforeldrene mine bodde der (rett ved en sti som gikk opp til parken) til de gikk bort. Den parken er veldig fin, men har en følelse av at jeg i dag ville blitt overrasket over at den ikke er større. Den føltes gigantisk da jeg var liten:-) Det må være deilig å ha den som nabo:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er veldig fint å bo midt i den <3

 15. så fine bilder! er det noen spesiell tanke bak filnavnene på disse bildene? :p

 16. Så kult belte! Hvor er det fra? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Gina 🙂

 17. Janniche

  Du er så flink. En fryd og følge bloggen din. Blir glad av og lese denne. Må få spørre deg om en ting. L.V lommebok . ka er din favoritt der. Har jo den Guri lommeboken din. Og den nye. Favoritter her. Men lyst på en L.V og.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er stor fan av monogram canvas 🙂

 18. Melanie

  Er det mye redigering på disse bildene, eller er det kun haken som er gjort mindre/rundere? (som på alle bilder)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disse bildene er minimalt etterbehandlet, og det er ikke gjort noe med fasongen på haken min, verken her eller på noen andre bilder på bloggen.

 19. Hottere to barns-mamma skal man lete lenge etter! Du er en evig favoritt 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahah, du er vel god <3

 20. Hei! Hvor er skoene fra? De er såå fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra min egen kolleksjon med bianco / ss16 – så de finnes dessverre ikke lenger :/

 21. Virkelig ikke ment som kritikk…. Jeg bare mååå si det, for jeg gjorde nemlig akkurat det samme i vinter! Hihi Ser du har den «stroppen»/»båndet» som fester vognposen under selve ramma. Den skal festes inni sittedelen, du drar opp selve sitteplaten og trer den nedpå den.

 22. KristineH

  Åh, den maten så god ut! Hvor i Sarpsborg spiste dere? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Egon :p

 23. Nydelig er du <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *