i sengen på mitt eget event

– egen kolleksjon – 

Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne skrive at jeg hadde en helt fantastisk kveld i går, men sannheten er dessverre en helt annen. Taxien jeg tok fra hotellet kjørte på en måte som rett og slett gjorde meg skikkelig bilsyk, og da jeg kom frem til leiligheten som bare lå 2 kilometer unna hotellet, visste jeg at kvelden var ødelagt. Hakkete kjøring i kombinasjon med masse fartsdumper, hullete veier og bråbremsing rundt hver sving på grunn av litt for stor fart, i tillegg til min egen parfymelukt ble bare for mye for meg. Og når jeg blir bilsyk? La oss bare si at det ikke er over i en fei. Sånn har jeg alltid vært, jeg blir rett og slett skikkelig dårlig og jeg vet ikke hvor mange klasseturer og utflukter opp gjennom årene som har blitt ødelagt for meg på grunn av akkurat dette. Jeg vet at jeg ikke er skyld i det selv, men jeg får likevel så ekstremt dårlig samvittighet hver eneste gang. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg og vil bare ta meg sammen slik at ting kan gå som planlagt, men det går jo ikke. Og så i går da! På min egen lanseringsfest? Det kunne jo ikke passet dårligere.

Det tok vel 15 minutter før jeg måtte legge meg ned og etter 30 minutter lå jeg over doskålen. Rett etterpå følte jeg meg plutselig bedre og rakk å mingle med gjestene som hadde kommet til da, men de 10 minuttene var tydeligvis altfor anstrengende, for det slo meg ut resten av kvelden. I 4 timer lå jeg på gjesterommet i den nydelige leiligheten og hørte på alt som hendte der ute. Jeg sov litt, kastet opp litt, ammet litt. Det var helt forferdelig og jeg måtte ta meg skikkelig sammen for å komme meg derfra. Taxituren tilbake var en utfordring og jeg rakk akkurat ut av heisen før jeg måtte kaste opp igjen. Heldigvis hadde jeg ikke noe mer igjen da, så det gikk jo fint 😉 Og ja, så har jeg bare sovet rett og slett. Helt til klokken åtte i dag tidlig. Da følte jeg meg heldigvis ok igjen, bare sinnsykt tørst, litt svimmel og sulten som aldri før. Kunne ikke takket Lars-Kristian nok for at han hadde bestilt mat opp på rommet til meg 🙂 

all foto: Hilde Kvivik Kavli + Lars-Kristian Eriksen 


Har spist frokost for fire dager nå og hatt telefonmøte, ettersom jeg ikke hadde sjans til å rekke dit i tide. Jeg er så lei meg for alt dette! All denne planleggingen, barnepass og hundepass, alt som må tilrettelegges for at jeg har ting som skal og må gjøres her i Oslo, og så skjer dette.. Ja, ja. Jeg kan jo ikke gjøre noe med det, men jeg blir likevel sp utrolig lei meg. Heldigvis hadde gjestene det veldig fint i går, maten var visstnok helt fantastisk og jeg hørte jo at stemningen var veldig god! Hadde så lyst til å knipse meg bra og bli med på moroa! Jeg har våknet opp til så fine tekstmeldinger i dag og alle likte kolleksjonen så godt – det betyr masse for meg! Tusen takk til alle som kom og til This is PR for at de arrangerte et så nydelig event for Adax og meg! Jeg er så takknemlig 

41 kommentarer

 1. Julie M

  Uff, så leit at du ble dårlig 🙁 Eventet så skikkelig fint ut, da! Hvor er de ballongene med skrift og dusk på fra? 🙂

 2. Håper formen holder seg nå! God bedring videre 🙂 Forhåpentligvis får du gjort dette igjen. Kanskje uten taxitur først… 😉

 3. Uff, snakk om uflaks!
  Kanskje du alltid bør ha et bar reisesyketabletter tilgjengelig, slik at i situasjoner hvor du IKKE kan bli syk, tar du de tretti minutter før en eventuell biltur?

 4. Martine

  Hei! Hvor er kjolen din fra? Så den også på snap – den var helt nydelig! Gratulerer med flott kolleksjon! Synd du ble syk 🙁

 5. Jeanette

  når du blir så dårlig og vet dette,hvorfor i all verden tar du ikke en reisesyketablett??!! finnes også armbånd som motvirker reisesyke,de hjelper veldig bra

  1. Måske fordi hun ammer?

 6. Uff, så utrolig leit å gå glipp av en slik anledning. Snakk om frustrerende. Det er lov å synes synd på deg selv i en slik situasjon.

 7. Wow, dear Caroline! Everything looks so tasteful – what a wonderful event!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 8. Hvor er den nydelige kjolen din fra?

 9. Nei kjære vene! Jeg trodde jeg ble bilsyk, men nå ser jeg at jeg er utrolig heldig som bare blir kvalm og får en dundrende hodepine. Ønsker deg god bedring! Eventen så helt rå ut!

 10. Kamilla

  Nydelig veskekolleksjon! 🙂 Bra du føler deg bedre! Neste gang syns jeg du burde kjefte på taxisjåføren og få han/hun til å roe ned tempoet og bedre kjørestilen, det er jo absolutt ikke OK at de kjører sånn at de som sitter på blir bilsyke!!

 11. Sa du i fra til taxi-sjåføren at han skulle kjøre skikkelig?
  Hadde du gjort det med en gang, så hadde vel dette gått bra:p

 12. Inger Dahl

  Hei Caroline
  Oj så uheldig du var som fikk den opplevelsen på dagen..huttu!
  Så vakker lansering,og fine vesker.Jeg har to av den andre kolleksjonen din og skal ha den sorte med sminkepungen som jeg så her også,når får man de ute?

 13. Mona Moss

  Gratulerer så mye med en flott kolleksjon,all skryt er velfortjent 🙂 synd dårlig form ødela noe av dagen for deg.

 14. Charlotte

  Hei:) å jeg kjente at jeg ble så lei meg på fine vegne.. Så utrolig synd å bli syk. Jeg føler virkelig med deg.
  Jeg falt pladask for vesken du viste på bloggen i går, den skal bli med meg hjem. Jeg likte ekstra godt navnet den har fått;) Jeg gleder meg til å se resten av kolleksjonen:)
  Jeg håper du blir bedre snart!

  Stor klem fra Charlotte

 15. Barnehagelæreren

  Huff så leit å være så bilsyk.Kjenner meg igen jeg kan ikkr sitte mot kjøretrningen på tog eller T-bane. Har du prøvd akkupunkturturbånd brukt riktig kan de ha god effekt. Fåes kjøpt på apotek og helsekost. Reisesyketabletter hjelper jo , men forstår at du ikke vil bruke det når du ammer. God bedring

 16. Hei Caroline. Det var oppriktig leit å lese det sisste innlegget dit.
  Et råd fra en som kunne vært mormoren din: Ikke kjør med ukjente foran viktige hendelser for deg. Bare Lars-Kristian eller andre du kjenner og som du kan rettlede angående kjøremåten.
  Er spent på ryggsekken din. Har vært på utkikk etter en ny som er litt fin.

 17. Dette hørtes da mer ut som omgangssyke… Blir spennende å se de andre veskene også, likte ikke så godt den der øverste hanken på de små. God bedring!

 18. S.Helene

  Gratulerer med flott kolleksjon! Huff, det er så dritt å bli bilsyk 🙁 Nyttet det ikke å be sjåføren om å kjøre roligere? Har du prøvd å sitte fremme med vinduet oppe? Klem, håper du føler deg bedre 🙂

 19. Åhhhh så lei meg på dine vegne for at din lanserings fest ble som den ble for deg! Men det er nå absolutt ingenting du skal ha dårlig samvittighet for kjære deg, ille nok for deg at du ble så dårlig av taxi turen! Godt du er bra igjen i dag og du kommer sterkere tilbake 🙂

 20. Hei Caroline.
  Jeg anbefaler varmt Calma åksjuka tyggisen.!!!! Jeg er kartleser på rallybil og hadde spydd første etappen hadde jeg ikke brukt den… Fått flere kartlesere til og bruke den og… Tro meg når det er adrenalin, ca 60 c inni bilen, eksos lukt og ikke minst vi har 3 lags kjøredress, og hjelm på… Og kjøre dritfort og sladder i svingene hehe… Daaaa blir du bilsyk da…

  Men ikke med Calma tyggisen. Den er så bra…. Kjøper på apotek i Sverige prøv og så skal du se

  Mvh Merete.

 21. Gratulerer med ny kolleksjon!
  Har lommeboka plass til telefon? Type iPhone 6/7?

 22. Stakkar deg, noe så vondt som å være bil/sjø-syk og gå glipp av en så flott fest også da.
  Jeg har vært syk i nesten et år selv, med variabel form og følelsen av å ha vært på båt eller ha en skikkelig hangover flere dager i uken. Så jeg føler virkelig med deg og det er godt å høre at du er frisk igjen ❤️

 23. Huff! Jeg får bare lyst å gi deg en klem – det høres så trist ut! Håper denne dagen blir god!

 24. Så utrolig kjedelig, Caroline. Uff a meg, føler med deg.
  Det hjelper selvfølgelig litt å vite, at gjestene koste seg med fantastisk mat og i hverandres selskap, men de hadde sikkert også ønsket at DU var til stede. De følte sikkert med deg <3
  Kolleksjonen er like stilren og vakker som den forrige. Du er flink, altså <3 Gratulerer med nydelig kolleksjon – igjen!

 25. Henriette

  Så godt du føler deg bedre og gratulerer så mye med ny kolleksjon!
  Vil så gjerne vite hvor den nydelige kjolen din er fra
  Du var vakker i den!

 26. Uff hørtes ut som en forferdelig dag 🙁 men kjære du, kan du ikke bruke reisesyke tabletter? eller kan du kanskje ikke det fordi du ammer?

 27. Mammatil2

  Snakk med legen din om denne kan skrive ut afipran til deg som du kan ha på lur. Har selv en sønn med migrene og blir ofte bilsyk, fikk dette mot kvalme. Eller att du neste gang tar en reisesyketabelett 1 time før kjøretur. Men da må du ikke kjøre selv, da den har trekant varsel

 28. Uff, får helt vondt av deg. Så utrolig leit at du ble så dårlig og ikke kunne gjøre noe med det. Men fint å høre at kolleksjonen ble godt mottatt og at folk hadde det fint 🙂
  Klem til deg, håper formen er ok nå 🙂

 29. Julianne

  Altså, bare fra det ene bildet av deg med ryggen til: så fantastisk vakker!! Har virkelig sansen for stilen din, spesielt den romantiske 🙂 Kjolen, veska, skoa, håret, alt <3 Du fikk kanskje ikke tatt antrekksbilder for anledningen? Isåfall lurer jeg på hvor kjolen er fra? Og så utrolig leit med utfallet av taxituren, førersvin er verste sort.
  Klem

 30. Helt til klokken 08? Det var jo ikke lenge akkurat.

  1. Med et lite barn som fortsatt skal ammes kan det å sove til kl 08.00 fort bety å få sovet ut for småbarnsforeldre. Ganske unødvendig og urelevant kommentar fra din side, menoe for all del.

 31. Vet du Caroline, det er nesten litt godt å høre at ting ikke går på skinner og løser seg med magisk tryllestøv for deg om du sku møte på utfordringer som dette. Vi er alle menneskelig og du gjorde jaggu så godt du kunne, syns du er knallflink som håndterer og gjør så bra du kan uten å få total panikk når slikt skjer 🙂 Håper du føler deg bra og at det er lenge til neste gang du blir bilsyk 🙂

 32. Huff da. Men du, om din egen parfyme er en av faktorene som gjorde at det ble som det ble så er det kanskje på tide å kutte den ut? Visste du at 1 av 5 plages av andres parfymelukt? Jeg er en av dem som blir kvalm av parfymelukter, selv uten andre ting og kunne ønske meg mer fokus på dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker sjelden parfyme nettopp pga. at jeg synes lukten kan bli for mye for meg, selv om jeg bruker veldig lite (type 1 dusj), så kjenner jeg det alltid veldig godt. Og da i kombo med slik kjøring, da er jeg jo dømt til å bli dårlig :O

 33. Uff stakkars Caroline <3 sånt kan man jo virkelig ikke noe for! Godt å høre du er bedre.

  Nydelig veske foresten!

  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid <3

   1. Charlotte

    Skriv hvor kjolen er fra da:)

 34. Anna Lisa

  Her kommer et godt råd til deg ang bilkvalme!
  Om du heretter sitter på en hvilke som helst avis, så blir du aldri mere bilsyk. Bare prøv for det har funket for alle som har prøvd.

 35. Gratulerer med ny kolleksjon! Kjempefine vesker – og bilder <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å lese, Marie! Tuusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *