lanseringsdag

– annonselenker – 

Hei hopp! Tusen takk for de fantastiske tilbakemeldingene dere har kommet med i dag! Det gjør meg så glad og jeg kan nesten ikke vente med å vise dere mer 🙂 Jeg tenkte jeg kunne presentere en og en veske her på bloggen slik som jeg gjorde ved forrige kolleksjon, det var så gøy og ga flere bilder av hver modell, fremfor kanskje 1-2 bilder, så det kjører vi på! Samtidig tenker jeg å lage en videoblogg hvor jeg viser dere kolleksjonen i sin helhet og det kommer jo en del antrekksbilder med veskene fremover også, så det er bare å glede seg 🙂 Du finner en oversikt over hvor i Norge veskene selges HER

genser ganni / veske adax by caroline berg eriksen (annonselenke) bukse HER 

I dag har jeg bare brukt dagen til å gjøre intervjuer i forbindelse med lanseringen og så har vi rukket å spise lunsj før vi reiste tilbake til hotellet, tok en dusj, skiftet og nå skal vi dra igjen. I kveld er det lanseringsmiddag med et knippe fine mennesker, og jeg gleder meg sånn! This is PR har leid en helt nydelig leilighet på Majorstuen og der venter både bartender og kokk, så det blir full pakke med 3-retters middag og alt! Helt topp 🙂 Dette er så gøy! 


Håper dere har en fin kveld ♥ 

14 kommentarer

 1. Elsker bloggen

  Hvilket hotell i oslo, caroline
  Gratulere
  Du er en fantastisk inspirasjon. Jatakk t mer innfo om dine treninger på bloggen. Har ikke snap mm
  Klemmer

 2. Hvor i Oslo har de så gode lunsjsalater? Ser kjempegod ut. Tranebær?

 3. Håper du/ dere fikk en hyggelig lanserings kveld med gode venner 🙂

 4. Kathrine

  Hvordan reagerer Nelia på at du/ dere så ofte er bortreist og at hun må passes av andre? Vår lille på samme alder vil helst være med mamma og pappa, noe vi selvfølgelig prioriterer <3.

  1. Kathrine. Se på kommentaren din. Den er ikke spesielt hyggelig mot Caroline. Det er «skjult»kritikk av henne som mamma. Og at du prioriterer bedre enn henne og dermed er en bedre mamma. Nelia tar da ikke skade av å være sammen med f.eks beste foreldre. Bedre for henne enn å bli med på jobb reise. De aller fleste har ikke med barna sine på jobbreiser/arrangement. Naia er såpass liten og ammes så det er en selvfølge at hun er tilstede eller i nærheten.

  2. Wow…bare wow… Hvordan føltes det å få ut den kommentaren? Så fantastisk at dere prioriterer deres lille <3, mens egoistiske Caroline bare tenker på karrieren sin…

  3. Såpass… Kjenner jeg blir nesten stum. Men bare nesten. Det får være måte på ufin, frekk og ekkel kommentar. Stakkars lille menneske. Når i all verden ble det trasig for en treåring å være sammen med besteforeldre i noen dager? Jeg tenker Nelia har det som plommen i egget! Samtidig som du, Katherine, selvfølgelig prioriterer å være sammen med din unge 24/7 – så burde du også prioritere en runde med alvorlig selvransakelse og virkelig se på om det er et sånt menneske du vil være?

 5. Irmelin

  Så nye gøy som skjer for deg nå! Utrolig kult 🙂 Hvordan går det med mannen din nå, da? Er han arbeidsledig/pensjonist, eller har han nye prosjekter på gang?

 6. Gratulerer med ny kolleksjon! Lekkert!
  Men jeg lurer også på hva vesken bak deg på det tredje bildet heter? Den sorte på øverste hylle med gullmedaljer…? Er det også fra en kolleksjon som snart kommer, klarte ikke å finne den på nett….

 7. Hei Caroline. Kjempe fine vesker, jeg har bestilt meg en i går, gleder meg til den kommer. Ha en fin dag.

 8. Utrolig nydelig genser! Kan du sende link? Jeg finner den ikke på nettsiden til Ganni.. 🙂

 9. Mona Anita

  Mye borte fra foreldrene? De fleste er i barnehage hver dag mens mor og far er på jobb dessverre. Det er vel veldig vanlig. Å tror ikke Nelia har problemer med å være med andre/ besteforeldre. Hun er utrolig heldig som har mulighet til det spørr du meg. Gratulre masse med ny kolleksjon, veldig lekre:-)

 10. Fantastisk nydelig kolleksjon må jeg si!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helena 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *