årets sommerferie: hellas og hellas

Hei søndag! I dag er det tre uker til vi setter oss på flyet til…. Hellas! Å, det kiler i magen! Jeg gleder meg så enormt masse til ferie, det er 1 år siden sist og da lå Naia i magen min. Det skal bli så herlig å ta henne med ut i verden, vi gleder oss! Ettersom hun bare er 8 måneder, ønsker vi å dra et rolig sted med ikke altfor mye mennesker, med kort avstand til stranden og med kort avstand til rett og slett alt. Vi forelsket oss så innmari i Karpathos da vi var der for noen år siden og Nelia har jo også vært med oss til Lefkos da hun var halvannet år, så i år går vår første ferie til nettopp Karpathos! Det er bare helt nydelig der, så avslappende. Etter to turer til Lefkos har vi også blitt godt kjent med menneskene der, og de er jo så herlige! Så vi reiser til Pigadia først og blir der i noen dager, før vi legger resten av turen til Lefkos. Der skal vi bo på stranden med havet som nærmeste nabo. Det blir magisk! Her er noen bilder fra da vi var i Lefkos sommeren 2015 🙂 Se lille Nelia da! Hun blir så stor! 

Vår neste ferie skjer i juli og da reiser vi med Katrine og Bård. Det blir så fint! Denne gangen skal vi til Rhodos, og der har vi leid et stort hus som ligger på stranden og som har privat basseng, nydelig utsikt, 3 soverom, stort kjøkken og stor hage. Pluss gangavstand til en og annen restaurant. Men her er planen å bare koble helt av i den store huset i en hel uke 🙂 


Gleder meg til å ta dere med! Hvor skal dere på ferie i år? 🙂 

80 kommentarer

 1. Herlig herlig herlig! Vi la bryllupsreisen vår til Pigadia for et par år tilbake. Bodde på et helt AMAZING hotell. Falt sånn for den øya med sine vakre fjeller, sjarmerende olivenlunder og de bortgjemte fantastiske strendene som kan ta pusten fra en 🙂 Dere må virkelig nyte! I år tar vi turen til Rethymnon på Kreta. Hellas i mitt <3

 2. Ser fantastisk ut! Vi skal til skiathos Hellas, faste feriestedet til hele familien fordi vi kjenner såpass mange der! Da bor vi på hotell på stranda med bare noen meter unna en restaurant kalt 901, hvor bl.a. Goldie Hawn sitt faste spisested! Øya er forresten der de filmet den nyeste Mamma Mia i sin tid Helt fantastisk øy! En del oppoverbakker, med tanke på barn, men anbefales virkelig Ha en fin dag videre

 3. Oida! Hadde lagt inn masse emojies, så meldingen ser jo kjip ut når det er tatt bort! Lat som det er noen smilefjes og hjerter der 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   :p <3

 4. Hei:)
  Hvor leide dere huset igjennom?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fant det på Finn.no 🙂

   1. Takk:)

 5. Hvordan reiste dere til Karpathos (hvilket flyselskap)? Fly+båt eller direkte til øya? Vanskelig å finne alternativer hvis man ikke skal reise med charter…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Apollo 🙂 De legger ikke ut fly før i oktober, november tror jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *