details: master bathroom

Nå begynner badet vårt å bli klart, dere! Og det blir så fint! Jeg elsker de slette, sorte veggene og detaljene i gull, og som dere ser har listen i marmor kommet på plass også 🙂 Vi har fått opp litt håndklekroker og ting på veggene som toalettrullholder, toalettbørste og så videre, men jeg tenker at jeg viser dere badet i sin helhet når alt er på plass. Det er ikke lenge til!

I mellomtiden ville jeg vise dere denne superfine trallen som er som laget til vårt bad, det var akkurat en sånn jeg så for meg da badet tok form oppi hodet mitt, så du kan jo se for deg hvor ekstatisk jeg ble da jeg fant denne på nett *materialistisklykke* Sammen med den fine vegghyllen og grønne planter, synes jeg nesten vi er i mål. Det blir så fint! 

håndklær missoni keith / tralle + vegghylle ellos / planter + potter plantasjen 


Jeg byttet ut pottene i gull, som Lars-Kristian så gjerne ville ha her, med noen i sort – nå skylder jeg han en altså 😉 i tillegg til de buskete, grønne plantene med noen stilrene bonsaitrær. Jeg liker grønne planter, men er ikke sånn veldig fan av yuccapalmer og planter i den duren, ikke på dette badet i hvert fall 🙂 Hos andre er det kjempefint, så kanskje det bare er settingen. Jeg vet ikke. Jeg synes i hvert fall av bonsai passet hundre ganger bedre inn her. Er så fornøyd 🙂

52 kommentarer

 1. Har dere brukt våtromsmaling, eller hvordan har dere behandlet veggene? Vurderer det samme når vi skal pusse opp badet våres for at det ikke skal bli så alt for dyrt 🙂

  1. Var det noe galt med kommentaren min, siden den ikke ble godkjent? 🙁

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beklager, har ikke rukket å besvare/godkjenne alle 🙁

  2. Caroline Berg Eriksen

   Våtromssparkel og våtromsmaling 🙂 Usikker på om det nødvendigvis blir billigere enn fliser, jeg tror det beror mer på hvilke fliser du velger. Det var mye arbeid med sparkelet og malingen.

 2. Gabrielle

  Bare sånn til info, det der er ikke en bonsai. Det er bare Plantasjen som kaller de Bonsaifiken fordi stammene deres minner om bonsai-trær.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Det visste jeg ikke! Takk for informasjonen 🙂

 3. Lekkert med annet enn sølv som alle skal ha Men faktisk, å det er ikke vondt nent. Så synes jeg at de pottene til LK gjorde litt mere ut av seg. Dette er også fint men der er jeg enig i hans første valg Håper du lager en hel video når dere er på plass. Men elsker alt vi får sett under veis.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mona 🙂 Kanskje han får ha dem et annet sted i huset 😉 Vi hadde de i Siljan, men det var til jul. Jeg synes liksom de ble litt mye på badet :p Men et annet sted skal de få bo 😉

   Klem!

 4. Henriette

  Så utrolig fint! Synes både plante- og potte(farge)valg ble veldig bra! Jeg ble faktisk overrasket da jeg så de gullpottene på bilder, men forstod jo etterhvert at det faktisk ikke var du som hadde valgt de og da gav det mer mening 🙂 Nå gleder jeg meg til å se rommet til Naia når det er ferdig! 🙂

  Også lurte jeg på en ting, når fortalte dere venner og familie hvilket navn jentene skulle få? Venter første nå, og samboer vil gjerne vente med å fortelle navnet til han har kommet mens jeg klør etter å dele navnet vi har valgt 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Henriette 🙂 Vi fortalte deg egentlig underveis, hvilke navn vi tenkte på og så når vi hadde bestemt oss 🙂 Forstår godt at du vil fortelle det! Masse lykke til med alt <3 Stor klem!

 5. Som alt du ordner med – stilrent og gjennomført! Tenkte å nevne at jeg jobber med korrekturlesing – jeg er mektig imponert over din blogg. Godt språk og lettlest tekst. Du er en ener med både ord og alt det du er involvert i. Jeg tar av meg hatten for ditt energinivå – du leverer alltid! Det er en fryd å følge deg i både hverdag og fest, og det huset deres har blitt bare så lekkert. Solid og gjennomtenkt utført. Dere kan være stolt av hjemmet deres – og de to skjønne jentene som er så herlige! Jeg gleder meg til å følge med på fortsettelsen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, Karin! Nå gjorde du meg virkelig glad! Tusen, tusen takk for så fine ord! Jeg er veldig glad for at du følger meg 🙂

   Stor klem!

 6. Dear Caroline, it looks wonderful and very tasteful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena! 🙂

 7. Dette synes jeg ble veldig fint rett og slett! 🙂 Skikkelig fint stylet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine! 🙂

 8. Lekkert! Hva heter bordet? Finner det ikke på ellos.

 9. Sååå fint!!!

 10. Ida Marie

  Det blev kjempe fint 🙂 så lekkert <3 kommer du å komme med tips og inspirasjon til 17:e mai i år også?
  Jeg er gravid og har 5 uker til termin nå- tips til kjoler? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, de har jo så mye fint på asos maternity 🙂

 11. Er Rituals-produktene sponset i dette innlegget, eller er det «tilfeldig» at de har logoen mot kamera på bildene? Liker bloggen din godt, og er innom hver dag! Tusen takk for mye inspirasjon når det gjelder bolig, resultatet av oppussingen så langt er jo helt fantastisk. Ha en fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fikk en hel eske i bursdagsgave (se for eks. gavevideoen fra bursagsfesten min) og kjøper de også selv, hadde med meg en hel del på sykehuset til etter fødsel også :p Så de er ikke sponset 🙂 Det er jo ikke noe fint å ha produkter feil vei :p

 12. Charlotte

  Nydelig:)) Elsker de sorte veggene! Lekkert bad! Jeg gleder meg til å se det andre badet etterhvert☺️
  Ha en super ettermiddag/ kveld!
  Klem fra Charlotte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte 🙂 Ha en deilig kveld!

   Klemmer!

 13. Litt off topic; jeg så på snap at du var ute og trente i dag tidlig. Spiser du noe før du trener på morgenkvisten? Jeg blir svimmel hvis jeg ikke spiser før morgentrening og kvalm hvis jeg spiser…. Trenger tips!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når jeg trener såpass tidlig blir det som regel bare juice, vann og kaffe først 🙂 Er jeg skikkelig sulten, blir det gjerne yoghurt og hjemmelaget granola for eks. 🙂 Eller en skyr!

 14. susanne

  Bonsai er så fint! Noe gammelt og erverdig over de ( nesten som huset <3 Kanskje derfor de passet så fint 😉 ) Synes det er så fint når ting står samme, altså å sette krukkene ilag og så ting hvedsidenav. Ikke to krukker med noe imellom. Så du hadde det på trappa til terassen i deres tidligere hjem også. To lykter en på hver side. Istedefor å sette de isammen kanskje på hvert sitt trappetrinn 🙂
  Men du/dere har värt og er råflinke i denne prosessen! Äre väre alltså! Spisetua igår ex, såå fint det har blitt! Man ser at de små detaljene dere har endret på gir en nydelig tråd i det hele, jeg er imponert! Og trallen og hyllen på badet! Smaching! Gleder meg til å se hele! Begge bad til nå er helt etter min smak… men forstatt er kjökkenet mitt favorittrom til nå <3 Elsker hele huset! (Og digger familien i 😉 )

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Susanne! Så utrolig hyggelig dette var å lese! 🙂 Jeg tror jeg vet hva du mener ang, det første du skriver, men jeg vet ikke – liker å ha det likt på hver side :p

   Stor klem!

 15. Trillebordet var veldig fint, men jeg likte ikke så godt den hyllen på veggen. Det ble litt «uryddig», etter min smak, og henger den ikke veldig høyt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dersom det skal henge et håndkle der, så må den være såpass høy, så da ble det sånn 🙂

 16. Så kjempe fint bad og interessant å følge oppussingsprosessen deres. Kan du vise håndkleknagger/tilbehør for oppheng etc på dette badet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kan jeg gjøre etter hvert 🙂 Tusen takk, Frid!

 17. Hei!
  Fint bad! Malt med våtromsmaling? Noen spesiell type? Ikke blank men matt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Halvblank 🙂 Matt tror jeg ikke er anbefalt mtp. vasking 🙂

 18. Så morsomt at Lars-Kristian ville ha potter i gull, det hadde ikke mannen min valgt for å si det sånn,haha, han misliker sterkt den fargen i interiør

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p

 19. Lekkert bad! Vi skal også snart i gang med å pusse opp badet og jeg har bestemt at jeg vil ha noen av veggene slette. Hva slags plater har dere valgt? Er de malbare?

 20. Stilig sammensatt, blir gøy å se hele badet

 21. Bettina

  Hei!
  Jeg har de samme plantene, og bladene drysser så utrolig mye! Men jeg har fått høre at de trives godt i indirekte lys, også fra lamper, og å bli sprayet på med vann fra flaske. Og så må de løftes ut av krukka og i en bolle med vann. Så la det suge til seg vann en god stund, gjerne et par timer. Dette gjøres én gang i uka. Det har endelig funket for meg, eller… Jeg har fått nye grønne blader i det minste 😛 Kresne planter, haha!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for disse tipsene 😀 Jeg har en lang vei å gå for å finne mine grønne fingre :p

   Klem!

 22. Anne-Lise

  Kjempe lekkert! Jeg er så glad i bloggen din. Har fulgt med siden lenge før dere giftet dere. Som Karin sier, alt du gjør er så gjennomført og med stil! Samt er du så inspirerende når det kommer til mat, helse og trening! Takk skal du ha:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, jeg blir så glad, Anne-Lise! Tusen takk 🙂 <3

 23. Hei! Fint 🙂
  Hva slags maling er brukt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Våtromsmaling fra Jotun 🙂

 24. Hva heter du på snapchat? Du kan feks skrive du heter på insta i introen der??

  1. Caroline Berg Eriksen

   carobergeriksen! Det kan jeg 🙂

 25. Åå, jeg leste master bedroom, så de første bildene og tenkte: Hæ? Har de fliser på soverommet?? Det blir nok hyggelig i vinter! Haha 🙂
  kjempelekkert bad!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p Tusen takk, Lisa 🙂

 26. Koselig å følge bloggen din! Interiør er så spennende.
  Vil gjerne tipse deg om en liten «irriterende uvane» du har når du skriver.
  Det er så ofte du konkluderer med: «Blir så bra!», «Blir så godt!», «Blir så fint!»
  Når det blir gjentatt så ofte, så blir en veldig fokusert på det.
  Det du skriver blir like bra/godt/fint, uten at du hele tiden trekker den slutningen selv 😉

 27. Hei Caroline, lekkert bad:-) Det jeg lurte på var hva slags armatur har du brukt? Kan du legge ut bilde? Herlig med så mye fin inspirasjon. Ha en nydelig høstkveld:-) Janne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt! Jeg oppdaterer snart bloggen med bilder av badet i sin helhet 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *