komplett

For en fantastisk dag! Den ble akkurat som jeg hadde sett for meg, jeg har til og med fått litt farge! Og den fargen er dypt savnet, har vel ikke vært i sola siden juni i fjor. Hei vinterbleik nordmann! Vurderer å bruke spraytan før vi skal til Hellas om et par uker, bare for å være sikker på at jeg ikke skremmer vekk samtlige feriegjester og rydder stranden for alt som heter mennesker. På en annen side hadde det vært digg med hele stranden for seg selv.. Neida 😉 Men det er faktisk så ille. Nesten. 

Vi startet dagen med frokost og så tok vi turen bort til en av nabojentene som ble med oss i parken. Hun er bare et par år eldre enn Nelia, så det kan jo bli helt supert etter hvert – det er alltid ekstra hyggelig at det er barn på cirka samme alder i området 🙂 I parken badet barna i fontenen, spiste vannmelon og var egentlig bare barn i sommersola. Så koselig! Så dro vi hjem og fikk besøk av Charlotte og Lars, inviterte til reker og rosé, skravlet og ble solbrente. For en dag! 


gratulerer med hus-prosecco!  


Nå er jeg helt kjørt av både sola og egentlig alt og gleder meg til å krype til køys om litt. Krysser fingrene for flere slike dager i nær fremtid, det hadde vært magisk 🙂 Fortsatt god lørdag, dere ♥ 

27 kommentarer

 1. sunglasses brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   These are from zara 🙂

 2. Dear Caroline,
  It looks so super yummy and you both so beautiful in your dresses! And Nelia is simply the cutest!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Jeg syntes du ser flott ut, jeg 🙂
  For å være helt ærlig syntes jeg au naturelle er mye penere enn evig brun/orange året rundt (Donald Trump kremt kremt). Om det er solariumsbrun er det jo ikke særlig bra for huden heller :-/
  Man føler seg selvsagt freshere med litt brunfarge men så får du nok flott farge på ferie snart 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, det er jeg enig i! Men det siste året har jeg virkelig blitt skikkelig blek, ikke at det spiller noen rolle, for jeg orker ikke å styre noe særlig med det lenger. Men på stranden føler jeg meg alltid hakket freshere og litt mer vel i bikini om jeg bare har litt farge – trenger ikke å være mye. Det kommer jo naturlig i solen da 🙂

   Klem!

 4. Guttemamma

  Lurte på om du hadde noen tips til hvor man kan få tak i undertøy til knøttsmå barn? Nelia var vel omtrent samme størrelse som min lille tass ved fødsel. Han er nå 2,5 år og sluttet med bleier for noen måneder siden. Ingenting som passer på, alt er for stort! Boksere med bukseseler er jo ikke akkurat en fin kombo :p Så tenkte kanskje du hadde noen erfaringer med barn som er små av størrelse og tidlige med bleieslutt ift hvor man får tak i? Kan gjerne være på nett eller fysisk butikk. Prøvd «alt» (det vi har kommet over). Vil jo passe på sikt, men greit å ha noe nå og 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Disneybutikkene har små truser, de starter vel på 92 om jeg ikke husker feil, men de er små i størrelsen :p Ellers synes jeg h&m sine truser i 92 funket, selv om det kunne være litt stort. Vet ikke hvordan det er til gutter dessverre, men tipper det er det samme 🙂

   1. Guttemamma

    Takk for svar 🙂 Regnet ikke med at du hadde masse erfaring med gutter altså! Men Disney butikken er et super tips! Tusen takk 🙂 Han bruker 86, men liten 92 med en tur i tørketrommelen fra Disney bør gjøre susen! Og sikkert mange fine motiver <3

 5. Ser virkelig helt vidunderlig ut! For en dag. Lurer på en ting «off topic». Har du testet eller bruker du sommer/vår vognpose i vogna. Tenker mest på Naia, men evt. for Nelia og….
  Keep up the good work!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I går hadde jeg bare underlag i vognen og så bruker jeg et sommerpledd ved behov 🙂 Litt usikker på hvordan vi gjør det på tur, men jeg tror vi går for den samme løsningen. Skal kikke litt på sommerposer for å se også, kan jo være lurt, i hvert fall på norske sommerdager 🙂 Har hatt vårpose til Nelia før, fra risarosa, de er helt nydelige!

 6. Hvor er hatten fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 7. Hvor er kjolen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 8. Helt krise bleik her også! Har du noen tips til selvbruningsspray? Vil ikke bli oransje, flekkete eller stripete 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har lenge vært glad i sunspa, har aldri testet noe bedre! Nå er det en stund siden jeg har brukt den, men jeg holder fortsatt en knapp på den 🙂

 9. Mamma'n til Charlotte

  Fineste barndomsvenninnene

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 10. Jeg har rødlig hår og tilhørende lys hud. Blir ikke brun og bruker ikke selvbruning, men elsker likevel strand og solliv (riktignok med spf 30+), så de som evt blir skremt av mine kritthvite bein får bare bli det! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var ment som en spøk og var overhodet ikke ment bokstavelig eller for å såre noen! Ser jo nå at jeg kunne spart meg for den, beklager at jeg ikke tenkte lenger 🙂

 11. Jeg liker veldig godt bloggen din, og har lest den hver dag i flere år nå 🙂 Ville bare kommentere at det treffer litt sårt den kommentaren din om å være blek skremmer vekk andre mennesker på stranden. Har selv veldig lys hud, som ikke blir brun, og jeg har kjent mye på dette presset om at brun hud er «finere» enn blek hud. Men jobber med det, og selv om jeg fortsatt føler noe ubehag når jeg er på stranden så er det mye bedre nå enn da jeg var litt yngre. For jeg liker jo faktisk huden min. Kan ikke gni meg inn med brunfarge bare fordi jeg vil føle at andre skal like meg bedre de timene jeg er i offentlig rom. Så får jeg bare håpe at jeg ikke «rydder stranden for mennesker» neste gang jeg drar dit 😉 Vet ikke hvor jeg vil med dette, men kanskje bare gjøre oppmerksom på at det er greit å være helt lys i huden også 🙂

 12. Cecilie

  Hva har du oppi norgesglasset ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aioli og chili bearnaise 🙂

 13. Jeg synes det er veldig forfriskende med en blogger som ikke er spraytan-brun året rundt, du ser veldig fresh ut med din naturlige hudfarge. Deilig å se at man kan se fin ut i sommerkjole både før de første solstrålene treffer oss nordboere, og selvsagt også med solbrun hud senere på sommeren. 🙂

 14. Hvor er sandalene fra? Vanvittig kule!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *