vi er her

– sekk egen kolleksjon- 

Hei fine lesere! Vi har tilbrakt store deler av lørdagen i bil og her er vi, på Dalen hotell med Elise og Øyvind som skal gifte seg i september, og her er det så fint! Vi er her i anledning bryllupet og skal smake på maten i kveld, så brudeparet skal bestemme seg for meny. Det blir så spennende! Veien hit var ganske lang, men det gikk veldig fint og fra vi kom har vi egentlig bare rukket å komme oss på plass, spist lunsj og fått kikket oss rundt. Nå gleder jeg meg så til kvelden! Nesten gang vi er her skal Elise gifte seg. Tenk det! Elise  Jeg er så glad på hennes vegne og er veldig stolt forlover!  


Håper dere har en fin lørdag! Det har jeg 🙂 Klem! 

9 kommentarer

 1. Om dere kjører RV134 gjennom Seljord, Hjartdal, Notodden, Kongsberg og Drammen så vil dere kanskje spare litt tid på vei hjem igjen.

 2. Kathrine

  Vi var også der! Og Lars Kristian har sneket seg med på noen av bildene vi tok i dag. For han sto i veien for bildene våre da han tok bilder av bilen øverst her . Kos dere i bryllup i høst! Nydelig sted!!

 3. Dere burde spørre om det blå rommet:-) der skjer det visst nok mye spennende om natten..

 4. Den kjolen du har på deg på snap.. hvor er den fra? nydeligste jeg har sett, uten tvil! :0 Vakker er du

 5. Hei! Elsker bryllupsinspirasjon Er det mulig å følge Elise på insta eller lignende?

 6. Kanskje du kan si litt om stedet?

 7. Herlig. Jeg bodde der en natt en sommer og jeg kan sverge at det spøker der haha Jeg er liksom helst sikker på at jeg så en familie på 4 se på meg, enda hvor tussete jeg vet det er. Hodet kan virkelig spille en et puss 😉

 8. For et nyyydelig sted!!

 9. Shit for et rått hotell!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *