in Oslo the next days

– annonselink – 

Nå er vi på plass i Oslo og jeg kjenner at jeg er veldig glad for at vi har flyttet nærmere! At jeg holdt ut den nesten 2 timer lange veien før er for meg en gåte – men det er fascinerende hvor fort og lett man faktisk tilpasser seg noe nytt 🙂 Jeg er her i forbindelse med noe jeg forteller dere i morgen tidlig, jeg har gledet meg så lenge til å dele dette og er så spent på hva dere vil synes!

Jeg har bare på meg et comfy antrekk i dag, vi skal bare rett opp på hotellrommet, jobbe litt og deretter finne sengen ettersom det blir en lang dag i morgen (altså, her kan jeg jo bare arrestere meg selv med en gang og innse at jeg ønsketenker, for jeg klarer jo aldri å legge meg før midnatt uansett. Jeg MÅ ta meg sammen.. *lakenskrekk*) Anyway! Disse skoene er superdeilige, går til alt og er faktisk på tilbud akkurat i dag på sneaker week hos Get Inspired 🙂 Du finner dem (annonselink) HER.


Ellers har denne dagen bare gått med til forberedelser for i morgen, eposter og ikke så mye annet spennende. Mandag på sitt beste! Håper deres dag har vært tipp topp 🙂 Sees i morgen!

7 kommentarer

 1. Du har blitt så flink til å sminke øyenbrynene dine i det siste; kan du lage et innlegg eller video om hvordan du sminker dem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ja, jeg kan lage video! Det er på listen min 🙂

 2. Du er så fiiiin! Men bruker du ikke sokker i skoene? 🙂

 3. merethe

  Hei:)Hadde du har skrevet om hva slags bil dere har? Hva dere har funnet ut passer best for dere med 2 barn og alt som følger med av baggasje

  – Merethe

 4. Hei. Caroline. Hvor er buksen du har på deg her blitt kjøpt ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra bikbok 🙂

 5. Hei 🙂 Hva slags merke har kofferten? Og hva slags størrelse?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *