første 17. mai hjemme på 11 år

– veske eget design – 

Hei mandag, du er alltid velkommen! Det er bare to dager til 17.mai og jeg har, som helt sikkert veldig mange andre, en del forberedelser igjen før jeg er klar for å ta imot gjester og feire nasjonaldagen. I kveld skal jeg bake! Vi får besøk fra både Oslo og Ålesund i morgen og det blir så fint! Jeg tror vi blir 13 stykk, så vi mangler ca. alt ettersom vi  har vært borte noen dager – så da blir det storhandel over grensa etter noen timer foran dataen i dag 😉 Det blir veldig fint å feire 17.mai her hjemme igjen, det er faktisk 11 (!!) år siden forrige gang! Den gangen var jeg russ og superoppgitt på været fordi det øste ned og vi skulle gå i russetog. Jeg holdt en plakat som ble til en kladd med masse etter bare to meter, haha! Ikke den beste avslutningen på russetiden, men akkurat da var jeg glad det var over. I overkant av 17 dager i den samme dressen, sjonglering av sosialt liv, fest og skole er mer enn nok. Men hallo! Jeg kan ikke skjønne at det er 11 år siden jeg var russ. Tiden! 

jeans gina tricot / topp h&m / jakke zara / klokke daniel wellington / (eget design) veske adax by caroline berg eriksen / (eget design) sko bianco by caroline berg eriksen 


Jeg sitter faktisk hjemme hos mamma og pappa og jobber litt nå, de har tatt strømmen hjemme, så jeg flykter hit for å ha tilgang til det – utrolig hvor avhengige vi er! Jeg tok meg en runde på mølla også, ingenting slår å starte uken med en svett økt 🙂 Jeg må hive meg rundt om jeg skal komme a jour og håper dere har en deilig ukestart ♥ 

44 kommentarer

 1. 11 år siden jeg var russ også. Utrolig! Så voksen jeg følte meg! Også ser jeg nå hvor unge russen er!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I KNOOOOW! Rareste følelsen 🙂

 2. Love the outfit!

  xxx, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you, Eva <3

 3. Kan du vise oss et bilde av deg som russ?

 4. Hei! Hvorfor er det bare vesken som er nevt øverst i innlegget som eget design når også skoene og klokken er eget design?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skoene er eget design, men disse modellene er utgått og finnes ikke i butikk lenger, da blir det jo heller ikke reklame 🙂 Klokken er Daniel Wellington 🙂

   1. Ok, hi-hi.. Misforsto hvor «eget design» hørte hjemme. Ser det nå 🙂 Men klokken er vel ikke utgått? Da skal det vel merkes øverst i innlegget?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Klokken er ikke mitt design 🙂

 5. Wauw så fin du altid er! 🙂 Jeg er virkelig vild med den nye taskekollektion du har lavet, og skal helt sikkert have fat i en af taskerne!

  Det kunne forresten være virkelig sjovt at se et tilbageblik på din tid som værende Rus – billeder og sådan lidt – så man dermed får et indblik i dette. Som dansker lyder det helt utroligt, at man fester og går klædt på den måde i så mange dage inden eksamenerne.

  Tusind tak for evig inspiration og motivation! Keep up the good work.

  Du er helt utrolig sej!

  Knus fra DK

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Mia! Så utrolig hyggelig å lese dette 🙂

   Jeg har postet litt fra russetiden min før :p Her er en link: http://www.carolinebergeriksen.no/2009/12/28/herregud-dere-ma-se-russedressen-min/ og her http://www.carolinebergeriksen.no/2011/05/15/shickelacke/ :p

   Klemmer 😀

  2. Til klokkekommentaren litt lenger opp; Nei, jeg har skjønt at det ikke er ditt design 🙂 Men er det ikke reklame for Daniel Wellington?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Nei, både jeg og Lats-Kristian har masse klokker fra dem som vi har kjøpt privat 🙂

 6. Åhh du er så nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig av deg, Sanna! Tusen takk! <3

 7. jeans name

  1. Caroline Berg Eriksen

   These are from Gina Tricot – mama jeans high waist something :p

 8. Så utrolig søt topp! Trur kanskje jeg må en tur på HM og titte litt.

  http://www.josefine.blogg.no

 9. Hei! Først vil jeg bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt og har vært fast leser av den i mange år. Som norsk matprodusent synes jeg det er veldig trist å lese at dere reiser til Sverige for å handle mat. Maten vi produserer i Norge har høyere kvalitet og både dyrevelferd og matsikkerheten er bedre når det er produsert i Norge enn i andre land i Europa. Dagens lille hjertesukk fra meg. Håper dere får en fin 17.mai feiring

 10. Cecilie

  Hvorfor ikke lage et blogginnlegg med bilder/lyspunkt fra 17 mai, fra russ til nå 😉 En reise fra å gå i russetog , til å stå med en familie i hendene. Kan være et interessant innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! For en fin idé! Det kunne vært veldig gøy! Noterer meg 😀

 11. Hei! Har et spørsmål ang. de nye veskene dine, jeg vil veldig gjerne kjøpe Charlotte, men jeg kan ikke finne den noe sted på nettet. Har du noen forslag om hvor jeg kan finne den? Jeg har sett igjennom forhandler listen du har lagt ut her, men jeg finner ingen av de nye veskene. Håper på svar 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Blush har alle veskene mine, men jeg kunne bare finne de to sorte dessverre (om du ville ha denne) https://www.blush.no/search?q=charlotte 🙂 Ellers er det mange butikker som fører dem, se her for oversikt https://adax.dk/forhandlere/?country=Norway 🙂

 12. Jeg ser på snap at dere har vært å harryhandlet igjen. Kommer aldri til å forstå meg på hvorfor nordmenn velger det. Tenker dere ikke på at det er viktig med norsk matproduksjon? Og dere som er så opptatt av helse velger å kjøpe billig kjøtt fra Tyskland . Og dyrevelferden er mye dårligere i enkelte land som leverer kjøtt til maxi mat og euro cash. Viste du at Norge er alene om å ikke bruke narasin i foret til kyllingene?
  Personlig heier jeg på sunn kortreist norskprodusert mat. Og selvfølgelig den norske bonden som vier livet sitt til å sikre norsk mat’s fremtid.

 13. Ingvild

  Superfin topp og leppestift! Hvilket merke og farge bruker du her? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingvild! Jeg bruker Jan Thomas nude desert lipliner samt velvet teddy fra mac 🙂

 14. Hei! http://m.greenpeace.org/norway/no/high/reports/2016/Dagens-mote-er-soppel-i-morgen/ En liten sak jeg synes du burde lese.. Du har som meg to barn som skal bo på denne kloden noen år lengre enn oss. Er du ikke bekymret for hvordan klimaet allerede er i hurtig endring? Det er mye som er veldig galt fatt, men alle kan vi gjøre noe, og å fronte og reklamere for et overforbruk av ting og klær synes jeg ikke er en av de..

 15. Hei Caroline!

  Får man fortsatt kjøpt isen «din»? Hvor?
  Den er jo så god, men finner den ikke på Rema lenger…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det 🙂 Den skal selges på rema 1000, shell 7/11 og narvesen 🙂

 16. Neste gang du er i Strømstad må du prøve ut Salt, Bagel and Coffee. Trust me, du vil like det

 17. Hva skjedde med den personlige trenerutdannelsen din? jeg synes bloggen var mye mer oversiktlig før, nå er det mest bilder det går på.

 18. Hei! Her var du utrolig fint sminket. Hva slags øyenskygge bruker du her?:)

 19. Hei!

  Har prøvd å lete selv, men uten hell.. Hvilket kamera bruker du? 🙂 Ha en fin dag, klem!

 20. Så herlig å se bilder av ansiktet ditt forfra! Du er jo så fin, skjønner ikke hvorfor du stort sett tar bilder fra siden. Du ser også yngre og mer fresh ut på disse bildene hvor du ikke har så tung sminke. Og så syns jeg håret ditt er flott nå som du ikke har løshår i det, syns ikke du skal «skjule» deg bak så mye «staffasje» for du er mer enn flott nok som du er 🙂

  Apropos forelderpermisjon; jeg venter mitt første barn og vi skal regne ut mamma- og pappaperm. Mannen min mener han ikke kan jobbe ved siden av om han har pappaperm, men du skriver jo at Lars-Kristian jobber veldig mye selv om han er i pappaperm?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Du kan fint jobbe samtidig som du er i permisjon, det har jeg gjort begge gangene. Gradert uttak heter det 🙂

 21. Ref. klokkekommentar lenger opp; Akkurat denne klokka fra Wellington har du vel laget et sponset innlegg om tidligere. Da blir det vel ikke riktig ikke å merke nå?

  1. Skjønner du ikke at det svekker troverdigheten din voldsomt når du unnlater å svare på slike spørsmål?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har jo svart på det i kommentaren du sikter til over her? Klokken er kjøpt og betalt privat.

 22. isabelle

  Kunne du hatt er innlegg angående å elde naturlig, om du skulle ønske du hadde ansiktet og kroppen din som du hadde før eller om du liker alt bedre nå.

  Jeg har merket så mye på selvtilliten o.l nå som jeg har blitt 25 enn når jeg var f.eks 18. Jeg har hørt andre si det også. Jeg bare lurer på hvordan du føler på det å bli eldre?

  Hvordan huden og kroppen har forandret seg osv 🙂
  Hadde vært interessant

 23. Sååå nydelig øyenskygge! Kan jeg spørre om merke og farge? Den falt skikkelig i smak, tror jeg må kjøpe den haha!

 24. Hei Caroline 🙂 skikkelig fin topp! Er den ny, eller er det fra gammel kolleksjon?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, den er ny 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *