den første sommerkvelden

I dag har det meldt inntil 30 grader, strålende sol og fantastisk vær her i Sarpsborg og jeg kunne ikke vært mer glad! Har sommeren kommet nå? Vi er bare noen dager unna juni og min største drøm er at det skal fortsette i dette sporet ut september! Det er jo lov å drømme 😉 

Vi tok med gode venner ut til Hvaler for å grille i solnedgangen i går og det ble ikke helt som vi hadde sett for oss. Haha! Vinden stod inn fra havet, og det var ikke akkurat en mild bris, men sinnsykt kaldt. Heldigvis hadde alle sammen med seg skift, så kjoler, shorts og skjørt ble raskt byttet ut med lange bukser og tykke gensere, og da var det ikke noe problem å kose seg i det hele tatt. Vi satt oss et stykke opp i skogen med god utsikt til havet, fikk fyr på engangsgrillen og hadde en helt super første sommernatt! Det er i hvert fall det jeg kommer til å huske denne kvelden som ♥ 

kjole h&m / sandaler bianco by caroline berg eriksen (finnes ikke lenger) / jakke gestuz 


I dag får jeg besøk av Charlotte! Hun har fortsatt ikke sett huset og selv om jeg gjerne skulle ventet med å vise det frem til alt er på stell, så spiller det ingen rolle. Nå som hun er i Sarpsborg må vi jo benytte sjansen! Vi har invitert til reker i sola, og før det skal vi til parken med jentene .Vi går vel bort dit hvert øyeblikk og jeg tror jeg skal ta en helt rolig dag, treningsfri og alt. Lørdag går alltid så fort, at klokken allerede er 12 er jo helt vilt! Jeg håper dere har fine dager der dere er 🙂 

19 kommentarer

 1. De sandalene er så fine, har kjøpt dem selv:) Har dessverre ikke brukt dem så mye, siden de farget litt – føttene mine ble svarte. Vet du om det er noe som blir bedre med tiden? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tror jeg absolutt det skal bli, jeg har i hvert fall ikke merket noe til dette selv 🙂 Har brukt dem masse :p

 2. Hei, dere er flinke til å bruke naturen Har du noen tips til fine steder på Hvaler, hvor man kan parkere i forholdsvis nærhet til stranden? Hilsen Lene

 3. Brukte de svarte Bianco-sandalene fra kolleksjonen din for første gang i år i dag!! De er bare så fine og behagelige ikke minst 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre! Synes de er helt perfekt selv :p

   Klem 🙂

 4. engangsgriller er fryktelig forurensende. Anbefaler deg å kjøpe en bærbar minigrill som man kan ta med på tur, og som i motsetning til engangsgriller kan brukes mange mange ganger!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips, det vurderer vi absolutt 🙂

 5. susanne

  Heisann! Drar dere stort sett ut til Hvaler når dere skal på tur i finväret? Jeg bor i Skjeberg og er daglig inne ved stranda i Höysand <3 Ikke mye folk faktisk! (Kommer vel i fellesferien) Er dette en plass dere pleier å besöke? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Høysand har jeg vært masse! Vi har jo hytte rett ved, så det ville blitt et mer naturlig valg enn Hvaler 🙂 Det kommer litt an på. Er jo første sommeren jeg er «hjemme» på årevis, så vi prøver oss litt frem 🙂

 6. Hvor har du kjøpt den søte piknikkurven?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er noen år gammel, fra Riviera Maison 🙂

 7. dress size? loose? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes, I think it is a bit loose. It is a size 34 🙂

 8. Så hyggelig det så ut! Hvor er genseren til Lars-Kristian fra? Den var veldig fin! Kunne tenkt meg å gitt noe sånt i bursdagsgave til kjæresten min 🙂 Mvh Sigrid

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fikk hver vår i gave fra foreldrene hans for mange år siden, så jeg vet ikke :/ Jeg hadde nesten lik, men Lars-Kristian krympet min til Nelia-størrelse da han vasket den på vanlig vaskeprogram :O Så ille :O Er så god og varm 🙂

 9. Kristin

  Det så jo skikkelig koselig ut! Har du lyst til å skrive hva dere grillet? Så veldig godt ut på snap 😉 Det hadde forresten også vært et fint innlegg hvis du har lyst til å skrive… Masse tips til god grillmat. Jeg er i hvert fall på utkikk etter litt inspirasjon nå som sommeren har dukket opp 😀 Håper du har en fin helg med dine <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det hadde blitt et fint innlegg! 🙂 Vi hadde laget grillspyd og grillet også paprika med kremost, hakkede grønnsaker (ferdigkjøpt på rema 1000) og så mekket Bård André burger :p Med masse forskjellige dressinger og sauser til, blir det helt fantastisk!

 10. Hva har dere fyllt paprikaen med?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kremost 🙂 Så digg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *