en fin start på mai

– annonselenker –

I dag har vi hatt en helt fantastisk dag på Hvaler med Stine, Jesper og Erle! Jeg kjenner at solen har brent litt og at frisk luft i så mange timer har gjort meg skikkelig godt. Vi avsluttet dagen med gode venner og middag, så nå er jeg helt salig og snart klar for sengen 🙂 

(annonselenker) skjørt gina tricot / topp gina tricot / øredobber gina tricot / klokke daniel wellington 


Selv om det allerede er tirsdag i morgen blir det jo starten på en ny uke for de fleste av oss og jeg durer avgårde til Oslo i jobbsammenheng. Denne uken kan jeg endelig fortelle dere noe kjempegøy! Samtidig får vi en del møbler levert i løpet av de nærmeste dagene, både til inne og ute, og når helgen nærmer seg skal vi på besøk og får besøk. Å! Dette blir en fin uke 🙂 Ville bare innom her en gang til i dag og håper dere har hatt en fin 1. mai  Vet dere hva? I dag er det 1 måned til Lars-Kristian og jeg har 10-årsjubileum! HVA SKJER! Det har gått så fort.. 10 fine år! Tiden ♥ 

34 kommentarer

 1. Den som var så vakker som du.. sukk ❤

 2. Marianne

  Så fint antrekk Caroline:) Deilig med vår.

 3. Anette S.

  Hørtes ut som en kjempefin dag:-) og for et nydelig antrekk!

  Og så må jeg bare gi en stor tommel opp for at prev/next er tilbake under hvert innlegg:-D det er en helt fantastisk funksjon når man har spart seg opp noen innlegg og vil lese dem kronologisk:-)

 4. Har dere malt spisestuen om igjen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 5. Earings name ?

 6. Det øverste bildet = fineste jeg har sett av deg:-)
  klem og god tirsdag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linda 😀 Ha en deilig tirsdag! Stor klem 🙂

 7. Unnskyld men bruker du botox i kinnene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg bruker ikke botox. Jeg ammer, som du kanskje vet, fortsatt, så slike ting er uansett utelukket. Likevel synes jeg det er helt merkelig å spørre om dette.

   1. Hvorfor er det så rart å spørre om? Du har tidligere sagt at du bruker fillers i leppene, for eksempel. Videre bruer du falske vipper og negler, så er da ikke så merkelig om folk lurer? Så gjennom arkivet ditt her om dagen, og utseendet ditt har endret seg litt fra feks bryllupet ditt til nå.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Pleier du å spørre fremmede om de bruker botox? Det håper jeg ikke.

    Det er vel også en vesentlig forskjell på falske vipper og negler, til et medisinsk stoff som lammer muskulatur og som jeg aldri har brukt.

    At jeg har forandret meg på syv år burde vel ikke komme som en overraskelse…

   3. Kristin

    Svarer gjerne på spm om amming, skriver fødselshistorie og deler gladelig bilder fra fødselen. Men å svare på spm om botox, nei DET er privat 😀
    Syns ikke det er hverken rart eller frekt at det spm kommer. Er jo bare å svare nei, du trenger ikke begrunne svaret ditt overhodet.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Men nå svarte jeg jo også nei 🙂

   5. Til Linni og J og Kristin litt lenger ned, For noen spørsmål. Og vi som leser bloggen vet at Caroline ammer så da er det vel en selvfølge at hun ikke tar botox eller fillers. Og til J. det er en laang vei fra falske vipper og negler til Botox. Og attpåtil så blir folk sure fordi Caroline reagerer på spørsmålet. Og Caroline skrev vel ikke at det det var privat, men kun merkelig spørsmål. Slutt og vri og vreng på svar. Og det er nok et fåtall som tenker på at hun bruker botox. Den tanken ville aldri falt meg inn og det tror jeg gjelder for flertallet som leser her inne

  2. Botox i kinnene? Vet du hva botox er og brukes til? Det brukes ikke i kinnene. Botox brukes for å lamme musklatur. Det blokkerer nerveimpulsene til musklene. Så kanskje det er lurt å sette seg inn i hva det er før du spør? Er helt i sjokk over hva folk får seg til å spørre etter. Ganske frekt spør du meg!! Hilsen ei som tilbyr behandling med botox på klinikken sin.

 8. skirt size

 9. Bruker du noe i leppene? Jeg bare husker før så hadde du nesten ikke overleppe, men nå ser leppen fyldig ut. Ser skikkelig bra ut, vil gjerne vite om du har et triks å dele!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg bruker ingenting i leppene nå 🙂

  2. Anita, om du ønsker å få litt fyldigere lepper brukes Restylane.Det er en Hyaluronsyregelè som finnes naturlig i huden, den påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet. Restylane benyttes bl .a ved volum og konturering av lepper.Det er viktig å benytte en profesjonell medisinsk sykepleier med autorisasjonene i orden. Det avgjør kvaliteten på resultatet.

 10. Nydelig og delikat farge på antrekket ditt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Pudder er nydelig!

 11. Fantastisk flotte bilder av deg 🙂
  Den neglelakken var lekker. Har du merke/nr. på den ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, det må jeg spørre Sara om! Jeg skal høre 🙂

 12. älskar kristallkronan SÅ vacker

 13. Nydelig antrekk! Håper du får en kjempefin uke ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marita! Håper det samme for deg <3

 14. Silje Marie

  Ååh, du stråler som alltid! 🙂 Nydelig antrekk. Hvor er øredobbene fra? Annonselenkene funker dessverre ikke hos meg.

  Håper Hvaler behandlet dere fint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Gina Tricot 🙂

 15. Cecilie

  Den fargen kledde du veldig godt Såå fin!

 16. Susanne

  De lysekronene deres er så sinnsykt lekre!!! Passer så fint hos dere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Susanne 🙂

 17. Det var et kjempeflott antrekk! Tommel opp 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *