prøvemiddag før den store dagen på dalen hotell

Hei fra fantastiske Dalen Hotell! Her merker du at historien sitter i veggene, det er helt nydelig å være her, naturen rundt oss er så vakker og inne er atmosfæren nesten magisk. Det er noe spesielt med å være et sted som har så mye historie. Du merker det på kroppen, det gjør i hvert fall jeg. Jeg er liksom litt mer var når jeg kikker rundt meg, og det sies jo at den engelske dame går igjen her! Var veldig spent da jeg skulle legge meg i natt, vi bodde jo tross alt i spøkelseskorridoren 😉 Men det gikk fint altså, vi sov godt og møttes til frokost rett før ti i dag.

I går prøvesmakte vi på bryllupsmiddagen, og det var en veldig fin måte å gjøre det på! Vi fikk smake på to forskjellige forretter, tre forskjellige hovedretter samt dessert og fikk dannet oss et inntrykk av alt sammen – så mye godt!  Så nå får det være opp til brudeparet og bestemme hva de skal lande på 😉 

Her er vi med forloveren til Øyvind, Bjørn Kristian og Jannicke 🙂 Så fine folk! 

♥ ♥ ♥ 


Nå har vi pakket i bilen og er klare for hjemreise! Skulle så gjerne ha vært her lenger, men heldigvis blir vi her noen dager ekstra ved neste anledning – bryllupet! Jeg gleder meg, det kommer til å bli en helt magisk helg Håper deres søndag er fin! Sees senere 🙂 

47 kommentarer

 1. Nydelig kjole! Kan jeg spørre hvor den er fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

   1. Tusen takk!

 2. Vakkert! 🙂

 3. Kjære deg, du _vet_ at man ikke skal henge noe foran barnevognen. Jeg blir helt sjokkert når jeg ser foreldre som gjør det til tross for alle «kampanjer» om at det er farlig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det henger ingenting foran barnevognen, det er bare kalesjen som er lang sånn at det skal bli mørkt under 🙂

   1. Ann Kristin Hanestad

    Da må det da bli som ett drivhus inni der . Hvor samme luft pustes hele tiden . Jeg er livredd slik . Ungen må jo ha luft .Kjøp sort netting som brukes for å skjerme mot insekter da blir det mørkere . Noe helt annet … det ser jo helt fantastisk ut der dere er . Dit må jeg engang .

   2. Caroline Berg Eriksen

    Neida, det er mer enn nok lufting der 🙂 Ser kanskje bare ikke sånn ut på bildet.

 4. Synes andre folk som er i nærheten det er kleint når dere tar disse «tilfeldige» bildene av deg som ser ned på de andre? Hvor er barna denne helgen?

  1. Hva så?

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det tenker jeg ikke over etter nå 8 år som blogger 🙂

 5. Elisabeth

  Heisann. Eg lurte på om du hugser kor du kjøpte vimpelen til Nelia på etsy? Eg finne ikkje noko liknande. Og så lurte eg på pynten du hadde bestilt frå wallartdesign for lenge sidan…var det slik du berre reiv av no når dåke solgte huset? Det vart ikkje nokre merker på veggen då sant?

 6. Så vakkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Virkelig nydelig der 🙂

 7. Det ser så utrolig delikat og lekkert ut alt sammen, og det kan umulig være enkelt å velge. Bryllupsfeiring i slike omgivelser må jo bli en suksess for både brudepar og gjester.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, det kommer til å bli så fint 🙂

 8. Jeanette

  Hei 🙂 Jeg pleier ikke å kommentere her, liker å lese og kose meg 🙂 Jeg var på høsttur med venner, og bodde på Dalen Hotel ifjor, absolutt enig, det er helt nydelig, og magisk å være der. Vi tok utflukt i skogen lørdag, flott natur, og vakkert landskap. Håper å få reise dit igjen, og med min kjære mann denne gang da 🙂 Ha en superfin søndag 🙂

  1. Jeanette

   Hei igjen! Jeg er helt sikker på at det blir et flott, minneverdig bryllup i vakre naturomgivelser for brudepar og gjester 🙂 Maten så helt fantastisk nydelig ut. Gleder meg til å lese innlegget om bryllupet når det kommer opp her 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så utrolig hyggelig, Jeanette! Tusen takk 🙂

 9. Det var enda godt – puster lettet ut. :))))

 10. Så nydlig kjole du hadde Caroline! Hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

 11. Hei, hvor er kjolen din kjøpt? Den var utrolig nydelig!

 12. Charlotte

  Nydelig kjole Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂 Kjøpte den for en ukes tid siden 🙂

 13. Johanne

  Hei Caroline
  Fantastisk flott sted:)
  Kan du fortelle om menyen?

 14. Ja hva med den engelske dame?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun skal visst gå igjen på hotellet – sies det 😉 På rom 17 🙂

 15. Necklace brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 😀

 16. På bildet ser det ut som om det er helt tett mellom kalesjen og vognbagen så forstår at det vil komme reaksjoner. Uansett så regner jeg med at Naia på dette tidspunktet sover, så hadde etter min mening uansett vært best å åpnet opp. Meeeeeen igjen så regner jeg med at du har full kontroll, og at vi «dømmer» utfra er bilde som ikke ligner helt virkeligheten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er svært langt i fra helt tett, så det er ingen fare 🙂

 17. Du ser så blass ut på disse bildene. Hva har skjedd ? 🙁

 18. Karianne

  Så fin kjole, men er det meningen den skal være ytringa ned til magen?

 19. Ro ned a folkens, hun har alt en datter som har klart seg helt fint til tross for «feilene» dere så søtt påpeker. Detter nå også et blogginnlegg om om forberedeler til et bryllup, hvor av barnevognen er der fordi ungen ikke kan være alene 😉 tenk at hun ikke ser på vognen på bildet, huff så fælt altså!

  tenker ungen er godt fornøyd og at dere må slutte å stikke nesen i andres forelderrolle, kanskje den blir bitt av av en måke tilslutt, hvem vet ?

  Stå på Caroline❤️ Har lest bloggen din siden 2012 og er fremdeles en stor fan!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 maja <3

 20. Der så det gammelt og erverdig ut 🙂 Hvor er dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dalen Hotell i Telemark 🙂

 21. camilla

  OMG.. Skjønner ikke at folk henger seg opp i slike ting som at det ser ut som om banevognen har for lite lufting… Alle her inne vet vel at du er fullt kompetent til å ta vare på barna dine på en forsvarlig måte… blir rett og slett matt av folk, og oppgitt over menneskeheten.

  Ha en fin søndagskveld <3

 22. Katrine

  Så fin kjolen din var! Hvor er den fra?

 23. Hvor er kjolen fra? Nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra zara 🙂

 24. Hæ…barnevogn?? Den så jeg ikke en gang. Har samme vogn selv og kan si at det går helt fint babyen der inne..nå er det ikke slik at vogna står i solsteiken heller.
  Et spm angående vognen; har du opplevd at framhjulene dirrer ukontrollert når du går på ujevnt terreng? Setter pris på svar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hmm. Nei, det tror jeg ikke? Eller, kanskje jeg ikke helt forstår hva du mener? :O Den dirrer jo på ulent terreng, men ikke noe mer enn noen andre vogner ville gjort tror jeg? Nå ble jeg usikker :p

 25. Du ser så blass ut på bildene.
  Hva har skjedd?
  Skrev istad også men kommentaren har forsvunnet. Eller godkjente du ikke den med vilje ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bildene er redigert med lavere vibrance og saturation 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *