mine favorittøyeskygger akkurat nå

Jeg har fått så mange spørsmål om øyensminken min de siste månedene, så nå er det på tide at jeg skriver om det i et eget innlegg! Jeg har alltid brukt mye brunt, men fikk et tips om å gå ennå litt mer mot gyllent, så da gjorde jeg det og elsker det! Det er spesielt tre farger jeg er veldig glad i og de ser du her: 

swiss chocolate / expensive pink / texture / white chiffon 

Jeg bruker concealer på øyelokket og deretter white chiffon fra kicks. I globallinjen legger jeg texture og på selve øyelokket expensive pink før jeg legger litt swiss chocolate i globalen og helt ytterst i kanten på øyet. Denne bruker jeg ikke hver gang, det varierer litt. Texture bruker jeg også under øyet. Alle disse tre er fra Mac og blender utrolig fint sammen 🙂 

Note to self: klippe og style brynene mine! Haha 🙂 Ser jo at det er på tide igjen. 


Men da vet dere hva jeg bruker! Problemet nå er at jeg ikke klarer å gå tilbake til helbrunt igjen, føler fort at det blir så kjedelig sammenlignet med disse fargene som virkelig popper. Jeg burde vel bli flinkere til å variere, men vi får se. Anastasia Beverly Hills sitt Master palette by Mario står høyt på ønskelisten min nå, der er det noen skygger som er veldig lik disse samt noen andre HELT fantastiske farger. Jeg har ikke funnet palettet i Norge, så jeg må vel bare få ut fingeren og bestille fra utlandet. Kan jo gjøre et nytt makeup-innlegg når jeg har fått testet ut det 🙂 Ha en super lørdag, dere! 

31 kommentarer

 1. Cathrine R

  Hei Caroline 🙂
  Du vet at MAC tester på dyr?

 2. Hei Caroline!

  Du burde børste ut øyenbrynene dine etter at du har påført prdukt på de. Da slipper du harde kanter og de ser mye mer naturlig ut 🙂

 3. Veldig synd at Mac tester på dyr :/

 4. Har du expensive pink under øyet og ?:)

 5. Ser nå at det er texture du har under øyet, sorry 🙂 Ha en fin dag

 6. Så fresh og delikat sminke! Syns du har fine øyenbryn jeg, trenger bare piiittelitt napping under 🙂 Over til noe helt annet; hadde dere bestemt at barn nummer to skulle ha samme forbokstav som Nelia? Eller er det tilfeldig? Mange har bestemt seg for at barna skal ha samme forbokstav – så bare lurte :-p Ha en nydelig lørdag!! <3 Håper været er bra hos dere også 😀

 7. Christine

  Det eneste som er så trist med MAC er jo st de tester på dyr og jeg ønsker helst å unngå sminkemerker som driver med akkurat det.

 8. Jeanette

  Utrolig fine farger! Bruker noe lignende selv. Har du løsvipper på deg her? Eller hvilke mascara bruker du? Sykt fine øyevipper hverfall!

 9. Hei, Caroline. Du MÅ kjøpe skyggen «all that glitters»(MAC) den er nydelig på blå øyne. Jeg har mange skygger fra MAC, men jeg går alltid tilbake til den. Ha en riktig fin langhelg.

 10. Så fina ögon du har, fina du! <3
  http://josefinmolander.com

 11. Kristin

  Hei Caroline

  Jeg prøver meg en sjelden gang i blant på å bruke litt skygge under øynene men jeg ender opp med at det ser ut som jeg har fått en real blåveis! Har du noen tips til hvordan jeg unngår dette?

  Hilsen Kristin

 12. Veldig fine naturlige vipper, føler at mange overdriver her…

 13. Jeanette

  Du må spesifisere hva texture i globallinjen er
  .?

 14. Hva bruker du på bryna dine? 🙂 Og hvilken farge? Kjempe fine!

 15. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men tenkte bare å komme med et youtube-ønske 😀 Sjekk ut tagen Baby names I love but won’t be using! Hadde vært såå gøy!

 16. Mac er verstinger når det gjelder dyretesting, fyi

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke lov å selge produkter i Norge som er dyretestet 🙂 Desverre så selger Mac sine produkter i Kina hvor de er lovpålagt å dyreteste :/

   1. Elisabeth h

    Det er dessverre fortsatt lov å selge produkter som er lovlig testet på dyr før mars 2013, så det forbudet mot markedsføring og salg av dyretestede produkter gjelder i størst grad nye produkter.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Men de nyere produktene er ikke testet. At det samme merket/produktet ble testet for 4 år siden er jo ikke så relevant 🙂

 17. Elsker Mac, men sluttet å kjøpe da mac tester på dyr. Hva tenker du om dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenker at de produktene du kjøper i Norge ikke er testet på dyr, men dessverre så er det i Kina lovpålagt å dyreteste :/

   1. Cathrine R

    Du støtter fortsatt en merke som tester på dyr, så enkelt erdet faktisk, Caroline. Om ikke dine skygger en testet på dyr, så gjør fortsatt MAC det på andre produkter. Det finnes så mange produkter som ikke tester på dyr. Blant annet Anastasia Beverly Hills som du selv nevner – hvorfor velger du ikke dem?

    Jeg liker både deg og bloggen din kjempe godt, men oppfatter det du skriver nå som ansvarsfraskrivelse fra din side :/

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes det er flott at vi nå har fått et regelverk som gjør at man kan kjøpe produkter i Norge som ikke er dyretestet og dermed kan velge ut i fra et bredere sortiment. Men det er synd at Kina fortsatt tvinger selskaper til å teste, og håper selvsagt at de en gang i fremtiden endrer det, men jeg synes det er urimelig å kreve at et selskap skal trekke seg ut i fra et så stort marked som Kina pga. det. Da håper jeg heller at disse selskapene forsøker å påvirke myndighetene på andre måter.

   3. Katrine

    Du syns det er urimelig å forvente at mektige selskap trekker seg fra ett(!) land i protest mot uetisk og smertefull praksis?? Det er jo det eneste som kan endre reglene i Kina, at store merkevarer nekter samarbeid! Og det eneste som påvirker MAC til å trekke seg er forbrukerne – altså oss, og SÆRLIG deg som driver og anbefaler dette offisielt!

   4. Må si meg enig med Cathrine at her. Supert med regelverk her, men de selger jo de samme produktene her og i Kina med de samme ingrediensene, dvs at DET BLIR TESTET PÅ DYR. Og vi har sååå mange andre merker å ta av! I tillegg tenker jeg at ved å støtte selskaper som selger i Kina, lar vi disse selskapene fortsette i det uendelige, for hvorfor skal kinesiske myndigheter endre reglene sine med det første så lenge de store merkene fortsetter å selge produktene sine der. Og der er jeg ekstremt uenig med de som mener vi ikke kan kreve at de kan trekke seg ut fra et så stort marked. De utfører tortur på dyr daglig, og hvis man syns dette er greit, ja da skal man Værsågod få handle videre!

   5. Caroline Berg Eriksen

    Det er to helt ulike produksjonslinjer, så det som selges blir IKKE testet 🙂

 18. 13. september 2012 skrev på bloggen ditt et innlegg med bl.a denne teksten:
  «De av dere som har fulgt bloggen min lenge, vet hvor opptatt jeg er av at kosmetikkproduktene jeg bruker ikke er testet på dyr. Dette er en sak jeg har brent for lenge, og som jeg virkelig skulle ønske at flere kunne ta stilling til. Når jeg ser på Hugo og Ronaldo og tenker at deres likesinnede, de uten stemme, faktisk blir brukt som testdyr for at vi skal produsere flere produkter, blir jeg helt kvalm».
  Beklager, men å bruke produkter fra MAC går ikke å forsvares, det finns – som du selv skrev i 2012 – så mange produkter å velge i blant som ikke tester på dyr. Må så absolutt ikke velge et produkt som selges i Kina, der vet de knapt hva dyrevelferd er. Håper du ikke tar dette negativt opp. Å være dyrenes stemme kommer jeg aldri til å gi meg med, og etter å fulgt bloggen din vet jeg du også er ekstremt glad i dyr. Sammen kan vi gjøre en forskjell for dyrene 🙂

 19. Hvilken sminkekoster til øyenskygger bruker du? Synes det er vanskelig å finne riktig kost(er).

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes real techniques sine er veldig gode 🙂

 20. Melanie

  Du burde finne et annet merke, mange som er like bra. Og heller skrive et innlegg om hvilke merker som testes på dyr/ikke tester.! Når det er sagt, vil en god brynbørste hjelpe, slik at brynene dine ser penere og mer naturlige ut.

 21. Cecilie

  Synes det var kult at bryna ikke var «perfekte» jeg! Du er såå fin likevel Ta bilde av mine, eller folk flest sine og dine blir super fine ved sammenligning uansett

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *