adax by caroline berg eriksen: naia

– eget design – 

Da jeg fikk spørsmål om å lage en ny veskekolleksjon med Adax var jeg ikke i tvil: jeg måtte ha med en ryggsekk! Allerede i fjor startet jeg å bruke ryggsekk fremfor veske ved flere anledninger, men spesielt da vi var ute på tur hele familien. Det å skulle bære på Nelia og å ha en veske cross body er ikke alltid praktisk, dessuten var jeg gravid hele sommeren og det var rett og slett mer praktisk med sekk enn med en overfylt veske som presset over magen. Så slik startet vel mitt virkelige kjærlighetsforhold til sekken som et alternativ til en veske, og jeg elsker selvfølgelig denne modellen som jeg har skapt sammen med Adax. 

Nå som jeg har to fantastiske jenter, er sekken nesten like mye brukt som vesken når jeg er på tur med dem – oppi denne går alt av stellesaker pluss litt leker og snacks. Stellevesken er fortsatt en trofast følgesvenn, men hvorfor ikke henge den på vognen og ha denne på ryggen? Da får jeg jo med meg dobbelt så mye 😉 

Det jeg liker spesielt godt med denne sekken, er at den kan trylles om til en veske på 1-2-3! Du fjerner bare ryggremmene og tar frem skinnremmen som går cross body – et voila! Du har en veske, nesten som en bucketbag, bare med flap. And I love it! 

Vesken har fått navnet Naia etter vår skjønne Naia, rett og slett fordi ideen av denne sekken har blitt til mye på grunn av henne. Den kommer i to farger som på disse bildene: i helsort og med burgunderrøde detaljer. Vesken har det klassiske, nydelig røde fôret som i alle veskene i mitt design, den har klikklås og snøring og et lite rom inni. Herligheten koster 3.399,- og du finner forhandlerliste HER. Jeg kommer til å bruke denne masse i sommer, så stay tuned for bilder av den på! I tillegg lager jeg en video snart og da viser jeg alle veskene på i sin helhet 🙂 


Jeg kikker innom i morgen igjen, da skal vi et fint sted! Sov godt i natt ♥ 

27 kommentarer

 1. Veldig gøy og følge med på kolleksjonene din. Men skulle ønske du også kunne laget vesker som ikke hadde så skyhøye priser. De er så fine,men helt utenfor min prisklasse. Den sekken var jo en drøm ! Mener det som et ønske og ikke en negativ tilbakemelding. 🙂 ha en fin helg!

 2. Utrolig fin, men for en pris!

  1. Til dere som reagerer på prisen. Det er i ekte skinn og ser ut som bra skinn kvalitet også. Noe ADAX pleier å ha-. Så når det i tillegg er noe du kan bruke som både veske og sekk så er ikke prisen noe jeg ville reagert på. Kvalitet koster. Og til de som reagerer på at det er skinn, både til når det kommer til sko og vesker, så kjøper vel de aller fleste både sko og vesker i skinn ? Ville aldri falt meg inn hverken å kjøpe sko eller veske som ikke var skinn, det lyser «plast» og er ikke pent stort sett. ADAX sine vesker er kvalitet , har nå aldri opplevd annet. Og det er det verdt å betale litt for, men allikevel til bedre pris enn andre «merke vesker» som veldig mange går med.

 3. Denne sekken var helt nydelig! Godt jobba, herlig design 🙂

 4. Den er like kjekk for oss uten små barn også tenker jeg, som når man er ute på reise å har mye å trille og eller bære på, så er faktisk en veske sekk helt genialt 🙂 Mange gode ideer som dukker opp underveis i livet 🙂 Og elsk på den helsorte 🙂 Så koselig at du fikk muligheten til å produsere en Naia veske også 🙂 God helg 🙂

 5. Sekken var kjempefin, skulle bare ønske du kunne lage noen vesker som ikke er i skinn. Bruker hverken skinn eller pels, og vil tro mange hadde blitt glade for noe som er laget uten det 🙂 synes både veskene og skoene dine er så fine, bare så synd at de er i skinn :/

 6. Stive priser på denne kolleksjonen 🙁

 7. Hei Caroline! Jeg har sett at du har vært litt på pintrest med tanke på interiør og sånt til huset. Jeg var inne på pintrest og ville finne deg som bruker, men det fikk jeg ikke til.. Jeg lurte på om du kunne legge ut en lenke til tavlene dine/brukeren din. Foreløpig får jeg bare opp bilder AV deg, men jeg kunne tenkt meg å se litt av den inspirasjonen du får i dagliglivet 🙂 🙂
  Flott arbeid med veskene, forresten – de var kjempe fine! Gratulerer! :-))

 8. Therese

  Kjære Caroline.
  Gratulerer nok engang med ny veske kolleksjon. Denne ryggsekken er virkelig noe av det stiligste jeg har sett og gleder meg til å se resten 🙂

  Men jeg har også et spm i forhold til Nelia dåp 🙂 De karusellene du brukte til pynt på bordene, hva skjedde med dem? Hvis du fortsatt har dem, er det an interesse å selge dem? Jeg skal snart ha dåp til min lille prinsesse

  1. THERESE. De har sånne karuseller på kremmerhuset. Så det senest her i forrige uke. Om du ikke bor i nærheten så kanskje de har det i nettbutikken

   1. Therese

    Å? Hvilken butikk da? Har spurt via nettbutikk og de hadde ikke. Ikke de på storbyen her i Sarpsborg heller

 9. Ingvild

  Wow! Så utrolig fin sekk. Jeg elsker den. Jeg har lenge lett etter en slik type veske, men aldri funnet en jeg liker. Denne var kjempefin:-) Kan du si noe mer om type materiale den er laget av?

 10. Den var heilt nydeleg! Veit at eg skal ha den Lenge vore på leit etter ein liten ryggsekk, og denne var perfekt!

 11. Den helsvarte var utrolig fin! Den andre fikk jeg veldig kjerring-følelse av, noe jeg ser for meg på min bestemor og ikke en ung, fresh dame. Gratulerer med ny kolleksjon:)

 12. Ingvild

  Så nydelig! Har faktisk lett etter en slik ryggsekk. Prislappen var dog noe stiv for en studentmammas lommebok. Men jeg elsker designet! Den med vinrøde detaljer er helt perfekt!

 13. Hei Caroline, lurte på om du kan ha en ny spørsmålsrunde snart? Jeg synes det hadde vært gøy å høre hva du ville kalt Nelia og Naia om de hadde vært gutter, hvilke andre navn dere vurderte og hvordan du og Lars-Kristian gikk fra å møtes på tur med hundene til å bli kjærester?

 14. Hvor stor er denne sekken? Litt vanskelig å se av bildene 🙂

 15. Nathalie

  Elsker den!!

 16. Fin og praktisk sekk! Bare synd prisen er så høy. Jaja, får sikle på avstand!

 17. Fantastisk flott sekk! Første jeg tenkte var at den vil jeg ha!! Bare synd den er fryktelig dyr 🙁

  Tror jeg må se om jeg finner budsjett-variant en plass!

 18. Elisabeth

  Hei! Ryggsekkene var utrolig fine! Jeg sliter bare med å finne en side hvor det står mer om størrelsen på dem… jeg skulle gjerne brukt den til skolesaker, Mac 12″ og litt skolebøker. Vil det være plass til det i den?
  Lykke til med ny kolleksjon! 🙂

 19. Det er så morsomt med veskekolleksjonene dine, de er så fine! Jeg er stor tilhenger av ryggsekk, får så vondt i skuldrene av å bære på veske hele tiden. Jeg har to barn og er som mummimamma med den store vesken – alltid fylt til randen! Det er vanskelig å finne fine sekker, men disse to fra kolleksjonen din var kjempefine! Vil ha!
  Vet du forresten hvor lenge kolleksjonen kommer til å være i salg? Er dette noe man kan ønske seg til jul, eller selges det kun i en begrenset periode?

 20. Denne kolleksjonen er så mye mer min smak enn den forrige (selv om den var nydelig også, altså!) – elsker det litt røffere preget. Elsk på både veska og denne sekken <3 Liiitt i dyreste laget for en student, men vi får se når feriepengene kommer, haha 🙂

 21. Elisabeth

  Jeg hadde blitt veldig glad om du svarte på spørsmålet mitt ang størrelsen på sekken 🙂 og forresten! Den listen som du la ut er bare en liste over de som forhandler produktene til Adax generelt, jeg dro innom en butikk og de tok ikke inn din kolleksjon 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så synd, Elisabeth! Det er opp til hver enkelt butikk hva de tar inn, så her har jeg ingen oversikt, men jeg skal forhøre meg hos Adax! Blush.no har en del av veskene på nett 🙂

   Hva lurte du på ang. størrelsen? Hvor stor den er? 🙂 Målene på den er 32x31x5cm 🙂

 22. Tror du det er noe muligheter for at naia hel svart noen gang kommer tilbake?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre, det tror jeg ikke 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *