takk for nå Oslo

Fra frokosten på Continental i dag tidlig, et av de beste hotellene i Oslo! Her elsker jeg å være ♥ 

Da er vi hjemme i Sarpsborg igjen og i kveld har vi vært på svømming hele familien! Disse onsdagene er alltid så utrolig koselige, det er liksom bare oss fire fra etter barnehagen til litt over sengetid, ingen mobiltelefoner eller noen avbrytelser, og det er så fint! Vi kom faktisk ikke hjem før rundt halv ni og begge barna sovnet i bilen, den korte veien! Det skjer hver gang 😉 Jeg kjenner at jeg blir helt sigen selv etter å ha vært i vannet, så jeg gleder meg til å krype under dynen veldig snart. Gårsdagen sitter liksom litt i fortsatt, men jeg satser på at jeg er hundre prosent i morgen! Hadde vært godt å våkne med et helt klart hode og bare kjenne seg som seg selv igjen. I morgen skal jeg i hvert fall ut og løpe uansett vær og vind. Må ha frisk luft, det hjelper alltid 🙂 


Nå som disse travle dagene er forbi er jeg tilbake i kommentarfeltet igjen også! I morgen tidlig skal jeg sette meg ned og besvare alle de siste som har kommet inn 🙂 Beklager at jeg har vært litt fraværende der disse dagene, men det har rett og slett vært litt for mye å gape over. Dere skal vite at jeg er så glad og takknemlig for at dere er så positive og tusen takk for alle som hadde medlidenhet med meg etter i går. Det var virkelig helt forferdelig og jeg skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake  Gleder meg til å lande nå, selv om vi faktisk skal på farten igjen allerede på fredag. Tunga rett i munnen og hodet godt på plass. Sov godt i natt, dere 🙂 

28 kommentarer

 1. Hei 🙂
  På snap i dag så la du ut bilde av middagen deres med laks,grønnsaker og en form for dressing/saus. Kan jeg få oppskriften på sausen eller blir den lagt ut en dag? Den så så utrolig nydelig ut! <3 Sendte deg en chatmelding på snapchat,men forstår at du ikke kan åpne alle snapene du får,så prøver her i tillegg 😛 haha.
  Stor klem :-*

 2. jeans brand

 3. Camilla

  Gleder meg til å se alle veskene skikkelig. Trenger en litt større svart veske nå, så ut som det var en fin i bakgrunnen på et av bildene, litt alla Hermes;) MEN hvor har du kjøpt kjolen du hadde på deg på lanseringsfesten? Utrolig fin! ….. ellers regner jeg med at veskene dine vil fly ut av butikkene, lykke til. Klem fra Camilla

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, da håper jeg du vil like Elsi 😀 Kjolen er fra Zara! Gleder meg til å bruke den igjen, jeg lå liksom bare i sengen med den på tirsdag :O :p

   Klem 🙂

 4. Da benytter jeg igjen muligheten til å spørre om du kan legge ut bilde av sittebenken du har under kjøkkenvinduet, og du mål på den

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den ligger ute her: https://www.carolinebergeriksen.no/2017/03/17/kjokken-og-etter/ 🙂 Målene er jeg ikke sikker på, da må jeg finne frem målebåndet først. Men den er fra Strai Kjøkken 🙂

 5. Christine

  Nå har jeg bestilt «Charlotte», så utrolig fin 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så gøy! Hvilken farge ble det? Håper du vil elske den like mye som meg 🙂 Den er bare SÅ fin! 🙂 Stor klem!

 6. sarmina

  Kan du legge ut et innlegg om harrytur tips og om sunne produkter man kan kjøpe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, ja 😀 Må bare bli litt bedre kjent med Sverige først jeg også 😀

 7. Det må da være omgangssyke du har?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neida, det var bilsyke. Jeg blir veldig syk, det har alltid vært sånn dessverre :/ Heldigvis kan jeg kjøre selv nå, så de dagene jeg kjenner at jeg er sliten og utsatt, er det som regel jeg som sitter bak rattet 🙂

 8. Kathrin

  Continental er ett flott hotel.Gleder meg til å se resten av veskene. De ser mer edgy ut denne gangen og det er bra. Angående skrift typen du brukrt på bloggen din nå, så er den veldig vanskelig å lese spesiellt i solen her jeg sitter under en parasoll i 25 grader og sol fra skyfri himmel.

 9. Charlotte

  Når skal du si hvem vinneren var for kolleksjonen din med hair extensions? 🙂

 10. Elisabeth

  Hei 🙂
  Kunne du være så snill å ha litt tykkere skrift eller en annen font?
  Hilsen hun som sitter med både med linser og lesebriller og myser og skal ha med seg hver dag hva du skriver 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   I will fix! Noterer meg og tar det videre 🙂

 11. Elsker bildet med kaffen på vei i koppen! Litt fler slike bilder, Lars-Kristian! 🙂

 12. Pris på vesken ???

  1. Caroline Berg Eriksen

   2299,- 🙂

 13. Ble det «Oslomuffins» på Nelia? :)))))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alltid :p

 14. Hei! Er de nye veskene dine til salgs nå? Jeg vil gjerne kjøpe en, men jeg finner den ikke på ett eneste nettsted:( De sier de heller ikke får inn den nye kolleksjonen på Morris her i byen. Hvor kan de kjøpes om de nå er til salgs? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De ble lansert i alle butikker i dag 😀 Alle butikker som fører den 🙂 Du finner en oversikt her – https://adax.dk/forhandlere/?country=Norway

   Klem 🙂

 15. Jeg skrev en kommentar istad, men nettet klikka :p Lurte uansett på om de nyeste veskene dine er i salg nå? For jeg kan ikke finne de noe sted på nettet, og Morris her i byen sier de ikke får inn veskene dine. Jeg har så lyst til å kjøpe en av de med gullspenne foran. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Ida 😀 Du finner en liste over forhandlere her https://adax.dk/forhandlere/?country=Norway 🙂

   De er i salg fra i dag 😀 😀

 16. Når Nelia og Naia blir større og skal kanskje få bunad, hvilken skal de få? Telemark, løken/Østfold eller møre?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååååå! Nelia skal ha bunad i år 😀 Mormor har sydd <3 Så da blir det løken, så kan hun velge selv når hun blir eldre 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Ååååå! Nelia skal ha bunad i år 😀 Mormor har sydd <3 Så da blir det løken, så kan hun velge selv når hun blir eldre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *