it’s that night

Taco night! Vi hadde tenkt til å innføre pizzafredag, men for et par uker siden sa Nelia klart og tydelig ifra at hun heller ville ha taco, så da blir det sånn fremover! Vi føyer oss altså inn i rekken av så mange andre – det er så rart at akkurat taco er så typisk nordmenn på en fredag, hvordan i alle dager ble det sånn? 

Vet dere hva vi skal i kveld? Vi skal se på film! Det kan jeg ikke huske sist vi gjorde, det må ha vært i påsken da vi så Fjols til Fjells. Med andre ord er det eviglenge siden og jeg gleder meg til å bare slappe av på sofaen med Lars-Kristian, kjenner at vi trenger det bare oss to sammen, uten at vi sitter på hver vår data på kontoret, tar bilder til bloggen eller gjør noe annet jobbrelatert, det er lenge siden! 

genser fra h&m trend 


Ellers i dag har jeg løpt en etterlengtet mil ute, trent styrke og jobbet 🙂 Ikke sånn altfor spennende, men veldig greit. Jeg elsker faktisk de dagene hvor jeg bare kan sitte og jobbe og gjøre meg ferdig med ting, uten å måtte reise og pakke koffert, styre og ordne. Ikke at jeg ikke liker det, men alt til sin tid! Noen ganger kan det bli litt for mye, spesielt med to barn og to hunder og et hjem som fortsatt ikke er i orden. Så nå er jeg glad for at jeg ikke har noen reiseplaner før sommerferien setter i gang. Og da! Da er jeg klar da 🙂 Ha en super fredagskveld, dere! 

35 kommentarer

 1. When did you buy that blouse. it’s nice. What are those jeans

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from h&m and the jeans are Gina 🙂

 2. Akkurat samme her, 6 åringen insisterer på taco 😉 God helg 🙂

 3. Du stråler hver gang! Jeg får så mye inspirasjon fra bloggen din<3! Trenger litt hjelp.. i det siste så har jeg lagt på meg en god del, tør ikke å veie meg, men vet at jeg har gått opp noen kilo! Jeg har null motivasjon til trening(liker egentlig ikke noe, eller har egentlig ikke funnet helt min greie) og motivasjon til å spise noe Sunt. Det er så kjipt å skrive, men det er sannheten! Og jeg får ofte høre "du har lagt på deg, vær forsiktig med hva du spiser.." osv men hva kan jeg gjøre?? Elsker mat, og jeg er alt for svak for godteri og usunn mat! 🙁 Gruer meg til å gå med bikini i sommer.. så hadde vært greit å gå ned noen par kilo før juli(da jeg reiser.) Jeg har også gått på noe som heter "Grete Roede" men det gikk ikke så bra, gikk ned noen kilo, men ueg sklei helt av å begynte på uvanene mine! Trenger virkelig hjelp.. utrolig lei av å se slik jeg ser ut nå.. målet mitt er å få smalere midje og mindre mage, blant annet! Mvh Maya:) hadde vært utrolig glad for et svar 🙂

 4. Føler taco-fredag er en østlands-greie. Mitt inntrykk er at på Vestlandet (i hvert fall i Bergen) er det mer vanlig med lørdagstaco 🙂 Men det blir jo kjent som taco-fredag fordi man barer hører om det som skjer i Oslo området, haha

 5. De vet hva de vil disse små! Her har vi måtte gå over til sushi-fredag etter «krav» fra 3 åringen i huset
  Er det lenge siden du har kjøpt genseren? Finner den ikke på nett 🙁 var super fresh

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! De er skjønne <3

   Kjøpte genseren på Oslo city for litt over en uke siden 🙂

 6. Kjerstin

  Vi ble temmelig lei av den salte og typiske taco smaken. Men fant en ny vri. Taco chips og bogskinke i form toppet med smakfull ost. Servert med cottagecheese,økologisk salsa salat og guacemole. Litt av taco følelsen, men litt mindre salt og ergo mindre lyst på brus utover kvelden 🙂 ha en fin helg. Klem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂 Alltid deilig med en vri dersom noe blir for kjedelig i lengden:p God helg <3

 7. Så bra at du finner balansen og roer ned litt innimellom. Viktig i det lange løp! Ser ut til at det ble en bra taco night det der:)Her er det enten sushi eller taco-fredag. Jeg trodde at alle barn likte pizza,spagetti,ikke her:).Men det er jo så bra at de kommer med ønsker når det gjelder mat!Håper dere hygget dere med film! Jeg har fått så bra serie-tips av deg før,så tenkte bare å foreslå «Big little lies» hvis du ikke har sett den.Så den med mannen.Så utrolig bra serie..fantastiske omgivelser og skuespillere.Super helg til dere!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, den har jeg hørt masse bra om! Men har ikke fått sett den dessverre :/ Hvor kan jeg evnt. se den? Klem og god helg, Annie 🙂

   1. HBO nordic

 8. Sjelden tacofredag her, vi bestemmer i felleskap hva som skal lages i helgene. Barna har absolutt ikke vetorett på matvalget! Etter lang arbeidsuke skal mor og far også ha noe å si! God helg! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har barnas dag på fredag og voksne på lørdag 😉 Haha :p

 9. jeans brand

 10. what is lipstick brand and colour…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Same as almost always :p It is velvet teddy from Mac 🙂

 11. Så trist du ser ut? Smilet når ikke øynene dine…?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å? Jeg er ikke trist i hvert fall 🙂

   1. BrienneOfTarth

    For en rar ting å si…jeg synes smilet ser ekte ut 🙂

 12. Therese

  De har lyseblå tapet med skyer på hos Bauhaus. Billig er den og, kun 139 pr rull. Tips til Naias rom:)

 13. Genseren ❤ wow!

 14. Slenger med en liten hilsen fra Trøndelag. Jeg har fulgt deg hver dag i snart 6 år og det er helt utrolig at du klarer å holde det gående. Beundrer deg masse for det! Du har fått to nydelige barn og et flott hjem. Jeg savner litt den gamle stilen din, men skjønner jo at stilen din vokser i takt med alderen din 🙂
  Stå på videre.

 15. LItt sånn på siden av tacofredag egentlig – men jeg elsker huset deres. Har så lyst å bygge hus og selv om deres jo er et ganske gammelt hus, har jeg kjempelyst å bygge i klassisk stil heller enn skikkelig moderne. Ellers så har jeg lyst å kjøpe et skikkelig oppussingsprosjekt, men de finnes det ikke så mange av der jeg bor 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, Maria! Masse lykke til på husjakt 😀 Enten det blir helt nytt eller gammelt 🙂

 16. Så veldig fin du er på håret nå!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så hyggelig å høre! Null extensions :p Deilig med en liten pause også, tror håret har godt av det i disse ammetider 🙂

   1. For å være ærlig skjønner jeg ikke helt at du føler at du må ha exstensions. Uansett kvalitet ser det ikke ekte ut, for ikke å snakke om det moralske aspektet.
    Jeg heier på deg uten juksehår

 17. BrienneOfTarth

  Den genseren var helt rå, og for en knallfin farge! De hadde dessverre bare i hvit da jeg sjekket på H&M nå 🙁

 18. Fredags kos altså <3
  Du, buksen du har på deg..hvor er den fra? Hva heter den?
  Ha en strålende lørdag 🙂

 19. Pernille Evina

  Som en variasjon til vanlig taco, om det etterhert føles nødvendig, kan jeg virkelig anbefale den asiatiske tacoen fra Idas fristelser. Den har slått an her, hos store og små.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det er godt 🙂

 20. Hvorfor finnes ikke den der rosa genseren på nettsiden til hm?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke dessverre :/ Jeg kjøpte den i butikk da jeg var i Oslo forrige gang, i forbindelse med adax-lanseringen min. Den finnes sikkert der ennå, var en del av den der. Oslo City 🙂

 21. Karoline

  Den genser er helt rå! Skikkelig elsk på antrekkene for tiden 🙂 Finner ikke HM trend på nettsidene dems jeg. Så irriterende.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *