bli med på TeamImsdal og vinn billetter til Oslo Maraton

– annonse – 

Dere som har fulgt bloggen min lenge vet at jeg har elsket å løpe i mange år, at dette er den formen for trening som virkelig gir meg noe og jeg løper helst 5 ganger i uken og prioriterer nettopp løping foran andre former for aktivitet. Det var en periode jeg var veldig glad i å løpe lange distanser, det vil si 1 mil og mer, og det er jeg fortsatt glad i, men dessverre har jeg erfart at det har blitt vanskeligere å få inn lange og gode økter etter at jeg ble tobarnsmor. Naia krever sitt på morgen og jeg må være effektiv om jeg i det hele tatt skal få presset inn mine nødvendige økter i løpet av en uke, og derfor blir det ikke langkjøringer så ofte som jeg skulle ønske lenger. Som oftest blir det 5-6 kilometer, intervaller og styrke. Sistnevnte er jo også utrolig viktig! Likevel har jeg den siste tiden blitt flinkere til å forsøke å ta meg tid til de lange løpeturene mine, selv om det ofte innebærer at jeg må stå opp enda tidligere. Det krever planlegging, men som oftest går det! Og nå som hun begynner å bli større, har jeg også merket at jeg får mer og mer overskudd igjen, så da er det bare å kjøre på! 

Min motivasjon nummer 1 for å komme meg opp til løpetoppen igjen er at jeg har blitt en del av TeamImsdal! I september snører jeg på meg joggeskoene i Oslo og løper halvmaraton sammen med teamet og du kan mildt sagt si at jeg er litt skremt av tanken. Jeg har nevnt det flere ganger før – selv om jeg elsker å løpe, så har jeg aldri turt å melde meg på noe løp. Jeg har bare en slags mental sperre for det og synes det virker dritskummelt. Men.. én gang må bli den første og nå som jeg har blitt utfordret, er jeg selvsagt nødt til å si ja! Så frem til og under Oslo Maraton den 16. september skal jeg løpe for TeamImsdal og jeg håper at du også vil være med! 

Blir du en del av TeamImsdal handler det om å motivere og inspirere hverandre til å trene og de første 1000 som blir en del av teamet er med i trekningen av helt supre premier 🙂 Jo mer du trener, jo mer kan du også vinne av premier underveis! Du må nemlig loggføre øktene dine på TeamImsdal sin hjemmeside som du finner HER. Registrer deg og bli en del av teamet, og jo flere økter du loggfører, jo større er sjansen for å vinne premier! 


Vi kommer også til å arrangere en samling i Oslo før selve løpet, så da håper jeg også at du vil bli med! Mer informasjon kommer snart, men det første du bør gjøre er å registrere deg så du kan være med 🙂 Grunnen til at jeg er en del av nettopp TeamImsdal er selvfølgelig fordi jeg synes de speiler noe av det som er viktigst når du trener: viktigheten av å drikke vann både før, under og etter. Du er rett og slett nødt til å holde kroppen hydrert for å yte bedre under trening og for å restituere bedre etterpå, og da er Imsdal et supert valg! For konkurranser og oppdateringer om TeamImsdal, kan du følge dem på Facebook 🙂 


– konkurranse – 

Jeg deler ut 5 billetter til Oslo Maraton! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å joine teamet HER og å legge igjen en kommentar under dette innlegget 🙂 Fortell gjerne hvorfor du ønsker å vinne også – håper vi sees i løpet av høsten!  

58 kommentarer

 1. Hei! Jeg vil veldig gjerne vinne en billett til kjæresten min. Han har nemlig sagt at han skal løpe Oslo maraton, men nå har han lagt det mer på hylla fordi han ikke har råd (sier han). Løpeformen hans har også gått nedover, så jeg vil veldig gjerne gi han en billett, slik at han ikke lenger har noen unskyldning for og verken Trene eller delta 😀

 2. Ååå ja! Jeg har så lyst til å løpe med søsteren min i år! *håperispenning*

 3. Sofie M. Brode

  Har så lyst til å komme i gang med trening igjen! Datteren min er 10 måneder og jeg synes det er på tide! Jeg som deg har også en sperre, sammen kan vi motivere hverandre så det ikke føles like skummelt. Tvi tvi 🙂

 4. Jeg elsker å løpe! Løper 5-7 mil i uken, og pleier å melde meg på Oslo halvmaraton for å ha et løp i året. Jeg har veldig lyst å få med storesøstra mi som har begynt å løpe på dette løpet, og hvis vi vinner billetter vil hun helt klart bli med meg 🙂

 5. Jeg elsker å løpe og har hele tiden store planer om å løpe et maraton, men fordi studentøkonomien sjelden tillater mye utskeielser og jeg blir nervøs for å ikke gjennomføre/gjennomføre dårlig blir det alltid med tanken. Hadde vært supert med det riktige pushet for å bare «just do it»!

 6. Lisbeth

  Har lyst å løpe 🙂 Løper aldri, gjør bare alt mulig annet som sykling, fjellturer, kajakk, turorientering etc, men har lyst å finne ut om jeg kan trene meg opp til å jogge sammenhengende 5-10-25-20 km 🙂

 7. Karoline

  Det siste året har jeg blitt innmari glad i å løpe. Fra februar – september 2016 gikk jeg ned 10 kilo (fra 71 til 61kg), og etter dette har det ikke bare blitt lettere, men også mer gøy å løpe. Jeg hadde satt veldig stor pris på å vinne billetter, og tror dette hadde gitt meg enn ennå større motivasjon til å fortsette treningen igjennom sommerferien 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *