babyshower: what will it be

I går overrasket vi vår fantastiske Katrine med babyshower! Og gjett om hun ble glad 🙂 Hun brast i gledesgråt med en gang hun gikk innenfor døren og forstod hva som var i ferd med å skje og når du leser gleden hos et annet menneske så tydelig, da er det ekstra gøy å gjøre stas på noen. Katrine og Espen har valgt å ikke vite kjønnet og jeg skal innrømme at det gjør det enda mer spennende, så da kan jeg ikke engang forestille meg hvor spent hun er ♥ 

Se på hun da! Katrine og jeg har kjent hverandre helt siden barneskolen og det begynner å bli noen år. Så det at hun står her og er så utrolig flott med baby i magen sin nå, det er fint det!  

Babyshower er alltid så utrolig fint å få være med på, gleden hos den gravide som gløder mer enn noen gang, alle de fine tankene og forventingene – all den gode maten! Vi pleier å ta med oss en rett hver og lage tapas og det blir alltid så mye godt ut av det! Absolutt et tips til andre som skal arrangere babyshower eller hva som helst annet, vi har gjort det når vi arrangert middagskvelder med venner før også, det blir jo så mye bra mat rundt bordet og dere kan bare bli sittende og skravle og spise i timesvis. Så hyggelig! 


Ellers: hvem flere føler at det er mandag i dag? Ikke jeg! Jeg er helt på søndag og jeg er sikkert ikke alene. Jeg startet uken på best mulig vis med en deilig løpetur, og nå har vi planer om å utnytte godværet og søndagsfølelsen, så vi pakker sekken full av mat og drikke og bilen full av barn og voksne og setter kursen mot Hvaler for å grille! Det blir fint det 🙂 Nyt dagen! Det er MAI! 

25 kommentarer

 1. Camilla

  Hvor på hvaler pleier dere å dra?

 2. Hei! Helt urelatert til blogposten, men. Hvordan holder du tritt med husarbeid egentlig? Jeg tenker det må jo være enormt mye å vaske i et stort hus med to barn og hunder! Har dere vaskehjelp? Ellers kan jeg absolutt ikke forstå hvordan du får det til å gå rundt. Kan ikke du lage et innlegg om dette? gjerne med tips og triks. 🙂 Hilsen fast leser

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi vasker selv akkurat nå (hadde riktignok noen her for å vaske skikkelig i huset etter oppussing) men skal ha fast vaskehjelp ca hver 14. dag etter hvert 🙂 det er ganske mye å holde rent ja :p skrev et innlegg med litt tips for nøyaktig 1 år siden! Haha 🙂 https://www.carolinebergeriksen.no/2016/05/01/hvordan-holde-det-rent-og-ryddig/

   1. Kristine

    Anbefaler robotstøvsuger!!! Særlig med hunder i hus :-))

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det har vi! Den heter Roger :p

   3. Noen anbefalte merker på robotstøvsuger? 🙂

 3. Hvor er kjolen din fra? Fantastisk fin:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra H&M 🙂

 4. Endelig noen som ikke vil vite hvilket kjønn barnet har! Er så utrolig lei av at alle absolutt skal vite hva de får, og stryre og handle etter det. Så mye mer gøy med litt spenning, og da kunne kjøpe inn en del også etter fødsel. Kudos og respekt! Vi visste ikke på noen av våre tre, og er sååå glad for at vi valgte å gjøre det sånn! Hils din venninne og si at jeg digger henne for det valget! 🙂

  1. Det er jo faktisk det eneste du kan «vite» før babyen kommer. Nok spenning uansett. Kan ikke du bare akseptere at man ønsker forskjellige ting? Det får nesten bare være ditt problem at du er lei av andres valg 🙂

   Ser ut som dere koste dere, så hyggelig!

 5. Så utrolig koselig! Babyshower er så gøy – jeg har flere gravide venninner og er gravid selv – så det blir vel mye av dette fremover, hehe !

 6. Benedicte

  Hei! Dette er heller ikke relatert til blogg eller innlegg, men det handler om isen du har lagd. Jeg liker den såå godt, den med bringebær som er søtet med stevia. Jeg vil faktisk si at det er min absolutte favorittis. Så masse skryt til deg for det. Men, så kjøpte jeg en is igår på en bensinstasjon og da var isen helt forandret, den smakte bare vann med litt eplesmak, også så jeg at innholdet var helt forandret, for det var jo nesten bare vann og eplekonsentrat og 27kcal istedenfor 36. Jeg blei så lei meg, for den var ikke god i det hele tatt. Jeg håper skikkelig at det ikke skal bli slutt på den «gamle» isen med 36kcal for den er supergod. Vet du noe om dette? Eller har bare produsentene endret isen?
  Ønsker deg en fin dag!

  1. Cathrine

   Jeg kjøpte også isen, og klaget først på den fordi jeg trodde den var blitt tint og fryst igjen siden den var så rar… Ikke god!! Og den var jo så god før… 🙁

 7. Martine

  Så trivelig! Ble utrolig nysgjerrig på de fylte paprikaene. Det var kanskje ikke du som lagde dem, men vet du hva som var i fyllet?

 8. Ingen tvil om hvem der er mor til den vordende mor!! 🙂

 9. Hei, jeg vet ikke om du vet svaret, men hvor fikk den venninnen din tak i kjolen sin? Den var utrolig fin 🙂 Ha en fin dag videre!

  1. Katrine

   Hei! Kjolen er klikket hjem fra Zalando – New look Maternity er merket 🙂

   Klem Katrine 🙂

 10. Madelen

  Ikke helt relevant med innlegget, men har du endret isen din?? Kjøpte den på Narvesen idag også har det kommet noe melk i den.. veldig kjipt når det var yndlings isen min, tok en bit og kastet den dessverre rett i søpla.. Savnet friskheten og den gode bringebær smaken 🙁

 11. Hvor på Hvaler var dere?
  Har vært på Hvaler idag vi og, har familie der og må si det har vært en fantastisk 1.mai! Hvaler-idyll på sitt aller beste!

 12. Marianne T

  Så fint antrekk du hadde her 🙂 Ser ut som en hyggelig feiring!

 13. Så på snap at dere driver på å ordne i hagen, og at dere skal gjøre noe med en skråning? Vi har en diger skråning som vi har gravd opp og lagt duk på og fylt over med jord, men vet ikke hva vi skal plate osv videre, så var litt spent på hva dere gjør jeg da siden jeg synes du har så god smak håper det kommer et blogginnlegg med bilder og slik etterhvert

 14. Så at alle smilyene mine ble borte når jeg postet kommentaren, var ikke så lange setninger egentlig!;)

 15. Så utrolig flott dere har gjort det! 🙂 Er en utrolig glede å kunne gi den kommende mammaen en fest hun aldri vil glemme.

  Ønsker deg en fortsatt strålende dag!

 16. Hvor er tilbehøret kjøpt? Banner, ballonger og fat?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fat vet jeg ikke, alle hadde med litt hver 🙂 Eller tenker du på tallerkner? *dialektforvirring* :p Jeg handlet det meste på dinbabyshower.no – så glad jeg kom over den siden! Masse fint 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *