lørdag i bilder

– utemøbler sponset: www.SixBondStreet.no – 

Helgen glir snart over i en ny uke, men for en helg dette har vært! Det er alltid trist at så fine dager går altfor fort, men jeg er så glad for at vi allerede har minnene! Så mange latterkramper og gode samtaler vi har hatt, jeg er evig takknemlig for at jeg har så fine mennesker i livet mitt. Det er jeg virkelig ♥ 

serverte masse forskjellige dipp og dressinger til rekene, blant annet aioli, chili bearnaise og trøffelmajones. Sammen med både dill og koriander blir det så godt! 

sesongens vakreste blomster! 

serverte forrett med pannestekt kamskjell, skagenrøre og ristet loff – mmm! 


I kveld har jeg spilt memo og lekt villhester med Nelia, sistnevnte er visstnok en etterdønning etter en film hun så i går – haha 🙂 Men jeg var i hvert fall mammavillhest og både Naia og Nelia var babyvillhester – så herlig! Da de var i seng begge to satt det langt inne og snøre på seg joggeskoene fremfor å slenge seg på sofaen, men frisk luft fristet virkelig og jeg fikk med meg solnedgangen før jeg jogget hjem og tok en dusj. Nå skal jeg legge meg! Faktisk blogger jeg fra sengen og kjenner at helgen sitter godt i, jeg er skikkelig trøtt og det skal bli godt å bare synke ned under dyna nå. Jeg er veldig klar for en ny og innholdsrik uke, mandagen starter med en brak i morgen 🙂 Ha en deilig natt, dere! Og takk for at akkurat du kikker innom ♥ 

11 kommentarer

 1. Det så helt nydelig ut! Hvilket merke er det på chili bernaisen og trøffelmajonesen du serverte? Vil gjerne prøve det samme selv 🙂

 2. Frida Williksen

  Hei. Du skriver mye om flotte minner og opplevelser i livet. I mitt tilfelle er det ikke slik. Kan du ta deg to minutter og lese om min familie på spleis.no og evt skrive noe om det på bloggen? For dere er det kanskje ikke så viktig når dere ikke kjenner oss, men for oss er det kjempe stort. Vi har så lyst på drømmehuset som er på 170 kvadrat. Så kan dere hjelpe oss litt på vei? Mvh Frida Williksen og Sindre Williksen

 3. Wonderfull…skirt and hat brand?:)

 4. Heisann!☕️Går d an at vi kan få se et bilde av sittebenken du har under vinduet på kjøkkenet ditt, og hva målene er på den? Ha en fin dag

 5. Drømmer meg bort i di nydelige bildene dine Caroline☀️ Elsker det nye huset og stilen dere har

 6. Caroline, må bare si tusen takk for at du er du, og at du deler livet ditt med meg. Som mange andre har jeg lest og fulgt med i mange år, og du har gitt meg så mye. Jeg har ikke bodd i Norge på over syv år, men bloggen din gjør at jeg føler meg litt mer hjemme enn jeg hadde gjort ellers. Når jeg nå i tillegg har brukt den siste tida på å skrive masteroppgave har bloggen din blitt den perfekte time-outen i en ellers hektisk hverdag. Så, takk!

  Håper gode tilbakemeldinger og oppløftende ord veier tyngre enn dritten andre har en tendens å slenge- du er så bra, og jeg er sikker på at de som kjenner deg er stolt av nettopp det. 🙂
  Si ifra hvis du plutselig er i Stockholm og vil ha tips om ting å gjøre her! Håper du får en fantastisk start på uka. <3

 7. Det er noe hyggelig med å få en så koselig avslutning på et innlegg – takk for at akkurat jeg leser. I motsetning til flere andre bloggere, som til tider virker mest irriterte på leserne sine, er det alltid en hyggelig hilsen fra deg. Du er så i særklasse den mest profesjonelle bloggeren jeg vet om, og det gjør at jeg klikker innom hver dag. (Det, og de flotte bildene. Nå må snart LK ha foto-gjesteinnlegg!) Takk for koselig lesning!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, H! Tusen, tusen takk for disse ordene <3

 8. Det ser bare dejligt og hyggeligt ud hos jer og vennerne, altid. Det er dejligt at følge med.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Janne! Tusen takk 🙂

 9. Malin Isabell

  Åhh! Det bildet av bare deg hvor du myser mot sola… VAKKER!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *