oppussing: 3 ulike garderober

– sponset garderobe: strai –

I dag har vi feiret 17.mai i barnehagen! Det var mye større enn jeg var forberedt på, for det virket som de fleste barna i sentrum gikk i dette toget og det var jo så stas! Tror aldri jeg har sett Nelia SÅ stolt før 🙂 Så dagen startet med en brak klokken halv seks, da var Nelia så spent at hun ikke kunne vente lenger med å bruke den røde kjolen sin 🙂 Så da ble det pynting av små og store, tog, pølser, kake, lodd og nå har jeg hentet inn hjelp fra mamma, så nå står vi på kjøkkenet og svinger oss før morgendagen 🙂 Dessverre må hjelpen min dra snart, men jeg skal klare meg greit på egen hånd herfra 😉 Viser dere bilder fra dagen litt senere – først må vi snakke om noe helt annet: garderobe! 

Vi var på møte hos Strai på Tunejordet sent i forrige uke og fikk gjennomgått forslagene de har laget til oss etter at de var her hjemme for å se på det potensielle prosjektet og for å ta mål. Vi snakket litt om hvilke ønsker og tanker vi hadde, og resultatet ble disse skissene. Jeg elsker faktisk alle tre og fikk helt sommerfugler i magen da de ble presentert for meg. Slik det ser ut inne på klesskapet nå, med en hundre år gammel strietapet sprikende ut av en gusjegrønn vegg, lister som har knekt oppe ved taket og pappeske på pappeske som tyter over av klar samt en masse racks med klær som allerede er overfylt, så er tanken på at alt dette kan pakkes bort og bli til noe slikt som det på tegningen så fjern for meg, at jeg nesten begynner å grine når jeg tenker på det. Vi snakker om levering og montering i løpet av juni – klyp meg i armen! Det blir så bra! 


Vi skal også ha en øy foran klesskapet, slik at vi får utnyttet plassen enda bedre, men denne har ikke blitt tegnet inn ennå 🙂 Så spørsmålet er: hvilken løsning ville dere gått for? Og hvilke knotter?

Tell me! Jeg heller mot løsningen som har sminkebord i midten og diamantknotten i sølv eller den helt enkle, runde i sølv – så fine 🙂 

129 kommentarer

 1. Jeg slenger meg på deg! Løsningen med sminkebord i midten og diamantknottene i sølv 😀

 2. Det nederste forslaget, og den enkle runde knotten. Ville heller gått for speil i helfigur, og en stor puff til.

 3. Wow Hadde tatt sminkebordet og den enkle i sølv. Tidløst❤️

 4. Tvillingjenter

  Sminkebord, helt klart!

 5. Jeg ville ha valgt det med sminkebord og de knottene i helsølv 🙂

 6. Katrine

  Sminkebord i midten og knottene helt enkle, runde i sølv 🙂

 7. Cathrine

  Så lekkert! Ville definitivt gått for løsning 1 🙂 da får dere masse skapplass, samtidig som det ikke blir så kjedelig pga hyllen i midten der dere kan ha speil + noe pynt/blomster 🙂
  Løsningen på sminkebordet virker kanskje som en bra ide, men jeg er 99% sikker på at du ikke hadde brukt det. Jeg tenkte samme tanken med å ha sminkebord på soverommet, men på et sånt rom er lyset rett og slett ikke egnet for å sminke seg i. I tillegg er det ofte man må ha tilgang til vask når man sminker seg (vaske bort sminke fra hendene osv), og da blir det bare styr med å gå frem og tilbake til badet. Man ser for seg at sminkebord vil være så praktisk og fint, men etter min erfaring er det ikke like praktisk når man faktisk får det 🙂 Så ville mye heller gått for løsning 1 der dere får mer oppbevaring og slipper støv på gulvet under blodplaten!

  Av knotter synes jeg de enkle søvkulene var enklest og finest. Det er ganske mange skap, så tror diamanter blir litt for mye 🙂 Sølv kulene hadde vært veldig stilig og elegant! 🙂

 8. Løsning nr 2 med knott nr 3 fra venstre på det første bilde av knottene! 🙂

 9. Helt enig med deg Caroline. Den løsningen med sminkebordet passer veldig fint til huset, samt at skulle du finne ut at du trenger flere skuffer så kan det ettermonteres under sminkebordet.

 10. Ville gått for løsningen med sminkebord i midten så mye finere ut enn de andre. Ville gått for helt enkle sølvknotter.

  Min mening 🙂

  Ha en fin 17 mai

 11. Alle tre er fine, men tenker litt praktisk: Sminkebord/-nisje tar bort skapplass. (Aldri hørt om noen som har for mye skapplass…) Kan fort bli litt dunkelt/vanskelig lys inni den sminkenisjen kanskje? (Sammenlignet med badet feks.) Og den stigen…må dere ha den egentlig? Veldig fristende for små barn å klatre i…og den tar bort veldig mye gulvplass i hele rommets bredde. Tenker at det som legges øverst ikke brukes så ofte, hva med en pen «gardintrapp» som oppbevares inni et skap og tas ut ved behov? Knotter: Jeg hadde gått for de enkle i stål, bling er ikke helt meg, men det er jo det enkleste i verden å bytte senere også. Lykke til!

 12. Lekkert, ville gått for den med skap hele vegen, selv om dere har god plass, så får en aldri plass nok. Jeg har noe lignende den løsningen på bilde nederst. Og har knotter i diamant/sølv, lekkert. Ville valgt separat sminkebord om dere har plass. Om du kan oppbevare klær på f.eks gjeste rom (sesong klær pakkes bort) så hadde jeg valgt med sminkebord i som bilde 2 . Blir uansett veldig bra. Strai har mye lekkert så gleder meg til slutt resultat

 13. Helt klart uten sminkebord. Mer skapplass er gull verdt. Sminker meg uansett på badet. Ville valgt den runde sølvknotten. Heldige dere! Lykke til 🙂

 14. Thea Marie

  Så fint det blir, Caroline!!!
  Jeg stemmer for løsningen med sminkebordet i midten og den diamantknotten i sølv(den som er firkantet)

  Håper dere har hatt en fin dag og ønsker dere en fantastisk feiring i morgen 🙂

 15. Løsning nr 1! (Meeen med et større speil hihi). Altså, det fineste visuelt sett var jo nr 2 med stol/sminkebord. Men kommer du til å bruke det/sitte der? 😛 Da ville jeg heller hatt de skuffene under der til oppbevaring altså. Haha! Men hmm om du skal ha en øy også så blir det gjerne nok skapplass uansett? Vet ikke, bare tenker at du sikkert har veldig mye som må ha plass inni skap og skuffer. 🙂 Enig med sølvknottene!!

 16. Nr 3. Med en annen løsning med speil i hel figur. Mest mulig plass til klær og sko. Også knotten med gull. Passer fint til den sorte veggen og tar igjen mye av stilen i resten av huset.

 17. Kristin

  Helt klart løsningen med sminkebord! Både finest og mest praktisk ser jeg for meg 🙂

 18. Hvis dere har nok plass til alle klærne deres, ville jeg absolutt gått for sminkebordet i midten! Så fint! Og de enkle sølvknottene! Masse lykke til med valget!

 19. Synes også løsningen med sminkebordet var finest!! Og diamantknotter. Wow!

 20. Hei! Så fine, jeg ville helt klart gått for den siste garderobeløsningen. Hvis dere skal ha en øy der syntes jeg at det fort kan bli litt mye med de to andre løsningene. Knottene var litt mer vanskelige, men har en knapp på de to runde. med sølv på. Lykke til!

 21. Susanne

  Uten tvil den første løsningen! Det så skikkelig lekkert ut! 😀

 22. Man får aldri nok garderobeskap, ville valgt alternativet uten speil/bord. Det stjeler altfor mye av oppbevaringsplassen.
  Enkle runde sølvknotter.

 23. Kristin

  Jeg ville så definitivt gått for løsning 2. Den gir minst klesplass, men kjekt å ha ett speil og litt sminkeplass. Så slipper du å gå ut av rommet for å sjekke antrekket og fikse sminke.

 24. Får dere garderoben gratis ?

  1. Ina, står jo sponset, så de får den nok ( så skatter de nok slik at det blir riktig. ikke noe vi trenger å tenke på )

 25. Hei, veldig fine garderober alle tre! Men tror jeg likte best den løsningen med sminkebord i midten og de runde diamantknottene i sølv. Gleder meg til å se resultatet!

  Ønsker deg og dine en fin 17.mai feiring i morgen ❤

 26. Så fint! Jeg syns sminkebord i midten, å den helt enkle runde knotten. Stilfullt å rent, syns det passer best til huset. Å den diamant knotten minnet litt om en sånn stor kjærlighets-ring man kjøp på godteri butikken som barn haha!
  Blir så inspirert av oppussingen deres! Du er så flink til å få alt til å passe <3

 27. Henriette

  Helt klart en løsning med speil i midten! Hos oss er jeg redd den stolen heller ville blitt brukt til å slenge fra seg ting på, og jeg ser for meg at jeg ville foretrukket å sminke meg på badet. Så jeg hadde nok valgt den øverste løsningen! Knotter: enkle, runde i sølv. Kjempefine og litt mer tidløse kanskje? Uansett, kjempefine garderobeløsninger! Spent på hva dere velger 🙂

 28. Synest dere skal åpne opp, og sminkebordet bar veldig fint. Likevel mener jeg klart nr 1, men med et kult sort/hvitt innrammet motefotograf du kan bestille på feks art.com 🙂 også enkle sølvkknotter!

 29. Kristine

  Enig med deg – løsning 2 med diamant knotter! Så fint!

 30. Synes den første løsningen var veldig fin 🙂 Du burde tenke på om du faktisk kommer til å sitte der å sminke deg eller om det heller blir til at du står på badet. Jeg hadde sminkebord før, men jeg liker ikke å sitte å sminke meg, så jeg ble alltid stående på badet. Fordelen med den første løsningen er jo at du får litt mer skapplass. Når det gjelder knotter likte jeg den med sølv og diamant best. Lykke til med valget av garderobeløsning og ikke minst; ha en super nasjonaldag i morgen <3

 31. susanne

  Å så koselig innlegg, og at vi får «väre med» i valget 🙂 Först må jeg få si at det blir UTROLIG flott! <3 Så min mening; Nr 1 var så helhetlig og fin, absolutt favoritt! Men nr 2 kan bli ny favoritt om det ble malt hvitt under bordet/benken, alltså helhetlig ville det sett ut som nr 1. Håper du forstår. 🙂 Knottene,; er enig med dine valg der 🙂

 32. Therese

  Bilde 1, så har du god plads til kaffemaskin, sminke og smykker i midten.
  Alle alternativerne var rigtig fine

 33. Det er tøft med stige, men den kommer til å bli et irritasjonsmoment som kun er i veien… Jeg har lignende løsning hjemme hos meg og fikk nok etter noen uker (lett å fjerne heldigvis). 😉

 34. Veldig fine alle tre! Men tror ikke jeg ville gått for sminkebord da jeg er redd det blir mørkt å sitte å sminke seg der. Jeg ville heller hatt noen hyller der du kunne vist frem noen av de flotte skoa og veskene dine. Hvis jeg skulle valgt en av de tre du viste overnfor, ville jeg valgt den siste som er lukket. Mest praktisk da jeg tror et sminkebord vil bli lite brukt, og den speilåpningen ikke er særlig praktisk. Men veldig dine skap!

 35. Det som gjør rommet flottest er etter min mening alternativet med sminkebord i midten og helt enkle runde knotter i sølv, selv om det ved dette alternativet går bort noe lagringsplass.

 36. Tips, hvis du skal bruke den plassen til å sminke deg etc – så ville jeg sørget for noe innebygget lys på f.eks sidene av speilet, ellers får du bare et skarpt lys inn fra vinduene på den ene siden, ikke særlig optimalt sminkebelysning 🙂

 37. Hei Caroline.
  Selv hadde jeg gått for løsning 1 og gullfarget knott:)
  Uannsett blir det nok så flott hos dere:)

 38. Bilde nummer 1 med sølv knotter. Tenk all skap-plassen du mister med det sminkebordet, som eg antar blir brukt som «oppbevaring» for ting/tang med tiden 🙂
  Er ofte dårlig sminkelys vinterhalvåret på soverom.. Har selv bord på soverommet.. står å støver ned… I mai måned

 39. Helt enig med dine tanker om løsning og knotter, ville valg diamanten med sølv 🙂 lekkert!

 40. Hva skal du gjøre med alle skoene dine da? 🙂

 41. Ville valgt den nederste med dører over alt og heller hatt speil på den svarte veggen til høyre☺ Det så mest ryddig it. De runde sølvknottene likte jeg best, eller de kanskje de firkantede. Lykke til med valget

 42. Sminkebordet, heøt klart! Og diamantknotter med gull 🙂

 43. Men søde Caroline! Du kan da ikke have ALT der

 44. Utrolig gøy å følge oppussingen deres! Jeg ville godt får den nederste løsningen, kan ikke se at det blir nok skapplass ellers. Den enkle runde i sølv er den eneste jeg ville hatt selv, kjempe fin. Vi har mye av de samme fargene som dere hjemme (minty breeze og deco blue) så veldig gøy å se det hjemme hos noen andre med annet interiør. Gøy :):)

 45. Elisabeth h

  Definitivt løsning nr to. Og rund sølvknott. Blir bare så stilig og praktisk, dette blir dere nok fornøyd med!

 46. Den siste løsningen, den uten speil, og ingen av knottene. 🙂

 47. Hvor er den toppen fra som du hadde på snap’en i dag? Den lyseblå? Den var så fin

 48. Sara Katrin

  Jeg tenker det samme som deg. Skal du gå for det første alternativet, så kan det bli litt innvikla ifht plassering av føttene når du skal sminke deg. Så jeg satser på nr 2, ja.

  Men jeg er nysgjerrig på den øya dere skal ha. Er det for oppbevaring av tilbehør eller hva skal den brukes til?

  Du har jo et hav av sko i tillegg. Har du funnet noen løsninger til den? Syns du nevnte noe om det tidligere, men da hadde du vel ikke bestemt deg enda.

  Det ser uanz veldig bra ut på tegningene. Det kommer til å bli dødsfint uanz hva dere går for.

 49. Benedicte

  Så lekkert! Jeg likte best den øverste eller nederste løsningen:) føler disse utbyttet plassen best! Også er jeg veldig enig med setning at diamantknottene i sølv var finest!

 50. Garderobeløsning nr 3, den med bare skap- får aldri nok av det 😉 Jeg ville valgt de runde enkle knottene i sølv- tidløse og fine 🙂
  Ha en flott 17 Mai feiring !

 51. Nr. 1 😀 Med diamantknotter i sølv 😀

 52. Diamant i sølv! Ditta blir skikkla bra caroline!

 53. Mathilde

  Jeg synes alternativ tre, med de enkle runde knottene. Det ser mest ryddig ut mener jeg 🙂 Personlig liker jeg å ha så ryddige omgivelser som mulig på soverommet, da sover jeg bedre 🙂

 54. Åååh så fine garderobeløsninger!! Jeg ville gått for varianten med sminkebord og de runde knottene i sølv 🙂

 55. Ann-Cathrin

  Tenkte AKKURAT det samme som deg. Det blir kjempelekkert 🙂

 56. Så enig med deg. Sminkebord og diamantknotter. Veldig fint. :o)

 57. Jeg hadde gått for den med sminkebord og stol, så jo SÅ lekkert ut! Det ga en utrolig åpen og fin følelse også! Lykke til!

 58. Natalie

  Så fint! Ville absolutt gått for sminkebord i midten, og de enkle, runde knottene i sølv 🙂

 59. Ingvild

  Så utrolig fin løsning!! Ser knallbra ut:-) Jeg ville helt klart gått for skapløsningen i midten, da er det mer behagelig å bruke speilet når du kan ha bena under. Dy får uansett mye skapplass, siden du også skriver at dere skal ha en øy. Også ville jeg valgt de firkantede knottene. De er litt bling og glam, men samtidig ikke for mye. Lykke til!:-)

 60. Rebecca

  Så gøy med barnehage tog! Jeg hadde personlig valgt den med «sminkebord», og enten gull-knott (hvis andre gull detaljer ellers i rommet) eller den «diamant» i sølv, kjempe fint! 🙂 God kveld

 61. Sminkebord i midten og firkantet knott – hvis dere skal ha en sånn skillevegg også blir linjene litt mer helhetlig 🙂

  En helt annen ting, ser det fortsatt er in med sånne katteklør til negler – en veldig definert spiss ytterst på ganske lange negler. I tillegg til at det ikke er spesielt pent, så må det være helt utrolig upraktisk?! Ser for meg at det er lett å henge seg opp i alt mulig og for den saks skyld knekke dem? Hører gjerne fra noen med erfaring 🙂 hver sin smak og alt det der.

  Er det mye oppussing igjen for dere, eller begynner du å føle deg hjemme? Spesielt stuen i den svale grønne ser så fin ut!

  Ønsker dere en strålende 17. mai! Må være så fint å ha familie i nærheten på slike dager!

 62. Så fint! Ville gått for den øverste med de runde sølvknottene. Bra å utnytte all plassen☺Håper dere får en super 17. mai!

 63. Caroline

  Dere må gå for løsning nummer tre!!! Og rund knott i sølv. Får litt dukkehjem feeling av de andre løsningene.

 64. Hvor er den blomstrete blusen din fra som du har på deg på snap?

 65. Hanne Marte

  Hadde valgt løsning 1 med de «krystall» knottene med sølvdetaljer på

 66. Ragnhild

  Isteden for sminkebord hadde det vært kult med sko/veske «utstilling der! For en sminker seg som regel ikke på soverommet? Skjønner at det ser pent ut men kanskje ikke sånn kjempepraktisk. Men enig i at det må brytes opp med noe hvis ikke blir det voldsomt mye skap. Knottene som var helt enkel i sølv

 67. Hvis løsningen har plass til alle klærne : Nr 2 med diamantknott med sølv

 68. Med sminkebord og helt runde, enkle sølvknotter

 69. Ragnhild

  Evt en sittebenk ala kjøkkenet hadde også vært fint 🙂

 70. åååh sminkebordet, helt klart! noe av det fineste jeg har sett! Kanskje de nøytrale, runde sølvknottene siden det blir så mange av de og at det toner ned litt «prettyness» om det er noe som heter det da? 😉 Tror det ville vært en lekker, klassisk, feminin samt mannevennlig løsning 😀 <3

 71. Hadde gått for alternativ nr tre med enten glatte sølv eller diamanter i sølv.

  Sminkebord på soverommet er vel ikke særlig praktisk og det stjal veldig mye skapplass.

 72. Så utrolig fint! Ville hatt løsningen nr 1 med diamantknottene i sølv Fint med den åpne løsningen som bryter opp lutt men kanskje hatt hyller der til de fineste veskene eller skoene?
  Sminke plassen var utrolig fint også men du sminker deg kanskje på bade uansett?

 73. Alternativ 3 med enkle runde stål knotter. Klassisk og stilrent. Jeg tenker at et sånt sminkebord blir lite brukt…

 74. Så mye fint å velge mellom!! Jaaaa gå for løsningen med sminkebord i midten, det ga en fin dybde i rommet og en kledelig «oppknekk» i mengden hvite skap. Og diamantknottene med sølv, de var skikkelig fine, de ser veldig sofistikerte ut men samtidig ikke for overdådig. Men uansett, jeg tenker at hva du/dere enn lar valget falle på så blir det kjempefint Ha for øvrig en superfin 17.mai-feiring imorgen

 75. Dette blir drit lekkert uansett, men jeg er verdens mest praktiske menneske og litt kjedelig av den grunn. Men….., seriøst, hvor ofte har du tid eller anledning til å sitte foran et sminke bord. Jeg ser for meg en gustaviansk tid hvor man hadde kammerpiker og de børstet husfruens hår før leggetid. Mest mulig skap plass, det er det du trenger vet du

 76. Lene-Marie

  Alternativ 2:)

 77. Madelen

  Jeg hadde gått for løsning nr 1 eller 3 😀 og med helt enkle runde knotter tror jeg… føler nr 2 med sminkebordet blir litt unødvendig og lite praktisk? Eller tenker du da at du skal sitte der å sminke deg til hverdags? 🙂 blir nok supert uansett!

 78. Lene Sandvik

  Uten tvil ville jeg valgt alternativet der du har høyskap. Ville heller kjøpt et antikk sminkebord å pynte soverommet med. Da det ville være så fint i deres hus. Garderoben ville jeg prioritert til tøy!

 79. Løsning nr1 med rund sølvknott
  Dere får det sååå fint!!
  Lykke til med valget, blir spennende og se hva det blir

 80. Inger-Helene

  Løsning nr 3, det sminkebordet og speilet der er altfor lite. På den store svarte veggen ville jeg hatt stort fullfigurspeil midt på veggen og dekt hele veggen med åpne, hvite hyller til sko og vesker

 81. Alt 1. med diamantknott i sølv! Elsk <3

 82. Syntes løsning nummer to med diamantknotten i sølv hadde vært utrolig fin! 🙂

 83. Alternativ 1!
  Sminkebordet ville jeg heller hatt v vinduet, der er mye bedre lys! Blir så mørkt i midten av skapene. Pluss at du får 6 ekstra skuffer

 84. Nr. 1 eller nr. 3, med vanlig enkle søvknotter! Det kommer til å bli så utrolig fint uansett hva dere velger å få for 🙂

 85. Sminkebord og sølvknott som smaler inn i bunn.

 86. Kjempe fine løsninger alle tre, men jeg ville gått for løsning tre for å få mest mulig skapplass og hatt enkle sølv knotter 🙂 Hvor mye får du bruk for sminkebordet tror du, kontra skapplassen? Pluss at en sminke plass ville jeg heller hatt der det er dagslys fremfor inne på et mørk sted. Ønsker dere en fin 17 mai 🙂

 87. Den enkle runde i sølv:) hadde gått for sminkebord med stol..

 88. Den i midten med sminkebord var finest ja! Likte knotten med gull på. Vi pusser opp soverom selv, så gleder meg til å se mer 🙂 kan få litt inspirasjon selv om deres sikkert er tre ganger så stort :p

 89. Helt enig med deg Caroline. Det kommer til å bli dødslekkert!

 90. Sminkebord og ren takket sølv greb.
  Gud, det bliver så flot.

 91. Nr 3 med blanke runde knotter. Tenker mest skapplass!:) dere har jo ikke akkurat lite klær

 92. Nr 1 med de enkle, runde sølvknottene!:)

 93. Sminkebord i midten og rund knott i sølv; nr 3. Enkelt, tidløst og elegant! Blir kjempefint:)

 94. Hanne N

  Alle var kjempefine!!, men oppbevaring blir det jo virkelig aldri nok av.. sånn sett ville jeg nok gått for alternativ tre da jeg tror (for min egen del) at sminkebordet ikke vil bli brukt til sminking – fordi da må jo all sminken være der og – men den er som regel på badet 🙂 spørs hvor mye oppbevaring dere trenger da, men det var kjempefint og det gir nok en annen dybde i rommet med sminkebord, rommet virker kanskje større med enn uten? Hmm dette var faktisk ganske vanskelig! Det blir fint uansett hva dere velger 🙂

 95. Anonymbarefordi

  Løsning nr 2 med firkantet knotter

 96. Anita B

  Synes du skal gå for den nederste løsningen med mest mulig skap jeg 🙂 Personlig synes jeg aldri jeg kan få nok skapplass!

 97. Ann Haaning.

  Hejsa smukke
  Jeg tænker helt klar løsning 2 – så fint med sminkebord i midten, dog tror jeg ikke du vil få særligt meget ud af pladsen hvis ikke du kan sidde ordentligt med benene ind under bordet?
  Dog ville jeg vælge, at der istedet for sort malling under bordet, skulle være et hvidt træpanel, der ligesom falder mere i ét med skabene, så det bliver spejlet og den mørkebaggund der er i fokus på en måde? Det tror jeg kunne være helt utroligt flot
  Og så tænker jeg nøjagtigt det samme med dig omkring greb, de ville begge være utroligt fine og falde i et med helheden, det ville være synd at bryde det alt for meget synes jeg!

  Håber alt er dejligt hos jer, nyder at følge med, både her og på snappen

  Kram fra Danmark ❤️

 98. Kristin

  Lekkert!
  Ikke sminkebord, men den med åpning og speil. Enkle, rene knotter uten dilldall.

 99. It may be nice to have a full length mirror there? But, I’m not sure what you have in your bedroom or the rest of the house.

 100. Tenkte akkurat det samme som deg – det ville blitt utrolig fint med et sminkebord i midten, med enten diamantknotter i sølv eller enkel sølvknott. Dette blir kjempebra! Huset deres er så gjennomført nydelig!

 101. Ville valgt bilde nr1, og diamantknotten i sølv.

 102. Ariadne

  Alternativ to, med sminkebord, og diamantknottene, var mine favoritter også!

 103. Susanne

  Så lekkert! Jeg synes alternativ nr.1 med diamant sølv knotter 🙂

 104. De enkle sølvknottene er fine. Når det gjelder innredningen ville jeg personlig gått for den siste, uten sminkebordet. Men det kommer av at jeg liker å ha det kaldt på soverommet så jeg kunne ikke fått brukt sminkebordet annet enn midt på sommeren når det uansett er varmt!

 105. Mona Moss

  Enkle i runde i sølv, enkel og holdbar i år fremover 🙂

 106. Hei og god 17. mai
  Uansett hvilken garderobeløsning som velges, blir det fint. Den løsningen uten sminkebord virker mer massiv, enn den med sminkebord. Det blir et fint oppbrudd i de høye skapene.
  Spørsmålet er vel, vil du bruke det til sminkebord?
  Flere som har «investert» i sminkebord bruker det ikke og sminker seg heller på badet, eller et annet egnet sted. Noen synes det kanskje blir for mørkt? eller om det er av andre årsaker vet ikke jeg 😉
  Dersom du ikke skal bruke det til sminkebord, på sikt, er det jo fint med ekstra garderobeskap/hyller/skuffer. Men, tenker man kun visuelt på de to løsningene ville jeg ha gått for «sminkebordversjonen» for det gir mer «luft» til rommet. Hvordan det blir med øya, blir spennende å se 😉
  Kottene i sølv og «diamanter» er jo så fine, så jeg ville helt klart ha gått for dem – som du selv sier!
  Uansett hva dere velger, er jeg helt sikker på at det kommer til å bli veldig bra 🙂
  Lykke til med å finne løsninger 🙂

 107. Camilla

  Jeg forstår slet ikke, hvis I, med jeres store garderober, kan få plads, med mindre I vælger løsning tre? Men det ved du heldigvis bedst selv <3
  Hvad angår greb, så er jeg mest til den enkle, runde. Synes også krystallerne er fine, men med jeres genbemførte stil tænker jeg, de bliver lidt for bling-bling.

 108. Ville definitivt gått for løsning nummer 2! Så utrolig fint 😀

 109. I would choose gold one with crystal. Here is really interesting idea of white and black wardrobe: https://www.pinterest.com/pin/447474912961286270/
  It would harmonize with black walls 🙂

 110. Jeg hadde en periode sminkebord på garderoberommet. Elsket det! Så hvis du går for den løsningen, husk på: 1. Sittestilling, dybde benk. Du trenger å komme inntil speilet når du sminker deg. Eventuelt kan du ha et ekstra , mindre speil på benken. 2. Godt sminkelys! Jeg hadde integrert lys i speilet som var optimalt, men det finnes sikkert mange måter å løse det på. Lykke til med valg av løsning! Alle tre ser iallfall veldig bra ut.

 111. Løsning 1 med enten helt sølv knott eller den runde diamanten med sølv ☺️

 112. Lillian

  Jeg ville gått for den øverste varianten med helt enkle sølvknotter:))

 113. Pernille

  Jeg personlig ser ingen grunn til å velge sminkebord. Jeg vet at jeg uansett hadde benyttet badet til sminking. Men hvis du virkelig har tro på at du hadde brukt det, så må jeg jo si meg enig i at det var fint og flott!

 114. Inger Helen

  Den første løsning med speile. og diamant knotter med sølv 🙂

 115. Løsning nr tre ser veldig ryddig og pen ut!
  Så spennende med ny garderobe!
  Lykke til med valgene 🙂

 116. Hei! Tenkte på en ting: løsningen med sminkebord ser stilig ut, men du får ikke et godt lys til å sminke deg (med mindre du får installert noen lamper på begge sidene av speilet). Ellers må du snu deg hele tida til vinduet for å få godt ‘sminkelys’ på deg, og dette blir kanskje ikke så praktisk.

 117. Løsning nr. 3, med skap på hele veggen. 🙂 Diamantknotter med sølv.

  Ville personlig droppet øy i tilknytning til garderoben. Ser veldig åpent og rent ut slik som det er nå.

 118. Benedicte

  Nr 3! Med så fine bad dere har er sminkebord her inne overflødig! Og man får jo så mye fint skuffer etc til smykker! Synes knottene med gull var veldig lekre!

 119. Du bør ha sminkebordet foran vinduet. Da får du perfekt lys hele tiden. Har du sminkebordet på siden får du bare lys fra en side. Ser kjempe flott ut!

 120. jeg ville valgt den uten sminkebord. helt tett garderobe, altså. mest plass til klær og øy til stasj og evt sminke. Ellers er det jo fint å ha et smalt sminkebord under vinduet ditt, godt lys etc

 121. Den midterste m sminkebord og den runde sølvknotten ☺️

 122. Veldig fint med sminkebord, skaper også stemning. Ville nok likevel ha gått for den løsningen med skuffer under sminkebordet – med mindre dere skal ha mange skuffer inni skapene/på øya. Tenker på om det er nok plass til undertøy osv.

  Men ikke den med helvegg – den ble så ruvende. Herlig for øyet å bryte opp.

  Elsker knottene med gull i seg. De kler så godt detaljene på badet. Men dere vet jo best hvordan resten av stilen blir.

 123. Løsning nr 3 med runde knotter i sølv Enklest mulig. Enig med det som ble sagt over; sminker man seg egentlig på soverommet?

 124. susanne

  Har lest kommentarene, og tenker det er lurt å utnytte plassen som mange skriver… Hva med lösning nr 2, ta bort stolen og bordet, og lag hyller til sko! eller speil istedefor svart inni der, og sorte hyller. Blir kjempeflott! 😉

 125. Liker best nr. 2 med sminkebord, gjør rommet mer interessant med et brekk på skapveggen. Sminkebord eller ikke, fint med et sted å sette seg ned, oppbevare smykker, parfyme o.l. Liker best gullknotter uten diamant (om det finnes) Synes generelt gulldetaljer gjør seg best mot svart/hvitt. Sølv gjør stilen kaldere og mer moderne, og man mister det «coole» budoir/franske bohempreget.

 126. Jeg hadde også gått for diamantknagger i sølv! Høres ut som en god plan med en øy. Når jeg tenker på drømmeklesskap, ser jeg for meg Carrie fra sex and the city filmen sitt. Åh, elsker virkelig stilen dere har valgt i det nye huset! Virkelig drømmehus. Lykke til videre med oppussing, og legg ut MASSE BILDER

 127. Nathalie

  Kunne jeg spurt om målene på garderoben?:) vi renoverer for tiden en leilighet og garderoben er et eneste stort dilemma.:) Hehe. Kunne tenkt meg noe lignende, men tror veggen vår er for kort. På forhånd takk 🙂

 128. Løsning nr.1 og knott nr.4 fra venstre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *