i en park i en by

Hei i kvelden! Nå sitter mamma og jeg og kikker på inspirasjon til hvordan deres nye leilighet skal bli, og der kommer det til å bli så fint! Gøy at de også skulle finne seg et sted å pusse opp rett etter at vi har startet, da kan vi i hvert fall dele erfaringer og denne prosessen er jo så morsom, selv om den også kan være et skikkelig slit. Jeg føler jo at vi ikke blir ferdig her NOENSINNE. Det ER så mye som gjenstår, men jeg har funnet ut at jeg bare må slutte å stresse med det. RO NED! Ting tar tid. Det må jeg bare akseptere. Jeg har en liste (så lang som ingen annen liste) over ting som skal ordnes her hjemme før vi kan si oss ferdig, men den tipper jeg er krysset ut og gjennomgått om kanskje fem år. Men det er jo sant! Tiden går veldig fort og før vi vet ordet av det har vi bodd her i ett år. Det tok lang tid før jeg følte at huset i Siljan virkelig var oss, det var først de siste årene at jeg var hundre prosent fornøyd, og da flyttet vi! Er ikke det typisk?

Omgivelsene her vi bor nå er bare så nydelige! Vi bor midt i byen, men likevel kjennes det ikke sånn ut. Det er jo i byparken og det er så deilig å ha den landlige følelsen så umiddelbar, samtidig som det tar meg to minutter å sykle til nærmeste gågate og kjøpesenter. Fuglene er like ivrige her som i Siljan, om ikke mer, og det er jeg så glad for! Det er så beroligende og egentlig definisjonen på idyll om du spør meg 😉 Var og trillet en tur i parken til Borregård Hovedgård tidligere i dag, der er det så fint! Elise og jeg skulle jo bo på hovedgården vi 😉 Det var drømmen da vi var yngre! Vi skulle dele på den da, hun med sin familie skulle bo i den ene delen, og jeg med min familie i den andre. Haha! Det ble ikke helt sånn da, men jeg bor jo i det minste bare et steinkast unna 🙂 

kjole ralph lauren denim & supply / jakke zara / sko bianco by caroline berg eriksen (fjorårets) 


Håper dere har hatt en fin start på uken! Vi sees i morgen 🙂 

46 kommentarer

 1. Fine bilder og nydelig kjole. Elsker litt sånn bohem stil. Men hvorfor i all verden har du kalesjen så langt fram. Må jo være fryktelig tett å sitte under der.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var ganske sur vind, så det er derfor 🙂

  2. Ja, sur vind har det vært i Sarpsborg i dag, men tror du fint kunne hatt den ett trinn bakover. Har hun lue og gode klær på hadde hun fint tålt å ha den litt lenger bakover. Tenk å sitte under der, får nesten pustevansker av å se på bildene.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Hun satt og spiste smoothie, koste seg 🙂

   2. Sandra

    Jises. Er det virkelig mulig Elin? Hhahaha gud, jeg må le. Hva man skal henge seg opp i! La nå Caroline få ha den kalesjen hvordan hun vil! All ære til deg Caroline for at du gidder å svare på det.

   3. Really? Hvorfor gidder du? Stort sett overser jeg slike kommentarer, men altså, går det virkelig an å kommentere sånt, også igjen etter at Caroline har svart en gang, så må du fortsette?

 2. Hei, hvor har du kjøpt de brune trekke til hondtaket?

 3. Nydelig park! Men jeg klarte ikke fokusere på noe annet enn den kalesjen :p håper hun sov i det minste å ikke satt der under alene å ventet på at dere ble ferdig å ta bilder..?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kalesjen er jo genial 🙂 spf. 50 har den også 🙂

  2. Mammapolitiet er virkelig definisjonen på mennesker som lever i et I-land, tenk om dere kunne brukt energien deres på noe mere konstruktivt enn å finne ting å kritisere oppegående mammaer som vet det beste for sine egene barn.

  3. susanne

   Jeg så ikke kalesjen.. så bar vakre Caroline, flott outfit, vakker natur og omgivelse <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3

 4. Litt rart å se så grønne bilder. Her har jeg ennå snø på plenen, og jeg har ikke sett at trærne har knopper en gang… men det kommer nok. Våren her i Finnmark kan være sen, men veldig brutal når den først kommer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, ja det vil jeg kalle sent! Da skal jeg i hvert fall stoppe å klage over at det fortsatt er sur vind :p Plutselig er våren hos dere også 🙂

 5. Så utrolig fint det siste bildet var! 😀

 6. Du er en kjempeflink blogger og oppdaterer jo flere ganger om dagen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingunn 🙂

 7. Smile tegnet kom ikke opp

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 8. Så gøy å se bloggen din! En stilig dame og mor klesstilen er alltid på topp

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Amy! 🙂

 9. Hei!
  Hvorfor redigerer dere bildene så mye at det man ser på bildene stemmer nesten ikke med hvordan det egentlig er, i virkeligheten mener jeg. Leser folk sier ofte at det er så fine bilder. Ja, de er fine, men de er jo pyntet på til de grader. for kom igjen, det er ikke det ser ut når man ser på deg på ordentlig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Anna!

   Disse bildene ble etterbehandlet i 10 minutter, dvs. at det er gjort «minimalt» med justeringer bortsett fra hva som nesten er påkrevd når man etterbehandler et bilde i raw-format.

   Jeg har også en youtubekanal som du gjerne må ta en titt på, snapchat carobergeriksen kan du også følge 🙂 I tillegg er jeg ofte med på kampanjebilder, bla. min egen veskekolleksjon for adax og bianco, og for eks. efi http://www.carolinebergeriksen.no/2017/04/09/hva-jeg-gjorde-pa-fotoshoot-efi/ Disse bildene er det ikke vi som tar eller etterbehandler, så da forstår du kanskje at det ikke er noe poeng i å spekulere.

  2. ANNA. Hva mener du med at hun ikke ser ut sånn på ordentlig ? Jeg har sett Caroline flere ganger i Oslo, så vil nok påstå at hun er seg selv ganske så lik. Så derfor mener jeg du nesten må begrunne kommentaren din litt dypere når du kommer med en sånn påstand. Og justere på lys og diverse småting er vel normalt når det deles, det gjelder de fleste med FB, Instagram , blogg etc.

 10. Ser du skriver «hun koste seg med smoothie»
  Spiser hun av sånn klemmepose selv? Har en jente som er født omtrent samtidig som Naia og hun er ikke i nærheten av å spise av de selv haha. Da hadde det isåfall blitt mye søl!
  Hvordan ser en «matdag» ut hos henne? 🙂 i forhold til mat, amming, grøt, frukt osv? Har dere startet med middag hver dag? Mange spørsmål nå, men så greit å høre andres erfaringer 🙂
  Veldig fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Det er den eneste tuten hun tar :p Jeg ammer om morgenen (i 1 time!!) og så sovner hun igjen. Når hun våkner får hun grøt og jeg tilbyr melk, men hun vil som regel ikke ha. Drikker gjerne litt vann til grøten, får vann fra skje eller fra flaske, men da kommer det ikke så mye ut ettersom hun ikke sutter noe særlig på den :/ Så spiser hun smoothie eller frukt og melk, kanskje litt brød med leverpostei, middag og melk og grøt og melk til kvelden. Jeg tilbyr alltid melk etter måltidene, men nå vil hun egentlig bare ha på morgen og kveld, i hvert fall sånn skikkelig 🙂

   1. EN TIME?!? hallo uffameg haha! Men da tenker jeg hun sover godt etter det! 🙂 har du noen tips til middager? 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg vet! Helt sykt :p Ligger som regel fra 6-7-ish :p Haha :p

    Ja, de kan spise det meste egentlig, bare du gjør det tyggevennlig for dem 🙂 Naia får ofte det samme som vi spiser, men i babymat-format 😉 Her er en god oppskrift jeg postet en gang: http://www.carolinebergeriksen.no/2014/10/20/barnemat-kyllinggryte-med-kokos/

   3. Åå, såå fin oppskrift! Den må vi prøve! Åh vi har enda ikke prøvd å gi det samme som vi spiser, føler hun fortsatt er litt for liten men hun er jo forsåvidt ikke det haha! Kanskje du kunne laget et innlegg om dette med babymat? 🙂 hadde vært fint!

 11. Kristin

  Hei Caroline. Nydelig vogn , har den selv til våre to tette. Var inne for å bestille nye håndtak og litt div fra den siden du linket til. Mye fint:) ville høre med deg før jeg sender bestillingen , om det kommer toll i tilleg? Siden det fra Sverige .. det gjorde nemlig det da du anbefalte amme bh. Jeg bestilte og måtte da betale ekstra da jeg hentet på posten. Fint om du kunne svart meg før event bestilling til nye deler av favoritt vogna. Ha en ellers nydelig dag:) digger deg og bloggen din :). Klem fra Kristin <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tror jeg nok at det gjorde, men jeg husker ikke helt sikkert :/ Betalte i hvert fall 846,80 totalt og da bestilte jeg to remmer (en til bagdel og en til vogndel) samt lokk og håndtaksbeskyttelse 🙂

   Klem 🙂

 12. Kristin

  Takk for svar:) det er jo ingen gal pris. Bare litt kjedelig når posten hentes og en må betale noen hundre i tilleg.. gleder meg til å fornye vogna 🙂 ha en fin dag<3

 13. Kjære mammapolitiet. Jeg har Bugaboo som jeg bruker til barn nr 2 nå. 90% av gangene som vogna er i bruk, har jeg skjermen helt ned. Fantastisk beskyttelse for både sol, vind og forstyrrende element under soving. Det kommer MASSE luft inn i vogna likevel, har ALDRI opplevd at det er dårlig luft der, selv etter 3 timers soving.

 14. Den beliggenheten deres høres utrolig fin ut. Det å bo ved en park og samtidig så nære fasilitetene til en by. Blir nesten litt misunnelig på det altså . Skjønner godt valget deres med å flytte dit, og med bonusen med familie rett ved. Bedre får det ikke blitt .

 15. Kristin

  Siden du har testet ut flere vogner, lurte jeg på om hvem du helst vil anbefale. Jeg hadde Emmaljunga på førstemann, men har litt lyst til å prøve den du har nå. Hvem er det du anbefaler av alle de du har prøvd? Må fungere like godt i marka som på asfalt/snø/slaps osv 🙂

  På forhånd – takk for svar!

 16. Camilla

  Kulåsparken er helt fantastisk. Vi bruker den mye selvom vi bor utenfor sentrumskjernen. Både med og uten barn.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er herlig og har blitt så utrolig fin 🙂

 17. Ganske så sikker på at det heter Hafslund hovedgård 🙂 ikke for å rette eller være frekk! Veldig fine bilder! Sarpa behandler oss bra med været om dagen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Området er kanskje likt, men dette er rett nedenfor oss i Kulåsparken 🙂 Hafslund hovedgård ligger over broen på Hafslund.

 18. Jeg ser at dere ‘sliter’ med å få minsten til å ta annet enn pupp, men har dere prøvd tutekopp? Vi hadde samme utfordringen med vår minste og han gikk rett over på kopp. Vi fjernet den dingsen som er i tuten i starten(den gjør at de må suge og det vil de jo ikke) og da gikk både vann og mme ned. Og mamma kunne bevege seg litt lenger bort

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips, H.E! 🙂

 19. Victoria

  Merker at jeg tydeligvis ikke er mamma enda, for jeg tenkte ikke en døyt på den kalesjen på barnevogna haha. Gud for noen gale kvinnfolk som sitter å surrer på nettet. Vel, mitt spørsmål var så enkelt som om du synes at hvite barnevogner blir fortere skitne? Vi planlegger å få barn snart og jeg er helt i verpemodus allerede. Elsker Emmaljunga vognene, men har ikke sett på så mange andre. Har du noen anbefalinger vedr. vogn og farge? Minns at du kjøpte en veske til å bruke som stelleveske fra Louis Vuitton, hvilken modell var det? Beklager mange spørsmål 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Jeg brukte Louis Vuitton Totally, superfin til det formålet! Men jeg savnet å kunne ha den cross body :/ Jeg har egentlig bare hatt lyse vogner! Haha 🙂 Joggevognene mine er derimot mørke, jo! Og så reisevognen. Men jeg kan ikke si at jeg synes noen av delene er noe stress, det er som regel bare å tørke av med en klut 🙂 Går så fint! Lys vogn er lekkert <3

   Masse lykke til fremover, så spennende Victoria! 🙂

 20. Ingvill

  Så utrolig fine bilder! Hvilken linse er det dere bruker for å få de så klare og fine. All ære til fotografen og modellene 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det er tatt med Canon 70 – 200mm f2,8 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *