barnas 17. mai

God kveld! Nå regner jeg med at alle bunadskjorter er strøket, sølvet er pusset og de fleste er i rute til morgendagen? Brikkene begynner å falle på plass her hjemme også, men det er fortsatt litt igjen før jeg kan finne sengen. Pizzamannen ringte på døren for bare et par timer siden, i dag gjorde vi det enkelt før det braker løs med masse god mat i morgen! Jeg har fått massiv hjelp av mamma for å bli ferdig i dag og er så takknemlig for det! I morgen starter vi dagen med barnetog og en tur i Kulåsparken før vi skal spise en stor lunsj her hjemme. Dagen i dag har vært en så fin start på alt sammen, her er noen bilder! 


Besøket har kommet fra Ålesund og Oslo, så huset er fullt av gjester og det er så hyggelig! Håper dere får en fantastisk nasjonaldag i morgen! Det unner jeg dere alle sammen Stor klem! 

40 kommentarer

 1. Hvor er den nydelige jakken fra, og hva koster den? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra i fjor sommer :O men er fra Zara! Var det 799,- tro? Husker ikke :/

 2. Håper du bestiller pizza fra Tamis, Sarpsborgs beste pizza!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 3. Er garderoben gratis ? 🙂

 4. Du som er så nydelig gravid og dere som får så vakre barn.. Dere kan bare ikke si stopp etter to:o!! Har dere satt endelig punktum eller vurderer dere flere barn? Med så stort hus og mengder med kjærlighet å gi! Og tenk så trygt og godt hjem å vokse opp i! Tenker dere på flere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 tiden vil vise! men jeg er veldig takknemlig for de to flotte jentene mine <3

 5. Her har vi «unntakstilstand» på nasjonaldagen i år av forskjellige grunner, så det blir low key feiring hjemme bare vi to voksne, barnetog på NRK og utvidet brunsj – før arbeidsdag torsdag. Hver alder har sin sjarm, og akkurat i år var det veldig ok å slippe hurlumhei!
  Gratulerer med dagen til dere, håper dagen blir fin for store og små!

 6. Jeg blir så GLAD av å lese bloggen din!!:) I motsetning til mange andre bloggere så klager du så sjeldent og skriver alltid noe positivt! Du virker så takknemlig og det ser ut som du koser deg i livet ditt, og det er så deilig å se!:) Ha en nydelig feiring med dine fine!<3

 7. Veronica

  Så fin bukse!!! Hvor er den fra? Han en fin 17. Mai feiring.

 8. Har Naia brune øyne? <3

 9. jeans and blouse brand

 10. Rannvei

  Lurer virkelig på om flere foreldre gikk med stiletthæler, passer liksom ikke helt inn i settingen :DDDD

 11. Hvor er dette antrekket fra? Buksen og blusen?

 12. Karoline

  Så utrolig fin du var! Kåpen, buksene, fargen på neglene… Dette går i inspirasjonbunken 🙂 Kan du dele hvor de forskjellige plagene er fra og hvilke neglelakk du har brukt? Ligner på en Essie farge jeg har.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Karoline! Tusen takk 🙂 Jeg husker ikke fargen dessverre :O Skal høre med negledesigneren min neste gang 🙂

 13. Birgitte

  Hei.
  Ser du har brune håndtak på vognen, følgte det med vognen eller har du kjøpt utenom? 😉 I såfall hvor? :):)

  Gratulerer med dagen!
  Hilsen Birgitte 🙂

 14. Hvor er blusen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 15. Gratulerer med dagen fra Tyskland

 16. Kariann

  Du er jo bare så god Caroline!! Virkelig. Om det er mine ti år som drillpike eller bare nasjonalisten i meg som gjør at jeg elsker 17.mai og har dette som en av mine desidert favoritt dager i året!!
  Nå hadde jeg meg et raid og leste gjennom de siste innleggene dine. Og misunner deg så som har klart å forberede deg så godt.
  Her har dagen i dag flydd og jeg fikk ikke gjort ting helt slik jeg ønsket og planla. Note to my self; Begynn innkjøp når ting kommer i butikken og ikke vent til 16.mai. He he. Heldigvis er tuppa ikke mer enn tre og prinsen ett så vet at deres forventinger ble oppfylt i år. Men tror nok de er høyere hos henne til neste år! Huff. Måtte bare få ut en «klage» ha ha. For vi har egentlig hatt en fantastisk fin dag. Hatt god tid, og rukket over alt. Hatt opphold og så og si vindstille (noe som er uvanlig her), og utrolig tålmodige og fornøyde barn. Og jeg har kost meg. Det å se de små gledene bli så store hos barna er jo ubeskrivelig!! <3 Gleder meg allerede til neste år. 🙂
  Og så bildene dine på instagram. Så fine. Og så gøy med like bunader. Hvor har du fått tak i den til Nelia?
  Håper dere har hatt en fin dag og gleder meg til å lese om deres nasjonaldag. 🙂
  Hipp hipp hipp HURRA!!!
  Stor klem fra meg. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjenner til det med at ting så gjerne skulle vært annerledes, at man ikke er 100 prosent fornøyd – men vet du hva? Det er vi sjelden og det er så tullete! Alt vi gjør er godt nok og alt vi steller i stand gjør vi av kjærlighet til dem rundt oss og de setter sånn pris på det! Jeg er hundre prosent sikker på at alt du gjorde var fantastisk og at dagen ikke kunne vært bedre <3 Jeg kunne vært enda mer forberedt selv, men sånn tenker vi alltid! Det er så unødvendig.

   Bunaden til Nelia har mamma brodert 😀 Hun er så stolt – begge er det 😀 Den er fra Husfliden i Sarpsborg, Løkenbunad 🙂

   En stor klem til deg!

 17. Du e så flink. Barna dine lyser jo lykkelig. Den vesken du har på vognen? Er den fra den gamle kolleksjonen din,eller fra den nye?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Renate <3 Den er fra den forrige kolleksjonen 🙂

 18. Ikke bunad? 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke før på selve nasjonaldagen 😀

   1. Vet du, jeg leste dette innlegget i går, så derfor jeg misforsto. Flott at dere alle jentene hadde bunad. Så flotte!

 19. Hvor er buksen fra:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   By Malene Birger 🙂

 20. Hei hei, søteste Caroline! 🙂 Jeg er en av dine gode, gamle lesere – som nå er innom mer sporadisk fordi livet har blitt så travelt. Men en av mine «guilty pleasures» når kvelden kommer, barn er lagt og jobb er unnagjort, er bloggen din. Veldig glad i den! Uansett. Jeg har et spørsmål som ikke hører til noe innlegg egentlig, men jeg lurer veldig på hvordan du synes det har vært å gå fra ett til to barn? Skjønner at du ikke kan svare fullstendig ærlig her på bloggen kanskje, men hvis du har noen tanker du vil dele skulle jeg gjerne likt å høre dem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du kikker innom igjen, Linn <3 Det kan jeg gjerne skrive litt om! Det er lettere å synse litt rundt dette nå som Naia har blitt litt eldre og mer aktiv 😉

   Stor klem!

 21. Charlotte

  Hei! Hvor er blusen og buksen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Blusen er fra Gina Tricot og buksene fra by Malene Birger 🙂

 22. Hei, så fine bilder! Hvor er den vognpynten i de norske fargene ifra? Så stilig! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra yndling.no 😀 Så fin!

 23. Du er så utrolig flott! Syns du kler den «voksne» elegante stilen! Hår og sminke er super lekkert! Kan jeg spørre hvilken leppestift farge du bruker og hvilken størrelse du har på krølltangen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sissel 🙂 Leppestiften er velvet teddy fra mac og krølltangen ser du her: http://www.carolinebergeriksen.no/2016/07/03/curl-short-hair/

   Klem!

   1. Sissel

    Tusen takk da skal jeg få bestilt en slik tang. Lag gjerne en sminkevideo med den nye looken din – gjerne med hvilke sminkekoster du benytter Riktig god helg!sola skinner i Fredrikstad, så da gjør vel den det i Sarp også ☀️

 24. Sykt lekre bukser!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *