summer styles from gina tricot

– annonse – 

Akkurat nå kjører jeg i gang et flash sale hos Gina Tricot! Det starter akkurat nå og varer frem til midnatt! Bruk rabattkoden caroline20 og få 20 prosent avslag på et helt kjøp 🙂 Sommerkolleksjonen deres er verdt en titt, her er to antrekk som blir med meg i kofferten denne sommeren! 

kjole HER / smykker HER 


Plutselig er det bare litt over 3 uker til vi skal på årets første sommerferie! Herregud, som jeg gleder meg! Vi har faktisk planer om to turer i år og vi har både booket og planlagt begge reisemålene våre – vi skal til Hellas! Har jo vært Grekofil så lenge jeg kan huske og har også fått Lars-Kristian med på laget etter noen år som min sidekick. Å! Jeg gleder meg til sommer, saltvann, sol, late dager, verdens beste oliven og fetaost! Og vin i sånne skjønne, små glass. Sjarmerende Hellas Jeg er også veldig klar for å pakke sommerkofferten og dere vet jo at jeg er glad i å planlegge hva som skal med i den, slik at det rett og slett er lettere for meg å finne antrekk mens jeg er på ferie. Å ha en plan er aldri dumt 😉 I år kommer jeg blant annet til å pakke med meg maxikjoler med blonder og blomsterprint, løse shorts, badedrakter som kan brukes som bodyer, store solhatter, off shoulder-topper og laidback jumpsuits. Disse to plaggene fra Gina Tricot har garantert plass i kofferten, selvfølgelig 🙂 

playsuit HER 


♥ ♥  

27 kommentarer

 1. You have a link to those jewels

  1. Caroline Berg Eriksen

   I have bought them in store, I could not find them online :/

 2. Where you bought us shoes

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from my own collection with Bianco 🙂 From last season 😉

 3. What size the dress is?. Whether it is loose?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is very loose! They start on a size S 🙂

 4. Ja, Hellas, altså <3 Gleder meg til å se hvor dere skal og kanskje få noe inspirasjon og tips. Vi skal utenlands senere i år og har ikke bestemt oss helt for hvor enda, så det blir gøy å se fra deres tur 🙂 Skjønner godt du gleder deg!

 5. Kan du ikke fortelle litt om ferieplanene dine for i sommer?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg gjøre 🙂

 6. Haha ånei! Jeg som bestilte hele ønskelisten derifra for noen timer siden, uten overdrivelse. Jaja, må nesten le litt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Sorry 🙁

 7. Hei, Caroline.
  Har du redigert armene dine på kjole-bildene? På det øverste bildet har du et «hakk» i din høyre arm (venstre på bildet) og armene dine ser veldig tynne ut over albuene. Jeg håper inderlig det er måten du står på, og at det er en «teknisk feil» som gir deg det hakket…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå måtte jeg faktisk se etter både to og tre ganger og høre med Lars-Kristian om hva det kunne være, for det så jo helt rart ut 😀 Men det du ser der er faktisk ikke et hakk, men bare kjolen. Det ser ut som et hakk fordi blomstermønsteret har samme hudtone som armen min, og når blomstermønsteret slutter og går over i sort stoff så ser det ut som et hakk. Hvis du ser etter så ser du at over «hakket», der hvor det er sort, over der igjen blir det grønt for da kommer det grønne stoffet i kjolen 🙂

 8. Så fine kjoler 🙂 . Sommerlige. Blir deilig med gratis turer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjempefine?

   Vi har ikke planlagt noen sponsede turer i sommer, om det er det du sikter til?

  2. Ina. Syntes det er trist det du skriver i kommentarer under flere innlegg, regner med at det er samme Ina. Alltd kommentarer om sponsing og reklame bl.a. Av de siste så er det under det med garderobe skap og nå. Blir deilig med gratis turer:) Hjelper ikke putte på et smile ansikt, Hvorfor holde på sånn, forferdelig trist og sitte og kun kommentere sånn hele tiden. Om dette plager deg veldig, for det virker det som det gjør , så finn deg noe annet og bruke tiden energien din på. Noe som gjør deg glad og kanskje ikke misunnelig eller hva det er som driver deg.

 9. Kristin

  Hva skjer med armhulen på høyrearmen? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, cameltoe armpit :p Min største fiende :O

   1. Elisabeth h

    Synes det er helt merkelig at folk kommenterer «armer med hakk» og armhuler nå og andre ting v kroppen din på tidligere bilder. Er det virkelig DET dere ser etter/henger dere opp i/legger merke til på så fine bilder Carolines blogg har? Og,forøvrig helt enig med LN om den/de som til stadighet kommer med stikk som antyder at LK og C får ALT sponset og gratis. Caroline har nesten alltid vært svært ryddig med å si ifra hva som er sponset ,så dere kan slappe av litt, de må nok betale en del selv. Det sies misunnelsen er større enn kjønnsdriften her i dette landet…

 10. Where did this rattan furniture group be purchased? It was a pity when there were no jewelry at Gina tricon’s website at all:/

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from sixbondstreet.no 😀

 11. Kirstine

  Du er nydelig, og en stor inspirasjonskilde 🙂 hvor har du kjøpt skinnjakken din? Den er så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Snille du! Tusen takk 🙂 Den er fra boda skins! 🙂

 12. Vakker er du! Det virker det som du er inni også, Caroline 🙂

  Håper du vil dele litt mer av ferieplanene. Vi trenger inspirasjoooon ;P

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg vel gjøre 😀 Innlegg kommer ila. helgen 😀 Tusen takk, snille!

 13. Hei 🙂

  Hvor er skinnjakken fra? Utrolig fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra boda skins, gammel :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *