douglas – min nye skjønnhetsfavoritt på nett

– annonse – 

For en tid tilbake var jeg i København og oppdaget verdens fineste hverdagsgloss fra Benefit og da denne omsider ble tom, var jeg helt desperat etter å få tak i en ny. Til min store skuffelse fant jeg fort ut at Benefit ikke finnes i Norge, men så googlet jeg herligheten og fant Douglas! De kom opp som eneste norske nettbutikk som førte dette og jeg ble så glad! Helt siden da har jeg vært fast kunde hos Douglas, rett og slett fordi jeg oppdaget at de har et helt unikt og spennende utvalg på nett – over 350 fantastiske merker! Da de tok kontakt og ønsket å gjøre et samarbeid med meg, var jeg ikke i tvil – selvsagt ville jeg gjøre det! Så jeg dro til Oslo hvor de åpnet butikk for snart et par år siden, fikk en rundtur der og forelsket meg enda mer. For en fantastisk butikk – oversiktlig, ekslusiv og full av godbiter! Du kan se litt fra turen min til Douglas i videoen under: 

Da jeg var der ble jeg sminket av Petter André, en av makeup-artistene som jobber der. Han brukte et fantastisk palett fra Zoeva (et av mine nye favorittmerker – uten tvil) og jobbet med å få glød til min litt vintergustne hud. Slik ble resultatet: 

For å få denne looken brukte han disse produktene 

Vi startet med å rense huden min grundig og ga den mye fukt med Guerlains fuktserie, Super Aqua. Etterpå brukte vi en base fra Estee Lauder, The Illuminator, en base som fukter, jevner ut og gir glød gjennom hele dagen – i tillegg til et langvarig resultat. Jeg ønsket å bruke en foundation som dekker godt, men som samtidig gir glød og et naturlig resultat. Det er viktig for meg at en foundation ikke blir for tung på huden, selv om den er dekkende, og da falt valget på en blanding av to produkter fra Parure Gold-serien til Guerlain. Ved å bruke den flytende foundationen og ved å sette den med den kompakte foundationen, får du et silkemykt, glødende og dekkende resultat.

Vi brukte Anastasia Beverly Hills Powder Contur kit for skulpturering av ansiktet, sammen med blant annet Guerlain terracotta light, Guerlain meteorites compact powder, og Mary-Lou manizer fra the balm for glød og highlight. For å fremheve øynene mine brukte vi flere av fargene fra øyeskyggepalettet Nude Spectrum fra Zoeva.

Hele looken ble lagt med børster fra Zoeva og til slutt ble den satt med Estee Lauder sin Set+Refresh make-up mist. Denne misten er HELT fantastisk! Så god og frisk, i tillegg til at den setter sminken 🙂 Kan brukes som en base før makeup, en setting spray og en oppkvikker utover dagen. Inneholder koffein som vekker huden, og gir umiddelbar fukt og glød. Tommel opp! Finnes HER.


Andre favoritter fra Douglas, for å nevne noe, er selvfølgelig hele serien til Rituals of Sakura! Jeg har brukt dette i snart ett år nå og er fortsatt like forelsket. Det var jo til og med dette som ble med meg på føden forrige gang 😉 Hos Douglas har de et bredt utvalg av Rituals, jeg anbefaler virkelig Sakura-serien! Den er så frisk og god, etterlater huden silkemyk og ikke minst så deilig duftende! Om jeg kun skal anbefale én ting, så må det bli shower foam som blir til et deilig skum i dusjen, og som dufter helt nydelig av rismelk og kirsebærblomster fra fjerne østen.. Mmm! Alt i Sakura-serien dufter for så vidt likt, men denne er virkelig noe helt for seg selv. Den finner du HER

Jeg bruker ikke mye parfyme, nettopp fordi jeg synes Rituals gir en så god og akkurat passe duft hver eneste dag, men skal jeg noe spesielt, liker jeg å spraye meg med en liten personlig dusj fra en deilig parfymeflaske. Da jeg var på besøk hos Douglas startet vi jakten på en ny og spennende duft til meg og vi begynte det hele med en liten duftanalyse, før vi landet på en nydelig duft fra Guerlain – Mon Guerlain.

Denne duften er en hyllest til dagens femininitet – og akkurat det synes jeg gjør den enda bedre – en sterk, fri og sensuell femininitet, inspirert av Angelina Jolie. Den orientalsk-friske duften har unike råstoffer: carla lavendel fra Provence, sambac sjasmin fra India, album sandeltre fra Australia og vanilla tahitensis fra Papua Ny-Guinea. Dette er en duft jeg har forelsket meg i, den er akkurat passe mild og akkurat passe søt, men samtidig interessant og mystisk. Så god 🙂 Du finner den HER. Og om du lurer på hvordan den lukter, kan du jo alltid ta turen innom butikken for å sjekke den ut! 


Og du! Bruk rabattkoden CAROLINE200 ved utsjekk, så får du et gavekort på 200 kroner dersom du handler for over 599,- Koden varer ut mai 🙂

42 kommentarer

 1. Hei,

  Har du gått bort fra Obagi nå? Eller bruker du det fremdeles? Hvilke produkter er favorittene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg bruker det fortsatt 🙂 Tenker du på kremen i dette innlegget? For den er med ettersom han brukte den på meg, den var veldig god den også, men jeg aner ikke hvordan langtidsvirkningene av denne er, selv om det er et godt merke. God var den i hvert fall, med masse fukt! Men jeg bruker zo daglig 🙂 Daily power defense bruker jeg både natt og dag, så den er en stor favoritt 🙂 Samt skrubben!

   1. Tusen takk for svar 🙂 Ønsker deg en strålende helg!

 2. Guttemamma

  Hvilke guttenavn synes du er fine? Du trenger ikke dele de du selv evt skulle ønske å bruke dersom dere ikke er ferdige med babyproduksjonen likevel om du ikke vil 🙂

  Jentene dine har nydelige navn, selv om dette er en annerledes «stil» en hva jeg selv ville valgt 🙂 Så gøy å høre om du har noen forslag, til inspirasjon!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes Ola er nydelig 🙂 Ola og Bastian <3

 3. Åsne Langkaas

  Du er så utrolig positiv og dyktig i alt du gjør !Med både interiør mote, trening eller unger !Til stor inspirasjon ! 63

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var utrolig hyggelig å lese, Åsne! Tusen takk 🙂

 4. Hvilken glass bruker du fra benefit?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker posie balm 😀 Så fin!

 5. Margrethe

  Ser du stadig skriver «et palett» og «palettet». Palett er et hankjønnsord, dermed heter det paletten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for opplysningen 🙂

 6. Hei, må bare legge igjen en kommentar nå som bloggen din stråler som aldri før!

  Skal ha muntligeksamen og skal ha om blogg. Jeg har valgt å ta med din blogg fordi den skiller seg ut fra andre blogger pga kvaliteten.
  Den er gjennomført på alle punkter; du har helt fantastiske bilder, god tekst med ingen språk- eller grammatikkfeil, du tar deg tid til å svarer på kommentarer, sprer positivitet og glede med hvert innlegg.

  Så tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss lesere den beste leseopplevelsen vi kan få! Bloggen din er en fryd å lese.
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Maya! Tusen takk 😀 Stor klem og masse lykke til!

 7. Vet ikke om det bare er meg men dette er langt ifra den friskeste sminken jeg har sett deg med. Ser jo nesten spøkelsesaktig ut. Spes de to bildene etter videoen. Synes nesten han sminket deg eldre.

  1. Jeg er enig. Kan lite om sminke. Å legger vanligvis ikke merke til sminken. Men la merke til det med en gang. Sminken var ikke Caroline verdig. Mulig det er lyset. Fordelen er jo at det kan vaskes av ☺️

  2. Heeeelt enig med deg!

 8. Gjesp. Artig at du liker samme parfyme som flere andre bloggere reklamerer for. Sikkert et tilfeldig sammentreff.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et sammentreff i så fall, ja! Det er en nyhet, så jeg vet ikke om det kanskje henger sammen med det? Det var uansett denne vi kom frem til 🙂

 9. Kristin

  Hei 🙂 Jeg må bare få si at her er neglene dine SÅ fine :O Hvor fikser du de??

  1. Caroline Berg Eriksen

   De fikser jeg hos Sara’s Nailfashion i Sarpsborg – hun er så dyktig!

 10. Den sminken skulle aldri bli påført deg. Ikke fint.
  Dårlig reklame for produktene.

 11. Vilken fin make up! Inbland skulle jag vilja ha lite råd, tror inte Douglas finns i Schweitz men skall sjekke ut den Norska. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (https://sofiacm.com kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

 12. Oi, den make-upen var ikke etter min smak. Minst fine jeg har sett deg med på lenge! Dårlig reklame

 13. Er det dessverre enig med et par andre her. Sminken var ikke kledelig og heller ikke særlig bra gjennomført. Men så er jeg veldig pirkete. Bryna er på halv-åtte og øyenskygge under øynene ble for bredt.. Du fikser deg best sjøl, in my opinion 😉

 14. Hvor er t-skojrten din fra? Den var såå fin 😀

 15. Hei! Hvor kan man få kjøpt t-skjorten din? 🙂

 16. Ingrid Grace

  Artig med samarbeid med Douglas! Jeg har bestilt fra den nettbutikken siden begynnelsen, det var i alle fall så nytt med Douglas i Norge at jeg var redd at dette var en tullenettbutikk, ingen hadde hørt om den heller når jeg spurte meg for, så jeg bestilte bare noe småtteri til å begynne med for å teste dem, ha ha! Jeg hadde IKKE trengt å bekymre meg, butikken er meget bra både på utvalg og ikke minst kundeservice, og den kan absolutt anbefales på det varmeste!

  Jeg har bestilt MYE det siste drøye halvannet året, og er kjempefornøyd med alle produktene. Noe av det fine med Douglas er at de har en del produkter som ikke andre kjeder har, her kan man bare sitte i sofaen og klikke det hjem med få klikk! Følger en litt med og abonnerer på nyhetsbrev også, så er der en del tilbud og rabatter slik at også kostbare produkter blir noe rimeligere enn full pris, så elsk-produkter en ikke tar seg råd til sånn til vanlig føles mer tilgjengelig og overkommelig å få tak i.

  Gleder meg til å se fremover hvilke produkter du kommer til å fronte eller skrive mer om i bloggen, regner med at det skjer sånn dann og vann siden du samarbeider med dem? Gleder meg i så fall veldig, Douglas har seilt opp som min favoritt nettbutikk fra omtrent første dag jeg handlet hos dem. Kan ikke si nok lovord om butikken.

  Ha en fin helg. 🙂

 17. Hei!
  Enig med det de to over her har nevnt med at sminken ikke var så heldig! (Liker egentlig ikke å legge igjen negative kommentarer, men se på det som konstruktiv kritikk?) Huden din ble veldig fin og glødende, men skyggen på nedre øyelokk gjorde at du desverre så mange år eldre ut, du som til vanlig ser ut som en 22-åring! 😀 Dette er jo ikke din feil, det var jo ikke du som la sminken, men du trenger ikke å følge hans råd på akkurat dette området flere ganger 😉
  Ellers liker jeg bloggen din meget godt, du har nydelige bilder å alt er skikkelig bra gjennomført! Du gjør en vanvittig bra jobb, og det er lett å se at du legger mye tid og energi i innleggene dine 🙂
  Fortsett med det du gjør, i like it! ♡

 18. Madelen

  Blir varene sendt fra Sverige eller Norge? La nettopp igjen en bestilling på Douglas, veldig kjedelig om toll kommer i tillegg 🙁

  1. Har bestilt fra Douglas maaange ganger, og aldri måtte betale toll:)

   1. Caroline Berg Eriksen

    Du må ikke betale toll fra Douglas 🙂

 19. hva heter sangen i videoen? den var utrolig fin!

 20. Enig med et par andre her, han gjorde en dårlig jobb. For mørk i panne, for lys under øynene og for mye mørk rundt øynene i kontrast til kinn. Det ble ujevnt og han la sminken så du ser sliten og nesten litt syk ut. Produktene er sikkert fine, men her bomma han på reklamen. Helt sikker på at du hadde påført sminken bedre 🙂 Neste gang får du gjøre det selv.

 21. Synes du virkelig denne looken ble bra? hm. du sminker deg jo hundre ganger bedre selv. Dette var jo faktisk ikke pent.

 22. Hei, flere av merkene du annonserer for tester produktene sine på dyr. Hvis jeg ikke husker feil så har du tidligere skrevet innlegg om at du bruker produkter som ikke testes på dyr (arrester meg om det er feil…??) hvordan stiller du deg da i forhold til å annonsere for disse produktene?
  Dette er ikke kritikk, men kun et spørsmål (jeg respekterer alle for deres valg bare valget er tatt på riktig grunnlag).
  Syns ellers at bloggen er utrolig bra og har så høy kvalitet på innhold, bilder og tekst. jeg har vært fast leser i mange år og kommer til å følge deg videre uansett

 23. Har parfymen selv, og elsker den <3 Den er helt unik og ulikt alt annet!!

 24. Jeg handler også selv mye på Douglas.no og er veldig fornøyd. Har også selv vært i butikken i Oslo, og de er veldig hyggelige. Butikk som jeg også anbefaler!

  Mvh
  Tormod.

 25. Handler selv hos denne nettbutikken og er storfornøyd

 26. Dwightinha

  Helt uinteressant med gavekort på 200 hvor man de facto blir bundet til å handle mer hos dem for å få utbytte av dealen.. Uprofft. Hadde de tilbudt f. eks 20% avslag hadde jeg sikkert handlet både det ene og det andre isteden. Så fantastisk er faktisk ikke Douglas’ sortiment for norske kunder.

 27. Rabattkoden fungerer ikke:-(

 28. Synes ikke dette var noen god reklame for Douglas. Synes du ble sminket helt feil her. Du så sliten og gammel ut her.
  Og vanligvis er du jo så flott og glødende.
  Men dette ble bare feil.

 29. Camilla

  her så du faktisk ut som du var 40 år Ikke kledelig i det hele tatt. Mørke ru her under øynene og alt det hvite får deg til å se beinete ut i ansiktet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *